Pan Miroslav Ryneš - Vodňany

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2006 11:19

Má Miroslav Ryneš - Vodňany nějaké internetové stránky nebo e-mail?

Děkuji za informaci.

18.9.2006 12:12

polstarek napsal(a):

Děkuji za informaci.

Kdo je to?

18.9.2006 12:17

danan napsal(a):
Kdo je to?

jeden velký kynolog , nejspíš mu chce polštář vysvětlit něco přirozené komunikaci po osmi budwarech...že polštářku?

18.9.2006 14:27

chvd napsal(a):
jeden velký kynolog , nejspíš mu chce polštář vysvětlit něco přirozené komunikaci po osmi budwarech...že polštářku?

Má nějaké stránky? či mail?

Vy si stále myslíte, že jsem nějaký úkaz z Budějc? - pivo nepiju. A přirozená komunikace - to by snad měl znát každý, kdo se věnuje kynologii - ne?

Tak má nějaké stránky? Děkuji, že mi pane chytrý odpovíte. Dobře pana Ryneše znáte, tak by jste to mohl vědět. Děkuji za odpověď.

18.9.2006 17:29

polstarek napsal(a):

Děkuji za informaci.

No a co takhle zvednout telefon, zavolat do Vodňan a "Pane Ryneš, máte prosím webové stránky nebo email? Děkujiii"... To je asi moc složitý, na tohle přijít že?

18.9.2006 18:08

daisy napsal(a):
No a co takhle zvednout telefon, zavolat do Vodňan a "Pane Ryneš, máte prosím webové stránky nebo email? Děkujiii"... To je asi moc složitý, na tohle přijít že?

Ale no tak, si neviděla y fotky? Kdo by ji s tím pomáhal? To přece nemůže zvládnout.

18.9.2006 18:15

polstarek napsal(a):
Má nějaké stránky? či mail?

Vy si stále myslíte, že jsem nějaký úkaz z Budějc? - pivo nepiju. A přirozená komunikace - to by snad měl znát každý, kdo se věnuje kynologii - ne?

Tak má nějaké stránky? Děkuji, že mi pane chytrý odpovíte. Dobře pana Ryneše znáte, tak by jste to mohl vědět. Děkuji za odpověď.

Vůbec ne! Z budějic?
Kdeže!
To je přece jen naprostá náhoda, že jste měla také zájem o stejného psa jako ten úkaz, že?
Myslím Yaga či jak se jmenuje :)

Pana Rymeše znám výboorně,momentálně spolu spíme, takže Vám o něm nic nesdělím, to jistě chápete, že?

Neuvažovala jste někdy o angažmá ve filmu.

Včera jsem mluvil s kamarádem Stevenem a ukazoval mu nějaké fotky.
Když viděl sérii, kterou pracovně nazval "Alosaurus řídí křižovatku", tvrdil, že ho napadá scénář pro čtvrté pokračování jeho série.
Díl by se měl jmenovat:
"Srubecké inferno"

18.9.2006 18:19

chvd napsal(a):
Ale no tak, si neviděla y fotky? Kdo by ji s tím pomáhal? To přece nemůže zvládnout.

Já žasnu, kolik času někteří stráví takovejma dotazama o ničem, když fakt stačí tomu dotyčnému zavolat a zeptat se ho... Ale co, chápu že se třeba chtějí nějak zabavit... Co si takhle najít nějakou práci, polštářku? A vůbec, kdy teda přijedete??? Zatím jste mě zklamala, už od 1. čekám, kdy se objevíte v celé své polštářkovo-postelové kráse a ono nic...

18.9.2006 18:32

daisy napsal(a):
Já žasnu, kolik času někteří stráví takovejma dotazama o ničem, když fakt stačí tomu dotyčnému zavolat a zeptat se ho... Ale co, chápu že se třeba chtějí nějak zabavit... Co si takhle najít nějakou práci, polštářku? A vůbec, kdy teda přijedete??? Zatím jste mě zklamala, už od 1. čekám, kdy se objevíte v celé své polštářkovo-postelové kráse a ono nic...

Polštářek nemůže dojéchat, krotí agresivní akitu!

Přidejte reakci

Přidat smajlík