Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.9.2006 19:41

Ahoj, nemůžu tam najít ceníky ??? Máte někdo zkušenosti ? Je to internetový obchod ?

18.9.2006 07:32

pibi´s napsal(a):
Ahoj, nemůžu tam najít ceníky ??? Máte někdo zkušenosti ? Je to internetový obchod ?

ceny jsou vážně bomba - vodítko např za 250kč. Přepínací - totálně super. Podobný vodítko jsem jinde ještě k tomu užší viděla asi o třetinu dražší. A obojky, prostě super. Je skvělý, že to, co si řeknete - budete mít. Třeba karabinu takovou, barvu makovou a šití pikový. Jen doporučuji. Nato, že je to ruční práce, skvělý.

18.9.2006 09:29

pibi´s napsal(a):

Zavolejte ,ceny vám řeknou.Jinak ceny a přístup super,po objednání to máte do druhého dne doma.

18.9.2006 10:32

marmon napsal(a):
Zavolejte ,ceny vám řeknou.Jinak ceny a přístup super,po objednání to máte do druhého dne doma.

Je možné Vás poprosit o odkaz na jejich internetové stránky?

18.9.2006 10:35

polstarek napsal(a):
Je možné Vás poprosit o odkaz na jejich internetové stránky?

www.hofero.cz

18.9.2006 10:38

beth napsal(a):
www.hofero.cz

děkuji

18.9.2006 10:50

sabina napsal(a):
ceny jsou vážně bomba - vodítko např za 250kč. Přepínací - totálně super. Podobný vodítko jsem jinde ještě k tomu užší viděla asi o třetinu dražší. A obojky, prostě super. Je skvělý, že to, co si řeknete - budete mít. Třeba karabinu takovou, barvu makovou a šití pikový. Jen doporučuji. Nato, že je to ruční práce, skvělý.

No mně tam také chybí ceny a rozměry. Nelíbí se mi ani úvodní strana: "..... pro bojová plemena" - ty už přeci nejsou. Co je "bojové plemeno"? v dnešní době ?

Ale "matroš" mají kvalitní a pěkný. Ta vodítka a obojky jsou fakt hezké. Vypadají pevně a pohodlně.

20.3.2007 15:25

polstarek napsal(a):
děkuji

Zdravím, neco velmi podobneho je na www.jopabull.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík