sejtanova smecka

nada
napsal(a):
Ahoj všem
Jindřiško, já radši vezmu Cerbíkovi nějaký svůj rezervní úvaz
nada
napsal(a):
Ahoj, holky kavkazačky, doufám, že se nezlobíte, že se ve vaší diskuzi psalo o našich šarplanincích. Stejně, jak jsme se přesvědčili, spoustu lidí tahle plemena od sebe ani nerozezná, a popravdě řečeno, já, jenom díky tomu, že jsem kavkazana kdysi měl a teď mám šarplanince, tak každou podobnou "chlupatou skoromedvědí obludu" zkoumám, abych poznal, co to je. A taky si někdy nejsem jistý.
Ivan
farmar
napsal(a):
Ahoj, holky kavkazačky, doufám, že se nezlobíte, že se ve vaší diskuzi psalo o našich šarplanincích. Stejně, jak jsme se přesvědčili, spoustu lidí tahle plemena od sebe ani nerozezná, a popravdě řečeno, já, jenom díky tomu, že jsem kavkazana kdysi měl a teď mám šarplanince, tak každou podobnou "chlupatou skoromedvědí obludu" zkoumám, abych poznal, co to je. A taky si někdy nejsem jistý.
Ivan
Jak by jsme se mohly zlobit
Každej příspěvek je dobrej
sejtanova smecka

farmar
napsal(a):
Ivan
Zlobíme se a strašně Farmáři, jak to, že máš doma pouze jednoho šarplanince?
sejtanova smecka

nada
napsal(a):
Jak by jsme se mohly zlobit
Každej příspěvek je dobrej
Naďo, to tam takovéhle přírůstky máte denně?!
sejtanova smecka
napsal(a):
Zlobíme se a strašně Farmáři, jak to, že máš doma pouze jednoho šarplanince?
Ahojky
Jano - včera ty štěnda to byl extrém, 5 štěňat přinesli lidé,že je našli ,ale to nikdy nevíš jestli jsou od nich nebo je fakt našli.No a zbytek byl nalezen po Praze!!!Konec prázdnin je vždy nejhorší !!pořádně se nám to zaplnuje.
A právě nám odchyt jel pro rozuřenýho kavkazana,kterej se někde toulá - domov ,že ho nebudu znát
tak pak hodím foto :-)))
nada
napsal(a):
Ahojky
Jano - včera ty štěnda to byl extrém, 5 štěňat přinesli lidé,že je našli ,ale to nikdy nevíš jestli jsou od nich nebo je fakt našli.No a zbytek byl nalezen po Praze!!!Konec prázdnin je vždy nejhorší !!pořádně se nám to zaplnuje.
A právě nám odchyt jel pro rozuřenýho kavkazana,kterej se někde toulá - domov ,že ho nebudu znát
tak z kavkaze se vyklubal ovčák
nada
napsal(a):
Ahojky
Ahoj,
to jsem ráda,že nemakám sama. Do Boleslavi se přijedu jen
podívat. Nero zůstane doma, takže čest bezzubců budeš
Naďo hájit sama, ale já tě budu povzbuzovat. Ale zas tak úplně sama nepřijedu
sediva
napsal(a):
Ahoj,
to jsem ráda,že nemakám sama. Do Boleslavi se přijedu jen
podívat. Nero zůstane doma, takže čest bezzubců budeš
Naďo hájit sama, ale já tě budu povzbuzovat. Ale zas tak úplně sama nepřijedu
ahoj všem , Nadi už jsem ti chtěla napsat že kavkazan to nebude protože Baršín je doma
marie m
napsal(a):
ahoj všem , Nadi už jsem ti chtěla napsat že kavkazan to nebude protože Baršín je doma
jojo Helčo -opravdu sama nemakáš
Dnes je tu opět veselo
A s kýmpak teda dorazíš ???
Na fotce to nero není,ne ???
Že by přírůstek ???
Maruš ty jsi teda vtipálek já se vždycky leknu jestli naši pesani neopustili domov
Ale dnes je jako kavkazan hlášenej každej druhej velkej pes !!
nada
napsal(a):
jojo Helčo -opravdu sama nemakáš
Dnes je tu opět veselo
A s kýmpak teda dorazíš ???
Na fotce to nero není,ne ???
Že by přírůstek ???
Maruš ty jsi teda vtipálek já se vždycky leknu jestli naši pesani neopustili domov
Ale dnes je jako kavkazan hlášenej každej druhej velkej pes !!
musela jsem tě nějak rozveselit když pracuješ
sediva
napsal(a):
máš pravdu to není Nero, ale nový přírůstek - Cebaya. Musela jsem si nutně udělat radost a Nero si aspoň zvykne,že všechno
velký a chlupatý se nemusí hned sežrat nebo pokousat. A kdo z vás teda jede na světovou do Poznaně???
Já jsem přihlásila Baršína a Berenis jěště nemám potvrzeno tak snad nás vezmou a snad mě do té doby Baršín nesežere
marie m
napsal(a):
Já jsem přihlásila Baršína a Berenis jěště nemám potvrzeno tak snad nás vezmou a snad mě do té doby Baršín nesežere
sousedka přihlašovala nowofundlanda a taky ji dlouho nešlo potvrzení, tak jsme tam volaly a říkali, že toho mají hodně, ale
nejdéle do 3 týdnů by mělo přijít nebo ať zavoláme znovu.Přihlašovaly jsme to elektronicky, a pp s platbou jsme faxovaly.
sediva
napsal(a):
sousedka přihlašovala nowofundlanda a taky ji dlouho nešlo potvrzení, tak jsme tam volaly a říkali, že toho mají hodně, ale
nejdéle do 3 týdnů by mělo přijít nebo ať zavoláme znovu.Přihlašovaly jsme to elektronicky, a pp s platbou jsme faxovaly.
Já chci jet jen na kukačku.A Helčo ty jsi hlásila Nera ??
A novej přírustek je fajn
marie m
napsal(a):
já to posílala 15.8. vše poštou tak uvidím počkám do konce září to snad dají vědět a když ná tak tam budu volat
Ne Nera jsem nepřihlásila, chci si tu výstavu užít . Přihlásila jsem Cebinu. Když Nerova první výstava byla mezinárodní v Praze, tak s
Cebinou začnem na světovce.
To potvrzení přihlášky do konce září by byl podle mých zkušeností s Poláky spíše zázrak. Když jedu do Polska na výstavu, příjde
mi potvrzení,když to dobře jde ve středu před výstavou, běžně chodí v pátek a jednou také přišlo den po výstavě.Ale je to světová, tak se třeba polepší, ale spíš bych to viděla tak druhá polovina října, protože druhý termín pro přihlášky je až do 20.9.
S Nerem jedu na Mezinárodní do Wroclawi. Jestli se bude chovat
jako v Litoměřicích, tak vám některou konkurenci zlikvidujeme.
sediva
napsal(a):
Ne Nera jsem nepřihlásila, chci si tu výstavu užít . Přihlásila jsem Cebinu. Když Nerova první výstava byla mezinárodní v Praze, tak s
To potvrzení přihlášky do konce září by byl podle mých zkušeností s Poláky spíše zázrak. Když jedu do Polska na výstavu, příjde
mi potvrzení,když to dobře jde ve středu před výstavou, běžně chodí v pátek a jednou také přišlo den po výstavě.Ale je to světová, tak se třeba polepší, ale spíš bych to viděla tak druhá polovina října, protože druhý termín pro přihlášky je až do 20.9.
no s Poláky skušenost nemám ale dám na Vás zavolám v říjnu ale snad když je to světovka tak by se něli ukázat já mám oba psy přihlášené v mezitřídě tak si snad nebudem konkurovat
sejtanova smecka

