bonita
napsal(a):
to gladis: tie steniatka su uzasneeeenevedela by somsi vybrat,fakt
este tu mam pre vas pekny obrazok z roku 1920
jessie
napsal(a):
To Gladis: Tak ty jsou skvělí. Sama bych nevěděla kterého. To se bude Gladinka mít, takovýho kámoše.
Ahoj všem,no však my také nevíme jedem se zatím nezávazně mrknout.A tady je ještě jeden tak jednoho z těch tří.Dala jsem je postupně jak se mi líbí tak mi můžete poradit jo?Pokud budou v pořádku jednoho vyberu.Nepotřebuji žádného šampiona ale chceme cvičit.
bonita
napsal(a):
Bonaparte
19 měsíců
bonita
napsal(a):
tak zasa dalsia starodavna dodzulinka
bonita
napsal(a):
a toto je stara pohladnica,na ktorej sa mi strasne paci text,co je tam napisany:
" FIRM FRIEND
in time of trouble or of need
you'll find I am a friend indeed "
myslim,ze to krasne vystihuje ND
bonita
napsal(a):
Všešchny moc zdravím, konečně jsem se zaregistrovala
.
Posílám fotku Ascaniho.
von graslic
napsal(a):
Všešchny moc zdravím, konečně jsem se zaregistrovala
.
Posílám fotku Ascaniho.
A ještě Amigo. Víc pejsků už nemám.
von graslic
napsal(a):
A ještě Amigo. Víc pejsků už nemám.
Ahoj Blani to jsem ráda že už jsi se také zaregistrovala .Jeto tu nějaký opuštěný....
aldo
napsal(a):
Ahoj Blani to jsem ráda že už jsi se také zaregistrovala .Jeto tu nějaký opuštěný....
Ahojík Becky!
Posílám Cakyho - starouška. Copa je to za miminka?
von graslic
napsal(a):
Ahojík Becky!
Posílám Cakyho - starouška. Copa je to za miminka?
Ascani
bonita
napsal(a):
na procházce
gladis1
napsal(a):
Ahoj všem,no však my také nevíme jedem se zatím nezávazně mrknout.A tady je ještě jeden tak jednoho z těch tří.Dala jsem je postupně jak se mi líbí tak mi můžete poradit jo?Pokud budou v pořádku jednoho vyberu.Nepotřebuji žádného šampiona ale chceme cvičit.
Tak jsme vybrali tohotoNaše nové miminko
maťa

gladis1
napsal(a):
Děkujeméééézatím jen jí a spí a jí a spí jestli z něj něco bude opravdu nevím
gladis, i já velmi blahopřeji a štěnítku přeji jen a jen zdravíčko, zatímco Vám hooodně pevných nervů a radosti s tím maličkým...velikým
Jestlipak se taky někdy dočkám té modré dogy......
Jinak dogátka máte všichni krásný, jen se divím, že tu není žádná modrá? No každopádně všem dogouškům zdar!!!
maťa
napsal(a):
gladis, i já velmi blahopřeji a štěnítku přeji jen a jen zdravíčko, zatímco Vám hooodně pevných nervů a radosti s tím maličkým...velikým
Jestlipak se taky někdy dočkám té modré dogy......
Jinak dogátka máte všichni krásný, jen se divím, že tu není žádná modrá? No každopádně všem dogouškům zdar!!!
Moc děkujeme a tady máte ty modré
maťa

silvatarok1
napsal(a):
moc pěkné foto
To gladis Janča: Oooo děkuju moooc zy ty modré dogy Jsou krásné!!! Nádherné
Taky jednu modrou posílám, ač foto je černobílé........to je Barry, moje psí chůva, můj průvodce začátkem mého života
maťa

