Problémy se zadníma nohama

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2006 16:44

Zdravím všechy, prosím Vás o radu. Můj příbuzný má ovčáka, který má problémy se zadníma nohama a já mu slíbila, že se mu pokusím nějak pomoci. Snad mně i jemu pomůžete. Je to fena, je jí 10 let a stává se jí, že když jde po hladším povrchu, tak se jí "rozjíždí" nohy a jsou prý celkově zesláblé. Prosím Vás, čím to může být a co použít jako lék? Předem děkuji všem za pomoc...

13.9.2006 18:01

miska sun napsal(a):
Zdravím všechy, prosím Vás o radu. Můj příbuzný má ovčáka, který má problémy se zadníma nohama a já mu slíbila, že se mu pokusím nějak pomoci. Snad mně i jemu pomůžete. Je to fena, je jí 10 let a stává se jí, že když jde po hladším povrchu, tak se jí "rozjíždí" nohy a jsou prý celkově zesláblé. Prosím Vás, čím to může být a co použít jako lék? Předem děkuji všem za pomoc...

Pro zlepšení kondice starších psů s problémy sklouby mohu doporučit Artidual.

14.9.2006 12:49

miska sun napsal(a):

A k veterináři nepůjdou? Mě to připadá jako dysplazie kyčelních kloubů... A s tím asi sám nic moc neudělá.

14.9.2006 13:43

impact napsal(a):
A k veterináři nepůjdou? Mě to připadá jako dysplazie kyčelních kloubů... A s tím asi sám nic moc neudělá.

Tohle měl můj NO, bohužel to byl syndrom cauda equina, v jeho věku už se to bohužel operovat nedalo.

14.9.2006 20:33

miska sun napsal(a):

Navštívit veterináře!!! Udělat vyšetření, rtg, v příp. potřeby USG nebo arthroskopii.
Chtít radit "po síti" je trochu mimo... Psa nevidíme, takže těžko můžeme říct diagnózu a navrhovat terapii. Pokud se psem nechtějí nic dělat (jako nyvštívit veta), tak mu kupte něco na klouby, možná to nepomůže (když nevíte, co mu vlastně je) ale ani neublíží.

Přidejte reakci

Přidat smajlík