sediva
napsal(a):
Heleno, co je zač Cebaya? To je z Polska st.Hoksa rex? Jsem nějak mimo
marie m
napsal(a):
no s Poláky skušenost nemám ale dám na Vás zavolám v říjnu ale snad když je to světovka tak by se něli ukázat já mám oba psy přihlášené v mezitřídě tak si snad nebudem konkurovat
Nebudeme si konkurovat, mladá jde do štěňat. Přihlásila jsem
ji, jen pro radost. (spíš mojí než její). Nám naposledy konkurovala Naďa a tak jsme ji chtěli Bredíka v kruhu sežrat.
sejtanova smecka

sediva
napsal(a):
Prej mimo,spíš špion s přehledem. Je z Hoksa-rex.
Jejda Já jsem dobrá, lepší, nejlepší....
Nemáš nějaké další fotky Hoksa Rexinky ?
sejtanova smecka
napsal(a):
Jejda Já jsem dobrá, lepší, nejlepší....
Nemáš nějaké další fotky Hoksa Rexinky ?
Jani,děkuju za nabídku,to znamená,že do MB pojedeš taky? Ale doufám,že to vodítko nemám na parádu,je pletené a lepené a s horolezeckou sponou...no,uvidíme.
Naďo,pochopila jsem to správně,že děláš v útulku?To musí být velký záběr na nervy,já bych asi všechny psy měla chuť adoptovat,což by asi neprošlo
nada
napsal(a):
Ahojky - Helčo koukej nás zahltit fotečkama miminka
Jindři - ano - pochopila jsi to dobře
Já v tom mám jasno,a smečka taky ,že hned tak někdo nepřibude ,takže já to udávám po příbuznejch a známejch
Takže budeš v neděli v Boleslav\??
Jedu 16.9. v Brodci....ach jo,já to pořád hrozně pletu.....omlouvám se,ale jsem opravdu začátečník,výstavy není moje parketa,ale dostanu se do toho,snad....
A pak je na začátky října v Rokycanech,to říkal muž,že od nás není až tak daleko,tam bych chtěla už jako na výstavu...není pozdě na přihlásku,že ne?
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
Jedu 16.9. v Brodci....ach jo,já to pořád hrozně pletu.....omlouvám se,ale jsem opravdu začátečník,výstavy není moje parketa,ale dostanu se do toho,snad....
A pak je na začátky října v Rokycanech,to říkal muž,že od nás není až tak daleko,tam bych chtěla už jako na výstavu...není pozdě na přihlásku,že ne?
Ta výstava na začátku října není v Rokycanech, ale v Rychetech(Praha) A nejsem si jistá, ale na přihlášku už asi bude pozdě
Nevíte někdo náhodou? Já jsem tuto vystavu vypustila....
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
Když mě všechno strašně dlouho trvá,mě by se snad vyplatila sekretářka,která by mě upozoňovala na všechny termíny
Jani,Šejtanko,a co odpověď na mail,co jsem ti psala asi před 14 dny?
Jakej mailík?
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Jakej mailík?
Jóóó!Už si vzpomínám Jindro, nejlépe toto všechno pochopíš na srazu, kde to bude i s praktickou ukázkou
sejtanova smecka

nada
napsal(a):
Druhá uzávěrka na Rychety byla 26.8. takže dnes je pozdě
Jindřiško, pokud tam chceš s Cerbem jet, tak jim zítra zavolej a urychleně to pošli.Myslím, že tě ještě vezmou.Nebo tě přihlásí po telefonu, mě tak v Rychetách už také jednou hlásili
maťa

