Předváděcí vodítko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2006 15:21

Ahojky, prosím, poraďte mi, kde by se dalo sehnat předváděcí vodítko na psa typu německý ovčák (tedy jiné než to tenounké, co prodávají běžně v obchodě). Pokud možno v Praze. Moc díky.

13.9.2006 16:16

sarrada napsal(a):
Ahojky, prosím, poraďte mi, kde by se dalo sehnat předváděcí vodítko na psa typu německý ovčák (tedy jiné než to tenounké, co prodávají běžně v obchodě). Pokud možno v Praze. Moc díky.

Zkusila bych salon Oliver (http://salonoliver.wz.cz), myslím, že prodávají i kvalitní výstavní vodítka, sídlí na Praze 4

13.9.2006 16:36

artinka napsal(a):
Zkusila bych salon Oliver (http://salonoliver.wz.cz), myslím, že prodávají i kvalitní výstavní vodítka, sídlí na Praze 4

Na www.gappay.cz je taky mají.

13.9.2006 16:37

zdenik napsal(a):
Na www.gappay.cz je taky mají.

K tomu Gappay - produkty rovněž zasílají.

13.9.2006 20:21

zdenik napsal(a):
K tomu Gappay - produkty rovněž zasílají.

Kde tam jsou? Já jsem tam našla jen normální vodítka.....

13.9.2006 20:40

artinka napsal(a):
Kde tam jsou? Já jsem tam našla jen normální vodítka.....

Myslíte fi. Gappay?
Ta to má v katalogu v kožených vodítkách. Když se to odklikne, jsou tam ty výstavní vodítka. Jsou to vodítka vhodná přímo pro NO na výstavy.

13.9.2006 20:50

zdenik napsal(a):
Myslíte fi. Gappay?
Ta to má v katalogu v kožených vodítkách. Když se to odklikne, jsou tam ty výstavní vodítka. Jsou to vodítka vhodná přímo pro NO na výstavy.

Pro zadavatelku:
Jen nevím, jestli je pro bílého švýcarského ovčáka zrovna vhodné výstavní vodítko pro německého ovčáka. U německého ovčáka se kombinuje řetízkový obojek s dlouhým okem + výstavní vodítko.

Zkuste se přímo podívat na výstavě. Tam bývají prodejci s větším výběrem výstavních vodítek .

14.9.2006 03:39

zdenik napsal(a):
Pro zadavatelku:
Jen nevím, jestli je pro bílého švýcarského ovčáka zrovna vhodné výstavní vodítko pro německého ovčáka. U německého ovčáka se kombinuje řetízkový obojek s dlouhým okem + výstavní vodítko.

Zkuste se přímo podívat na výstavě. Tam bývají prodejci s větším výběrem výstavních vodítek .

Tak nevím, já tam tu předváděčku také nemůžu najít

14.9.2006 06:36

sarrada napsal(a):

naše pesina je hrozný janek a dělá samé nepředvídané pohyby (tedy takové, které výrobce výstavních vodítek nepředvídá )
a tak se nám to pořád někde rozjíždělo, ujíždělo, až jsem psychicky nevydržela a vodítko si ušila sama,
normálně máme obojek od manmatu, polostahovák, tak jsem okopírovala ten systém, jen na centimetr širokém popruhu a taky jsem ho udělala trochu volnější,aby po stažení byl akorát "za uši"
je to snadné, rychlé, levné a především funkční

14.9.2006 17:21

pocero napsal(a):
Tak nevím, já tam tu předváděčku také nemůžu najít

Asi to nemůžete nají proto, že nemáte NO. U NO se používá jak jsem uvedla řetízkový obojek s dlouhými oky, či speciální výstavní obojek + výstavní vodítko a to tam v sekci je i s textem výstavní (ne klasická tenoučká předvádečka na malé psíky).
Takže paní, či slečno pocero.

14.9.2006 18:47

bela napsal(a):
naše pesina je hrozný janek a dělá samé nepředvídané pohyby (tedy takové, které výrobce výstavních vodítek nepředvídá )
a tak se nám to pořád někde rozjíždělo, ujíždělo, až jsem psychicky nevydržela a vodítko si ušila sama,
normálně máme obojek od manmatu, polostahovák, tak jsem okopírovala ten systém, jen na centimetr širokém popruhu a taky jsem ho udělala trochu volnější,aby po stažení byl akorát "za uši"
je to snadné, rychlé, levné a především funkční

mohli by jste mi prozradit jak na tech strankach najdu cenik? Diky

14.9.2006 20:16

tic tac napsal(a):
mohli by jste mi prozradit jak na tech strankach najdu cenik? Diky

Stačí jim zavolat a oni ho obratem pošlou mailem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík