chvd
napsal(a):
jeden velký kynolog , nejspíš mu chce polštář vysvětlit něco přirozené komunikaci po osmi budwarech...že polštářku?
Má nějaké stránky? či mail?
Vy si stále myslíte, že jsem nějaký úkaz z Budějc? - pivo nepiju. A přirozená komunikace - to by snad měl znát každý, kdo se věnuje kynologii - ne?
Tak má nějaké stránky? Děkuji, že mi pane chytrý odpovíte. Dobře pana Ryneše znáte, tak by jste to mohl vědět. Děkuji za odpověď.
polstarek
napsal(a):
Má nějaké stránky? či mail?
Vy si stále myslíte, že jsem nějaký úkaz z Budějc? - pivo nepiju. A přirozená komunikace - to by snad měl znát každý, kdo se věnuje kynologii - ne?
Tak má nějaké stránky? Děkuji, že mi pane chytrý odpovíte. Dobře pana Ryneše znáte, tak by jste to mohl vědět. Děkuji za odpověď.
Vůbec ne! Z budějic?
Kdeže!
To je přece jen naprostá náhoda, že jste měla také zájem o stejného psa jako ten úkaz, že?
Myslím Yaga či jak se jmenuje :)
Pana Rymeše znám výboorně,momentálně spolu spíme, takže Vám o něm nic nesdělím, to jistě chápete, že?
Neuvažovala jste někdy o angažmá ve filmu.
Včera jsem mluvil s kamarádem Stevenem a ukazoval mu nějaké fotky.
Když viděl sérii, kterou pracovně nazval "Alosaurus řídí křižovatku", tvrdil, že ho napadá scénář pro čtvrté pokračování jeho série.
Díl by se měl jmenovat:
"Srubecké inferno"
chvd
napsal(a):
Ale no tak, si neviděla y fotky? Kdo by ji s tím pomáhal? To přece nemůže zvládnout.
Já žasnu, kolik času někteří stráví takovejma dotazama o ničem, když fakt stačí tomu dotyčnému zavolat a zeptat se ho... Ale co, chápu že se třeba chtějí nějak zabavit... Co si takhle najít nějakou práci, polštářku? A vůbec, kdy teda přijedete???
Zatím jste mě zklamala, už od 1. čekám, kdy se objevíte v celé své polštářkovo-postelové kráse a ono nic...
daisy
napsal(a):
Já žasnu, kolik času někteří stráví takovejma dotazama o ničem, když fakt stačí tomu dotyčnému zavolat a zeptat se ho... Ale co, chápu že se třeba chtějí nějak zabavit... Co si takhle najít nějakou práci, polštářku? A vůbec, kdy teda přijedete???
Zatím jste mě zklamala, už od 1. čekám, kdy se objevíte v celé své polštářkovo-postelové kráse a ono nic...
Polštářek nemůže dojéchat, krotí agresivní akitu!