sejtanova smecka
napsal(a):
Jindřiško, pokud tam chceš s Cerbem jet, tak jim zítra zavolej a urychleně to pošli.Myslím, že tě ještě vezmou.Nebo tě přihlásí po telefonu, mě tak v Rychetách už také jednou hlásili
Ahojky holkýýý
Tak jste se zase hezunky rozjely, já hledala staré téma a ono na mě juklo už i nové
V tom starém jsou krásné ty fotky šarplaninců........že ale já je na výstavách FAKT neviděla???? Teda přiznávám se, že u kruhu jsem byla před dvěma lety, jinak trčím u kavkazů, pyrenejských mastinů, německých dog a asiatů
Ivane, ty fotky jsou opravdu super, nějak jsou tam ti šarplaninci velcí
Příští výstavu to napravím.....musím je vidět a vykoumat, jaké že mezi těma dvěma plemenama jsou rozdíly, nebo se s toho zblázním, jak vím, že nic nevím
A Verčí, držím mooooc palečky, když už se vám to tááák blíží....
maťa
napsal(a):
Ahojky holkýýý
Tak jste se zase hezunky rozjely, já hledala staré téma a ono na mě juklo už i nové
V tom starém jsou krásné ty fotky šarplaninců........že ale já je na výstavách FAKT neviděla???? Teda přiznávám se, že u kruhu jsem byla před dvěma lety, jinak trčím u kavkazů, pyrenejských mastinů, německých dog a asiatů
Ivane, ty fotky jsou opravdu super, nějak jsou tam ti šarplaninci velcí
Příští výstavu to napravím.....musím je vidět a vykoumat, jaké že mezi těma dvěma plemenama jsou rozdíly, nebo se s toho zblázním, jak vím, že nic nevím
A Verčí, držím mooooc palečky, když už se vám to tááák blíží....
Ahojky,jsem tu jen v rychlosti,neb Bára testuje naši připravenost na blížící se porod...
Jindřiško,z toho,jestli to vodítko vydrží jako úvaz,vůbec neměj strach. Je dostatečně pevné jako autolano,tak nevidím důvod,proč by nemělo vydržet. Bára na něm celou zimu dělala obranu na úvazu,použila ho i Jana,pro své psy a nakonec jsme ho měli na té bonitaci. A v poho Máme ještě metrovou variantu a na tu připneme svodku pro dva psy a muž na tom vodí obě naše feny. Já to zkoušela jen dvakrát. Podruhé jsem brzdila přes celou silnici,když na nás útočila ovčanda. No,naštěstí si jí majitel odchytl. Nevím,jak by to se mnou dopadlo,neb jsem se neměla u silnice nač omotat.
Proto již feny obě nevodím,nemám na to dostatečnou sílu
.
Jinak Marti díky. bára je děsná potvora,včera vypadala,že porodí,co dělala a pak večer běhala jak čamrda. Mrška jedna chlupatá. Dělá si z nás dobrej den. Jen pro jistotu jí už skoro nepřetržitě hlídáme. Bodnul by kamerovej systém
Končím,jdu na službu....
eavy
napsal(a):
Ahojky,jsem tu jen v rychlosti,neb Bára testuje naši připravenost na blížící se porod...
Jindřiško,z toho,jestli to vodítko vydrží jako úvaz,vůbec neměj strach. Je dostatečně pevné jako autolano,tak nevidím důvod,proč by nemělo vydržet. Bára na něm celou zimu dělala obranu na úvazu,použila ho i Jana,pro své psy a nakonec jsme ho měli na té bonitaci. A v poho Máme ještě metrovou variantu a na tu připneme svodku pro dva psy a muž na tom vodí obě naše feny. Já to zkoušela jen dvakrát. Podruhé jsem brzdila přes celou silnici,když na nás útočila ovčanda. No,naštěstí si jí majitel odchytl. Nevím,jak by to se mnou dopadlo,neb jsem se neměla u silnice nač omotat.
Proto již feny obě nevodím,nemám na to dostatečnou sílu
.
Jinak Marti díky. bára je děsná potvora,včera vypadala,že porodí,co dělala a pak večer běhala jak čamrda. Mrška jedna chlupatá. Dělá si z nás dobrej den. Jen pro jistotu jí už skoro nepřetržitě hlídáme. Bodnul by kamerovej systém
Končím,jdu na službu....
halo halo kdejste všichni, u nás je dnes docela hnusně ale jedna příznívá zpráva Baršínek už se zklidnil tak už se zase mazlíme a líbáme. Věrko držím pěsti at ten porod dobře dopadne a mimča i Bára jsou v pořádku
takhle když začne blbnou Aura před porodem tak většinou do tří dnů mame štěnda na světě
marie m
napsal(a):
halo halo kdejste všichni, u nás je dnes docela hnusně ale jedna příznívá zpráva Baršínek už se zklidnil tak už se zase mazlíme a líbáme. Věrko držím pěsti at ten porod dobře dopadne a mimča i Bára jsou v pořádku
takhle když začne blbnou Aura před porodem tak většinou do tří dnů mame štěnda na světě
Ahojky - u nás je taky hnusně !! Doufám ,že na neděli se to počasí aspon trochu uklidní !!!
farmar
napsal(a):
Zuzko, to si ti kavkazan takhle hraje s borderkou? Já mám "hodnýho" šarplanince a rozhodl se, že borderka mu chce ukrást ovečku a proto jí sežere. A už k sobě nemohli.
Tak to u nás kavkazani borderkám nahánět ovce pomáhají A jsou všichni úplně v pohodě, i když jsou to samé holky... Dokonce si navzájem kojili štěňátka- což u BOC vypadalo značně podivně, páč kavkazáčata měla cca 8 kg a ona asi 17
sejtanova smecka

monika s
napsal(a):
Tak to u nás kavkazani borderkám nahánět ovce pomáhají A jsou všichni úplně v pohodě, i když jsou to samé holky... Dokonce si navzájem kojili štěňátka- což u BOC vypadalo značně podivně, páč kavkazáčata měla cca 8 kg a ona asi 17
Nekecej, já jsem tě viděla, jak zahrabáváš jedno borderče pač si ho Croockie spletla s králíkem
sejtanova smecka

monika s
napsal(a):
To nebylo borderče, to byla sousedka
Hodně chlupatá sousedka, co ?
sejtanova smecka
napsal(a):
Nekecej, já jsem tě viděla, jak zahrabáváš jedno borderče pač si ho Croockie spletla s králíkem
Ahoj Farmáři Hrajou si, hrajou a ovce taky nahánějí spolu. Teda kluci, Kajka se jim do toho nemotá, ta to monitoruje. Dívala jsem se na na tvůj web a máš fakt bezva farmu
A to teda není šarplaninec moc gentleman, když chce sežrat bordeří slečnu
A tu druhou kolii nežere?
susan
napsal(a):
Ahoj Farmáři Hrajou si, hrajou a ovce taky nahánějí spolu. Teda kluci, Kajka se jim do toho nemotá, ta to monitoruje. Dívala jsem se na na tvůj web a máš fakt bezva farmu
A to teda není šarplaninec moc gentleman, když chce sežrat bordeří slečnu
A tu druhou kolii nežere?
Omlouvám se že se vám do toho tady pletu,ale jak jsem si prohlížela fotku Kao /sejtanova smecka (Jana)/, tak mi došlo že v utulku v Maršovicích je stejně vypadající roční fenka Kao.
psi mama
napsal(a):
Omlouvám se že se vám do toho tady pletu,ale jak jsem si prohlížela fotku Kao /sejtanova smecka (Jana)/, tak mi došlo že v utulku v Maršovicích je stejně vypadající roční fenka Kao.
Díky za info. Kopíruju foto a tady je odkaz na stránky, můžete to holky dát na kavkazana v nouzi?
http://www.volny. cz/marsovice.utulek/fotogalerie1.htm
sejtanova smecka