maťa
napsal(a):
To gladis Janča: Oooo děkuju moooc zy ty modré dogy Jsou krásné!!! Nádherné
Taky jednu modrou posílám, ač foto je černobílé........to je Barry, moje psí chůva, můj průvodce začátkem mého života
A ještě jednou Barry a já......tady mi snědl okurčičku
bonita
napsal(a):
naše mimi
silvatarok1
napsal(a):
naše mimi
Náš Bonaparte Brno 2006 NV díky za foto Leni
maťa
napsal(a):
A ještě jednou Barry a já......tady mi snědl okurčičku
moc hezké
...a tady ještě jedna
maťa

gladis1
napsal(a):
moc hezké
...a tady ještě jedna
Jéééé ta je ale impozantní A má malou náprsenku, Barda měl taky takovou
Zkusím zítra ještě digitálem nafotit pár starých fotek, kde je Barda líp vidět, byl to báječný pes, prostě báječný
maťa

maťa
napsal(a):
Zkusím zítra ještě digitálem nafotit pár starých fotek, kde je Barda líp vidět, byl to báječný pes, prostě báječný
Vím, jak mi mamka říkala, že když byl Barda v pubertě, měl ustavičně rozmlácenej ocas, furt s ním švihal radostí a mlátil tak do futer a zdí.....veterinář už prý byl na prášky, páč sotva se mu to začalo hojit, rozbil si ho znova, mamka ho hlídala, jak to šlo, ale prostě on ji vždycky nějak převezl
Už si myslela, že bude chodit se psem, co má celej život ocásek ovázanej tunama obvazu
Vyrostl s toho a naučil se ocas korigovat......ale dvakrát se malovala chodba
gladis1
napsal(a):
Jééé nemyslím Bódíčkaale to miminko nahoře
Jen aby jsme se pošoupli kupředu
aldo
napsal(a):
Jen aby jsme se pošoupli kupředu
tak my taky jednu....
silvatarok1
napsal(a):
Náš Bonaparte Brno 2006 NV díky za foto Leni
náš tata
maťa
napsal(a):
Modrá - Anténa
maťa
napsal(a):
Vím, jak mi mamka říkala, že když byl Barda v pubertě, měl ustavičně rozmlácenej ocas, furt s ním švihal radostí a mlátil tak do futer a zdí.....veterinář už prý byl na prášky, páč sotva se mu to začalo hojit, rozbil si ho znova, mamka ho hlídala, jak to šlo, ale prostě on ji vždycky nějak převezl
Už si myslela, že bude chodit se psem, co má celej život ocásek ovázanej tunama obvazu
Vyrostl s toho a naučil se ocas korigovat......ale dvakrát se malovala chodba
ještě jedna
silvatarok1
napsal(a):
Bonaparte
náš aristokrat
Ahojky dogaři moje rodino!!
Kdopak se chystá do Č.B na výstavu??Komu mám fandit a na koho se mám těšit?
aldo
napsal(a):
Ahojky dogaři moje rodino!!
Kdopak se chystá do Č.B na výstavu??Komu mám fandit a na koho se mám těšit?
aldo
napsal(a):
Ahojky,to jsou moc pěkné fotky!Jestli myslíte Budějice teď 8.10 tak my jedem na čumendu.Gladina je kupírovaná tak se tam chudák nemůže ani mrknout ale berem Bubíčka sebou tak trochu mezi lidi tak bychom se tam mohli potkat
Jo ptala jsem se Blanky,ale oni mají doma moc práce říkala že to všechno musí stihnou do zimy tak jim to nevyšlo.
gladis1
napsal(a):
Ahojky,to jsou moc pěkné fotky!Jestli myslíte Budějice teď 8.10 tak my jedem na čumendu.Gladina je kupírovaná tak se tam chudák nemůže ani mrknout ale berem Bubíčka sebou tak trochu mezi lidi tak bychom se tam mohli potkat
Jo ptala jsem se Blanky,ale oni mají doma moc práce říkala že to všechno musí stihnou do zimy tak jim to nevyšlo.
tak Bonaparte a Aurora jede