susan
napsal(a):
Díky za info. Kopíruju foto a tady je odkaz na stránky, můžete to holky dát na kavkazana v nouzi?
http://www.volny. cz/marsovice.utulek/fotogalerie1.htm
Asi tuším co to je za fenku....Pravděpodobně je to štěně od polské feny Donia Zobten a pejska Agira od Bobřích vodopádů....je bez pp, ale i tak zkusím zavolat chovatelce jestli by si jí nevzala nebo jestli nemá kontakt na majitele....
sejtanova smecka
napsal(a):
Asi tuším co to je za fenku....Pravděpodobně je to štěně od polské feny Donia Zobten a pejska Agira od Bobřích vodopádů....je bez pp, ale i tak zkusím zavolat chovatelce jestli by si jí nevzala nebo jestli nemá kontakt na majitele....
Teda Jani, jak ty to děláš Tobě neproklouzne ani myš, že?
sejtanova smecka

susan
napsal(a):
Teda Jani, jak ty to děláš Tobě neproklouzne ani myš, že?
No, ale to té čubině nepomůže
sejtanova smecka

susan
napsal(a):
třeba jo, můžeš kontaktovat chovatele a ten majitele. Třeba se jen zaběhla . Snad.
Uvidíme zítra...zkusím jim zavolat.
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
Téééda,zase jeden Kavkazan,co nikomu asi nepatří.... je krásná.má zajímavou barvu
Tak bohužel paní neví komu fenku prodávala
Jindřiško, jsi dostupná na mobilu? potřebuji s tebou něco probrat...včera jsem se nedovolala.
maťa

sejtanova smecka
napsal(a):
Tak bohužel paní neví komu fenku prodávala
Jindřiško, jsi dostupná na mobilu? potřebuji s tebou něco probrat...včera jsem se nedovolala.
Hmm....takže další kavkaz bez PP a ještě "chovatelka" nemá tucha, komu ji prodala?? Tak tomu říkám zájem o štěně, plemeno, láska ke psům!!
Řekla bych spíše láska k penězům?!
maťa

nada
napsal(a):
Máto- já nevím čemu se divíš . u nás v práci se kolikrát objeví papírák a když už zjistíme chovatele tak jen málokterý překvapí , že ví kontakt na majitele Tak u bez PP to ví asi málokterý "chovatel"
Nadi fakt??? Tohle jsem vážně netušila!!!
Já tak nějak bláhově žiju v představách, že většina chovatelů a majitelů psů je má pro radost, pro kamarádství, pro báječné tůry do přírody a pro občasný šedivý vlas , ne pro peníze, chlubení se sousedům apod.
U bezpapíráků typických voříšků bych to ještě pochopila, ale u plemen typu kavkaze ap. nechápu nic, natož že majitele nevědí ani chovatelé, co prodávají papíráky!!!
Asi si budu muset sundat ty růžové brejličky........
maťa
napsal(a):
Nadi fakt??? Tohle jsem vážně netušila!!!
Já tak nějak bláhově žiju v představách, že většina chovatelů a majitelů psů je má pro radost, pro kamarádství, pro báječné tůry do přírody a pro občasný šedivý vlas , ne pro peníze, chlubení se sousedům apod.
U bezpapíráků typických voříšků bych to ještě pochopila, ale u plemen typu kavkaze ap. nechápu nic, natož že majitele nevědí ani chovatelé, co prodávají papíráky!!!
Asi si budu muset sundat ty růžové brejličky........
Maťo, nesundávej brejličky a neházej flintu do žita To je všechno o lidech. Moje starší dáma, Kjára, je taky bez PP, ale s chovatelem už 7 a půl roku vždy, když se potkáme, tak dobře hodíme řeč (samosebou že o kavkazanech) taky s majitelem otce naší Kjáruše a aby toho nebylo málo, tak znám a kamarádím se s majiteli všech Kjářiných sourozenců
I když dva z jejich sourozenců už jsou v psím nebi, tak přátelství mezi lidmi zůstalo
lmusa
napsal(a):
Maťo, nesundávej brejličky a neházej flintu do žita To je všechno o lidech. Moje starší dáma, Kjára, je taky bez PP, ale s chovatelem už 7 a půl roku vždy, když se potkáme, tak dobře hodíme řeč (samosebou že o kavkazanech) taky s majitelem otce naší Kjáruše a aby toho nebylo málo, tak znám a kamarádím se s majiteli všech Kjářiných sourozenců
I když dva z jejich sourozenců už jsou v psím nebi, tak přátelství mezi lidmi zůstalo
Líbo - já taky doufám ,že těch nezodpovědnejch je jen "pár"
maťa

nada
napsal(a):
Líbo - já taky doufám ,že těch nezodpovědnejch je jen "pár"
Libo, to jsi mi udělala velkou radost!!!
Zase vidím, že není vše tak zlé! Takových lidí být víc!!!
Ono nejde o PP, v tomhle směru, prostě mě dostalo, že chovatel se nezajímá o své štěndo, a to ani papírové!! To byl šok.....
Takže stejně jako Naďa, doufám, že těch nezodpovědných je jen maličko
maťa
napsal(a):
Libo, to jsi mi udělala velkou radost!!!
Zase vidím, že není vše tak zlé! Takových lidí být víc!!!
Ono nejde o PP, v tomhle směru, prostě mě dostalo, že chovatel se nezajímá o své štěndo, a to ani papírové!! To byl šok.....
Takže stejně jako Naďa, doufám, že těch nezodpovědných je jen maličko
Jo,jo,Maťo,já mám taky takové zkušenosti,spíše s "chovateli" bezpapíráků a já sama to odsuzuju,protože to není o chovu ale rozmnožování nicméně,já se mezi ně nezařadim,proto se mi líbí,že existují stránky kavkazan v nouzi a že mě tenkrát Jana Šejtanka byly schopná říct o Baronovi i Cebrerovi cokoliv...je vidět prostě zájem,moc si takových lidí vážím
Jo a na kyčle jdeme v úterý,vyjde nás to na 780kč...a doktor to říkal,jako by se omlouval,že je to hodně...jaké máte vy zkušenosti?
jesie
napsal(a):
Jo,jo,Maťo,já mám taky takové zkušenosti,spíše s "chovateli" bezpapíráků a já sama to odsuzuju,protože to není o chovu ale rozmnožování nicméně,já se mezi ně nezařadim,proto se mi líbí,že existují stránky kavkazan v nouzi a že mě tenkrát Jana Šejtanka byly schopná říct o Baronovi i Cebrerovi cokoliv...je vidět prostě zájem,moc si takových lidí vážím
Jo a na kyčle jdeme v úterý,vyjde nás to na 780kč...a doktor to říkal,jako by se omlouval,že je to hodně...jaké máte vy zkušenosti?
já platila v Praze + - 1000.- i s probouzecí injekcí - tzn.,že jsme odešli po svých
maťa

nada
napsal(a):
já platila v Praze + - 1000.- i s probouzecí injekcí - tzn.,že jsme odešli po svých
Jindřiško, jo jo mám na všechny pesany kšíry, na ty prcky to ani jinak nejde, tohle je nejbezpečnější na ty jejich pidi krčky a Britě jsem koupila teď v létě od Manmatu, páč po tom úrazu hůř tlapká a líp se jí v tom chodí a mně se s ní líp manipuluje. Taky na ten krk už jí ten obojek moc dobře nedělal, přeci jen svalů ubylo a občas, když zatáhla, chrchlala. Naštěstí netáhne pořád, chodí rozumně, je to už hrdá dáma
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
Jidnřiško, děkuji Se budu červenat
Jinak držím palce na DKK, cena je to hezká
jesie
napsal(a):
áha...to je věcná připomínka...jak budu tahat uspaného Cerba do auta?....eh...to jsem nějak nevymyslela....
Jindřiško zkus ještě jednou zkonzultovat s MVDr. tu
Je lepší když se Ti pes probere po injekci na vetrině, než když se Ti pak ještě den motá doma... Sice ta "lepší narkóza" stojí pár kaček víc /okolo té tisícovky/, ale určo se to vyplatí.
monika s
napsal(a):
Je lepší když se Ti pes probere po injekci na vetrině, než když se Ti pak ještě den motá doma... Sice ta "lepší narkóza" stojí pár kaček víc /okolo té tisícovky/, ale určo se to vyplatí.
Farmáři ahoj, chci se taky kouknout na tvé stránky . Napiš prosím adresu
monika s
napsal(a):
Ta cena Jidřiško je dobrá ,udivujou mě ceny já platila 1050 kč a když jsem se ptala na tu probouzecí tak u našeho veta by stála 1700,kč tak se Baršín prospal asi 2 hod a byl fit a to mu jěště musel přidat protože se na stole brobouzel, Jarda mu držel hlavu aby mu neupadla nějak se nám nevešel na stůl a on i v polospánku chtěl Jardu sežrat jinak náš vet se ho také bojí
marie m
napsal(a):
Ta cena Jidřiško je dobrá ,udivujou mě ceny já platila 1050 kč a když jsem se ptala na tu probouzecí tak u našeho veta by stála 1700,kč tak se Baršín prospal asi 2 hod a byl fit a to mu jěště musel přidat protože se na stole brobouzel, Jarda mu držel hlavu aby mu neupadla nějak se nám nevešel na stůl a on i v polospánku chtěl Jardu sežrat jinak náš vet se ho také bojí
No vyborný,jelikož Cerb žere taky všechno co se hýbe a nepatří to ke mně....a já tam jedu sama....no,tak to vás alespoň potom pobavím historkou z rtg,at je tu legrace
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
No vyborný,jelikož Cerb žere taky všechno co se hýbe a nepatří to ke mně....a já tam jedu sama....no,tak to vás alespoň potom pobavím historkou z rtg,at je tu legrace
Jindřiško, pokud bude Cerbík nějak hodně řádit a veterinář mu nebude moct napíchnout žílu, tak to zkus sama, jako zdravotní sestra to zvládneš.Když nejhůř, tak ho píchni do svalu... Jinak tu probouzecí narkozu také doporučuji.
A musím se pochlubit, v sobotu přijedou na návštěvu Embíkovic neboli majitelé od Embady i s Embadkou
sejtanova smecka

marie m
napsal(a):
no Jindřiško ale pokud tvůj vet nemá sestru tak to sami asi nezvládnete dvá musí držet psa a třetí mačká rengen
No, tři lidé jsou k tomu ideální
sejtanova smecka
napsal(a):
Jindřiško, pokud bude Cerbík nějak hodně řádit a veterinář mu nebude moct napíchnout žílu, tak to zkus sama, jako zdravotní sestra to zvládneš.Když nejhůř, tak ho píchni do svalu... Jinak tu probouzecí narkozu také doporučuji.
A musím se pochlubit, v sobotu přijedou na návštěvu Embíkovic neboli majitelé od Embady i s Embadkou
Výborně...ale kde vzít třetího a nekrást? No,je to klinika,tak tam snad někoho seženou a opravdu mám v plánu,že když bude nejhůř,píchnu ho sama....jééé,ten bude házet pohledy neukřivděnějšího kluka pod sluncem
....no ale lepší,ne kdyby někoho sežral,že
jani,teda,ty se máš...a kdy plánuješ k nám?Asi ne,když se teď uvidíme,co?
sejtanova smecka
napsal(a):
......áá propo já zaslechla , že někde se platí za probouzecí kolem 1500.- což mne celkem zaskočilo ,jelikož já platila vždy do 1000.- i s tou probouzecí i se snímkem
nada
napsal(a):
......áá propo já zaslechla , že někde se platí za probouzecí kolem 1500.- což mne celkem zaskočilo ,jelikož já platila vždy do 1000.- i s tou probouzecí i se snímkem
No kdyby náš vet chtěl jen 1000 tak nepřemýšlím ani minutu ale 1700 bez rengenu mě přišlo trochu moc , nehledě nato že tak za 14 dnů jdu z Berenis a zas platit
marie m
napsal(a):
No kdyby náš vet chtěl jen 1000 tak nepřemýšlím ani minutu ale 1700 bez rengenu mě přišlo trochu moc , nehledě nato že tak za 14 dnů jdu z Berenis a zas platit
No,mě se ptal,jestli to chci jen pro sebe nebo na posudek..tak jsem řekla,že máme psa na výstavy...pak ještě,jestli je hodně velkej..72kg ....no a pak tuhle cenu....jen nevim,jestli je to i s probouzenim..ale asi ne...každopádně mluvil,jako by to dělal každý den,což mě těší,to jsem chtěla
Ale ty ceny....ještě že nebydlim v Praze!!!
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
No,mě se ptal,jestli to chci jen pro sebe nebo na posudek..tak jsem řekla,že máme psa na výstavy...pak ještě,jestli je hodně velkej..72kg ....no a pak tuhle cenu....jen nevim,jestli je to i s probouzenim..ale asi ne...každopádně mluvil,jako by to dělal každý den,což mě těší,to jsem chtěla
Ale ty ceny....ještě že nebydlim v Praze!!!
Jindřiško, radši mu ještě zavolej, že to chceš jako oficiální rtg.DKK pro posouzení! Aby si dal záležet.Nejsem si jistá, že z toho, že pes je na výstavy to pochopil
K Vám se asi hned tak nedostanu
On má Cerbík 72 kg?!
sejtanova smecka
napsal(a):
Jindřiško, radši mu ještě zavolej, že to chceš jako oficiální rtg.DKK pro posouzení! Aby si dal záležet.Nejsem si jistá, že z toho, že pes je na výstavy to pochopil
K Vám se asi hned tak nedostanu
On má Cerbík 72 kg?!
No Jani Baršínek je bude mít za chvilku spátky také Berenis dohárala tak jsem mu jí dnes pustila on to jěště skoušel tak dostal do huby a věčer se šel konečně po týdnu nadlábnout
marie m
napsal(a):
No Jani Baršínek je bude mít za chvilku spátky také Berenis dohárala tak jsem mu jí dnes pustila on to jěště skoušel tak dostal do huby a věčer se šel konečně po týdnu nadlábnout
Jani.ehm....měl,a snad ještě má,i když trochu pohubnul,ta potvora Jesica mu všechno sežere a když jí vynadám,tak se urazí..puberťačka...jo,já mu ještě brnknu a hlavně budu otravovat na místě...veš je v tomhle horší něž já
marie,tak po týdnu?Chudáček,ten musel smutit....a Berenis jste nepřipouštěla nebo jo?
sejtanova smecka

marie m
napsal(a):
Baršínkovi by prospělo takových 8 kg ubrat
A kdy razíte s Berenis?
Dnes jsem vás Marie málem přapadla Jeli jsme na ZŽ a já jsem to využila jako socializační výlet pro Dynamicu
A protože mě moc okukování zemědělské techniky nebaví, tak jsem byla v pokušení jít otravovat k Vám, ale nakoned jsem se ovládla
A na živitelce měli bezva obojky pro telata, vyztužené kůží, tak jsem si dva koupila na čoklíky
sejtanova smecka
napsal(a):
Baršínkovi by prospělo takových 8 kg ubrat
A kdy razíte s Berenis?
Dnes jsem vás Marie málem přapadla Jeli jsme na ZŽ a já jsem to využila jako socializační výlet pro Dynamicu
A protože mě moc okukování zemědělské techniky nebaví, tak jsem byla v pokušení jít otravovat k Vám, ale nakoned jsem se ovládla
A na živitelce měli bezva obojky pro telata, vyztužené kůží, tak jsem si dva koupila na čoklíky
To je škoda klido jste mohli zajet mám pracovní dovču tak jsem doma , Baršínka by to určitě potěšilo a mě také,jo a kdyby Baršín
sundal 8 kg tak bude jak kostlivec s Berenis půjdu po MB nechci ji před výstavou stresovat a taky je po hárání tak jsem si řekla že jí nehám trochu odpočinout ona má to hárání dost silné,
jo a naše Arsa má dkk 1/1
jesie
napsal(a):
Jani.ehm....měl,a snad ještě má,i když trochu pohubnul,ta potvora Jesica mu všechno sežere a když jí vynadám,tak se urazí..puberťačka...jo,já mu ještě brnknu a hlavně budu otravovat na místě...veš je v tomhle horší něž já
marie,tak po týdnu?Chudáček,ten musel smutit....a Berenis jste nepřipouštěla nebo jo?
Jindřiško Berenis jěště není uchovněná a její teprve 15 měsíců ta má na štěnda jěště dost času nejprve musí něceho dosáhnou a pak až mimča
sejtanova smecka

marie m
napsal(a):
To je škoda klido jste mohli zajet mám pracovní dovču tak jsem doma , Baršínka by to určitě potěšilo a mě také,jo a kdyby Baršín
sundal 8 kg tak bude jak kostlivec s Berenis půjdu po MB nechci ji před výstavou stresovat a taky je po hárání tak jsem si řekla že jí nehám trochu odpočinout ona má to hárání dost silné,
jo a naše Arsa má dkk 1/1
Tak to je krásný výsledek, pojedou s ní na bonitaci teď nebo až na jaře?
sejtanova smecka

marie m
napsal(a):
Pojedou sní ted v říjnu tak mám co dělat abych to stihla i já tak musím hned po MB s Berenis jen doufám že dopadne také jak Arsa
Tak to taky doufám Jsem zvědavá na Cerberuse
lmusa
napsal(a):
Jani nebo jiné zasvěcené osoby....ty obojky na telata...to jako fakt se kupuje i Kavkazákům?Chtěla jsem koupit normalní,železný obojek,tak třířadý polostahovák
jesie
napsal(a):
Jani nebo jiné zasvěcené osoby....ty obojky na telata...to jako fakt se kupuje i Kavkazákům?Chtěla jsem koupit normalní,železný obojek,tak třířadý polostahovák
Ahoj všem, Jindřiško dávala jsem kdysi nadi kontakt na internetového prodejce těch obojků pro telata, koupila je a prý maximální spokojenost. Tak třeba si odkaz pamatuje, co Nadi? Ale myslím, že na normální chození ven to moc není, mají dost šílenou barvu Na bonitaci a úvazy ale dobrý. Ale možná Jana sehnala nějaký "normální"?
maťa

susan
napsal(a):
Ahoj všem, Jindřiško dávala jsem kdysi nadi kontakt na internetového prodejce těch obojků pro telata, koupila je a prý maximální spokojenost. Tak třeba si odkaz pamatuje, co Nadi? Ale myslím, že na normální chození ven to moc není, mají dost šílenou barvu Na bonitaci a úvazy ale dobrý. Ale možná Jana sehnala nějaký "normální"?
Ahojdá fšéém
Takže obojky na telátka říkáte??? Sáfryš, a já myslela, že máte psy?
Jináč holky, mám velice tichunkej a nenápadnej dotaz, ač to ve mně vře a bublá vzteky.......MÁTE UŽ ZPRAVODAJ KLUBU????????
sejtanova smecka

susan
napsal(a):
Sehnala jsem normální :-) Ale stejně to používám pouze na úvaz, jinak je vodím na řetízkovém stahováku, jednořadém z velkých článků
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
A za kolik,jestli muzu byt tak drza,stoji ten normalni.....
Ten "normální" pro telata stál asi 160 kč.
maťa
napsal(a):
Ahojdá fšéém
Takže obojky na telátka říkáte??? Sáfryš, a já myslela, že máte psy?
Jináč holky, mám velice tichunkej a nenápadnej dotaz, ač to ve mně vře a bublá vzteky.......MÁTE UŽ ZPRAVODAJ KLUBU????????
Maťo nevím co máš na mysli se Zpravodajem? Proč to v Tobě vře a bublá?
Jinak jednička vyšla cca před měsícem, nebylo to nic moc, ale byla to nouzovka, páč se tam zkrátka něco nepovedlo...
ŽE??? Dotyčná ví a kaje se- předpokládám
A dvojka by měla vyjít cca do 14.ti dnů...
maťa

sejtanova smecka
napsal(a):
Ten "normální" pro telata stál asi 160 kč.
Hojda všem,
no Moni, s tím klubovým zpravodajem je to tak, že přihlášku jsem posílala 10.4.2006 i s ústřižkem složenky o zaplacení klubového poplatku, no a pak jste si tady psaly, že vám už zpravodaje došli, ačkoliv někomu se zpožděním, já se ptala, proč mně ještě ne......a nikdo mi neodpověděl. Tak sem čekala a čekala......a nic.
Ptala jsem se tedy včera znova, neboť stále nic. A vře a bublá to ve mně, páč sem se na něj těšila, všici ho maj, já ne.
Možná mi to jen tak přijde, ale není to prostě tím, že nemám kavkaze, tož se na mě lépe zapomíná?
Jinak Moni děkuju aspoň tobě za odpověď
nada
napsal(a):
ta ahoj zas po delší době, Jokynku (erudit) jsem se dávala na fotce jako mimino, taď je jí už 8měsíců a je kapánek větší:)
Ale byla i doba kdy nám nadělala starosti, měla těžký zánět + další komplikace, naštěstí se vše povedlo překonat a je zase veselá a především ta její skvělá povaha nás moc těší:))))))))
saboro
napsal(a):
ta ahoj zas po delší době, Jokynku (erudit) jsem se dávala na fotce jako mimino, taď je jí už 8měsíců a je kapánek větší:)
Ale byla i doba kdy nám nadělala starosti, měla těžký zánět + další komplikace, naštěstí se vše povedlo překonat a je zase veselá a především ta její skvělá povaha nás moc těší:))))))))
kuk
maťa
napsal(a):
Hojda všem,
no Moni, s tím klubovým zpravodajem je to tak, že přihlášku jsem posílala 10.4.2006 i s ústřižkem složenky o zaplacení klubového poplatku, no a pak jste si tady psaly, že vám už zpravodaje došli, ačkoliv někomu se zpožděním, já se ptala, proč mně ještě ne......a nikdo mi neodpověděl. Tak sem čekala a čekala......a nic.
Ptala jsem se tedy včera znova, neboť stále nic. A vře a bublá to ve mně, páč sem se na něj těšila, všici ho maj, já ne.
Možná mi to jen tak přijde, ale není to prostě tím, že nemám kavkaze, tož se na mě lépe zapomíná?
Jinak Moni děkuju aspoň tobě za odpověď
Maťo pokud jsi to udělala takhle, mělo by vše být OK, napiš mi prosím Tvoje jméno, kouknu do seznamu členů.
Jinak pokud se něco takového někomu stane, je zbytečné se někde rozčilovat a bublat Jednodušší je napsat mail, nebo zavolat nějaké kompetentní osobě a určitě se vše rychle vyřeší... Ony České pošty taky někdy nefungují jak by měly...
, takže těžko říct, kde se stala chyba...
maťa

monika s
napsal(a):
Maťo pokud jsi to udělala takhle, mělo by vše být OK, napiš mi prosím Tvoje jméno, kouknu do seznamu členů.
Jinak pokud se něco takového někomu stane, je zbytečné se někde rozčilovat a bublat Jednodušší je napsat mail, nebo zavolat nějaké kompetentní osobě a určitě se vše rychle vyřeší... Ony České pošty taky někdy nefungují jak by měly...
, takže těžko říct, kde se stala chyba...
Jo jo Moni, vím vím, že bublat nemá cenu , jen mám teď takový hezký dny - obíhání finančáku, notářky, střediska cenných papírů, krajského úřadu...... -
no a prostě čovek se těší aspoň na něco a vono nic, topž mi trocha bublala pěna u úst
Si moooc hodná, děkuju, už jsem psala na mejlíka panu Nosálovi, pomohla mi Verča, tak snad to bude dobré. Oni prý peníze došli, ale přihláška nee, což nechápu, neb sem to posílala v jeden den na jednu adresu
Ale ty pošty někdy stojí za hááá, to je fakt, ani doporučenej dopis někdy nedojde a nedojde
Tož budu tiše čekati a doufati......bez bublání.......
maťa

maťa
napsal(a):
Jo jo Moni, vím vím, že bublat nemá cenu , jen mám teď takový hezký dny - obíhání finančáku, notářky, střediska cenných papírů, krajského úřadu...... -
no a prostě čovek se těší aspoň na něco a vono nic, topž mi trocha bublala pěna u úst
Si moooc hodná, děkuju, už jsem psala na mejlíka panu Nosálovi, pomohla mi Verča, tak snad to bude dobré. Oni prý peníze došli, ale přihláška nee, což nechápu, neb sem to posílala v jeden den na jednu adresu
Ale ty pošty někdy stojí za hááá, to je fakt, ani doporučenej dopis někdy nedojde a nedojde
Tož budu tiše čekati a doufati......bez bublání.......
P.S. kdyby to počasí aspoň za něco stálo, ale vichřice, slejváky a sibiřská zima mi zrovna moc radosti nedodají Nedá se jít na proťápku a vůbec......těšila sem se na hezký, NORMÁLNÍ podzim...........
maťa

marie m
napsal(a):
ahoj všem, Joky se stala pěkná slečna no hlavně že je v pořádku
tak držím palce at jí už nic zlého nepotká
Verčíííííííííííí, obrovská gratulace ke krásným muchlíčkům!!!!
Ať jsou zdravounký štěnda i Barbušátko, ať rostou do krásy, ať najdou nejlepší pánečky pod sluncem, a ať vás i Barču pořádně zlobí, neb to jest známka výtečného duševního i fyzického zdraví
Už se těším, až mi budou "testovat" rifle........
sejtanova smecka

susan
napsal(a):
Verčo, OBROVSKÁ GRATULACE k mimiškům. Ať hezky rostou a mají prima páníky
Tatínek Cháron, tetičky Bronty, Cassie a babička Alba se rovněž pořidávají ke gratulacím
sejtanova smecka
napsal(a):
Tatínek Cháron, tetičky Bronty, Cassie a babička Alba se rovněž pořidávají ke gratulacím
Já jsem asi nějak mimo mísu...něco mi uniklo...kde se píše o miminkách ?? Taky gratuluji , ale nevím nic ! Jsem slepá ? Je to někde tady nebo vy všichni nade mnou máte křišťálovou kouli ??
maťa

lmusa
napsal(a):
Já jsem asi nějak mimo mísu...něco mi uniklo...kde se píše o miminkách ?? Taky gratuluji , ale nevím nic ! Jsem slepá ? Je to někde tady nebo vy všichni nade mnou máte křišťálovou kouli ??
Zuzko, za to předběhnutí se omlouvám, přeci jen já mám trocha menší smečku, než ty, a tak tvoje "zdržení" jest pochopitelné
Libo, kříšťálovou kouli v podobě ICQ mám, co mají ostatní holky, netuším
maťa
napsal(a):
Zuzko, za to předběhnutí se omlouvám, přeci jen já mám trocha menší smečku, než ty, a tak tvoje "zdržení" jest pochopitelné
Libo, kříšťálovou kouli v podobě ICQ mám, co mají ostatní holky, netuším
Tak tady nás máte. 9 klučíků a 2 holčičky.
maťa

nada
napsal(a):
Verčo - gratulace a mamině hodně zdraví a mlíčka
Mně se strašně líbí ten z prava - bráno při pohledu na fotku - třetí od kraje, tmavější a bez obojku a takovej maluškej
Určo to bude pěknej lotřík, čili "ďábelský vychcánek"
eavy
napsal(a):
Tak tady nás máte. 9 klučíků a 2 holčičky.
No konečně vím, k čemu gratuluji
Tak ještě jednou posílám velikou gratulaci všem devíti kloučkům a dvěma holčičkám ! A mamince Báře a tatínkovi Cháronovi taky, že se hned napoprvé tak pěkně předvedli a dali si na potomcích a jejich počtu velmi záležet
jesie
napsal(a):
verčo,skvělé a moooc gratulujeme všichni,člověci i pesani,co nás tu doma je....a ať má Barča ty nejhodnější miminka,alespon než si je odvezou jiní pánečci....protože se jinak asi nevyspí,chudinka
Ahoj Všem.I když jsme mezi chovateli nováčci také se připojujeme ke gratulacím k nádherným štěndům.Naše fenka tady zas takový nováček není,její fotky proflákla Jana (šejtanka).Je to Embík.Přidávám jedno foto jak si ten "drobek" přivlastnil pelíšek naší malé boloňky.
herbici
napsal(a):
Ahoj Všem.I když jsme mezi chovateli nováčci také se připojujeme ke gratulacím k nádherným štěndům.Naše fenka tady zas takový nováček není,její fotky proflákla Jana (šejtanka).Je to Embík.Přidávám jedno foto jak si ten "drobek" přivlastnil pelíšek naší malé boloňky.
Zdravím "nový přírůstek "
miminko je krásný ,ale pelíšek je nějakej malej
herbici
napsal(a):
Chi,a neměli byste Embádě radši koupit něco většího? Tohle už je pro p.Srstku....chudinka malá,ci si neukradne,to nemá
nada
napsal(a):
Zdravím "nový přírůstek "
miminko je krásný ,ale pelíšek je nějakej malej
To je naše zatím malá smečka a pelíšek je té malé slečny.
lmusa
napsal(a):
No konečně vím, k čemu gratuluji
Tak ještě jednou posílám velikou gratulaci všem devíti kloučkům a dvěma holčičkám ! A mamince Báře a tatínkovi Cháronovi taky, že se hned napoprvé tak pěkně předvedli a dali si na potomcích a jejich počtu velmi záležet
A kdypak se mimnko Embádě ukáže na nějaké výstavě
jesie
napsal(a):
Chi,a neměli byste Embádě radši koupit něco většího? Tohle už je pro p.Srstku....chudinka malá,ci si neukradne,to nemá
To je pravda krást je momentálně její největší zábava,naposledy si čmajzla z koše kosti z kuřete a jelikož už má celkem silný stisk
,byl to zápas jí je vytáhnout z huby