S kavkazáky navždy.....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2006 21:18

Tak dneska to zkusím já?

21.9.2006 21:22

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

Tak dobrý,zvládla jsem to....

dočítala jsem tu nemoderku,ale stejně mi přijde zbytečné,abych na to reagovala...kdyby ten člověk nebyl zbabělec,tak to napíše veřejně sem a podepíše se pod to,takhle prostě jen plácá nesmysl za nesmyslem,přidají se nějací "odborníci" co viděli psa jen z rychlíku a nafouknou to

Co jsem měla zatím tu čest poznat lidi na srazíku,byla jsem překvapená,jak hezky se k sobě chovají,jak si dokáží i odporovat a rozebírat problémy spojené s chovem,pomáhat radou i skutkem...prostě kdyby někdo chtěl chovat zrovna KAO na peníze a množení,udělá si to chov bez PP...jinak se mu to fakt rentovat nebude

maťa

21.9.2006 21:29
maťa

jesie napsal(a):
Tak dobrý,zvládla jsem to....

dočítala jsem tu nemoderku,ale stejně mi přijde zbytečné,abych na to reagovala...kdyby ten člověk nebyl zbabělec,tak to napíše veřejně sem a podepíše se pod to,takhle prostě jen plácá nesmysl za nesmyslem,přidají se nějací "odborníci" co viděli psa jen z rychlíku a nafouknou to

Co jsem měla zatím tu čest poznat lidi na srazíku,byla jsem překvapená,jak hezky se k sobě chovají,jak si dokáží i odporovat a rozebírat problémy spojené s chovem,pomáhat radou i skutkem...prostě kdyby někdo chtěl chovat zrovna KAO na peníze a množení,udělá si to chov bez PP...jinak se mu to fakt rentovat nebude

Zuzko, tak v Jeseníkách? Tam je krááásně Mám na ně nádherný vzpomínky, ale s Batulkem už se tam asi nepodívám....
Máte tam chatu?

Mno a k tomu množení, či spíš penězům.....asi u žádnýho velkýho plemene to nejde, ne, vydělávat na štěňatech?? Snad u maličkých plemen jo.....třeba takovej Papillon.....v kotcích.....o dvaceti psech..........

21.9.2006 21:43

maťa napsal(a):
Zuzko, tak v Jeseníkách? Tam je krááásně Mám na ně nádherný vzpomínky, ale s Batulkem už se tam asi nepodívám....
Máte tam chatu?

Mno a k tomu množení, či spíš penězům.....asi u žádnýho velkýho plemene to nejde, ne, vydělávat na štěňatech?? Snad u maličkých plemen jo.....třeba takovej Papillon.....v kotcích.....o dvaceti psech..........

Přesně tam, ale zejtra se jede domů Chatu tu nemáme, ale přítel je odtud, takže jsme u něj

No, já myslím, že i jo... Pokud někdo krmí těma sajrajtama z marketu a švihá dva vrhy ročně, může si i přivydělat Co mě dnes dost zarazilo, byly fotky štěňátek jedné nejmenované chovatelské stanice, kde v pozadí byly vidět pytle od těchto "super" granulí

maťa

21.9.2006 21:59
maťa

bllerkovaci napsal(a):
Přesně tam, ale zejtra se jede domů Chatu tu nemáme, ale přítel je odtud, takže jsme u něj

No, já myslím, že i jo... Pokud někdo krmí těma sajrajtama z marketu a švihá dva vrhy ročně, může si i přivydělat Co mě dnes dost zarazilo, byly fotky štěňátek jedné nejmenované chovatelské stanice, kde v pozadí byly vidět pytle od těchto "super" granulí

Jejda, tak to jste si s pesanama uměli vybrat přítele Tiše závidím

Jo? Na obrázcích? Teda to by mě nenapadlo, ty sajrajty z marketu Ale vidíš to, máš asi recht, asi by to šlo.....a nebo by se to dalo ještě jinak, krmit třeba senem.....trávou..... Bože to mám dnes fantazie, radši mlčet, nebo si to někdo fakt bude chtít vyzkoušet..

maťa

21.9.2006 22:00
maťa

maťa napsal(a):

Jo? Na obrázcích? Teda to by mě nenapadlo, ty sajrajty z marketu Ale vidíš to, máš asi recht, asi by to šlo.....a nebo by se to dalo ještě jinak, krmit třeba senem.....trávou..... Bože to mám dnes fantazie, radši mlčet, nebo si to někdo fakt bude chtít vyzkoušet..

Jééé a závidím ty Jeseníky, nééé přítele, neboooj

To ta chřipajzna, co mě furt ťuká na dveře, mi zatemnila mozek

21.9.2006 22:02

maťa napsal(a):

On si spíš vybral nás

To si piš, že by to šlo!! A dost mě to zarazilo, když ještě takovou fotku zveřejní, ať to každý vidí!! To se opravdu není čím chlubit...

maťa

21.9.2006 22:06
maťa

bllerkovaci napsal(a):
On si spíš vybral nás

To si piš, že by to šlo!! A dost mě to zarazilo, když ještě takovou fotku zveřejní, ať to každý vidí!! To se opravdu není čím chlubit...

Jo taky? My jsme taky byly s Batulkou vybrány, my nechtěly
Ještě že nás ukecal, bysme netušily, vo co bysme přišly

To ti je teda hrůza!!! Chudáci pesani....... Ty lidi asi museli být trošku "pomalejší", když jim ta fotka nevadila

Jdu těm svým zlobidlům zopáknout asi po stomilionté, ať si váží toho, že mají právě mě

maťa

21.9.2006 22:16
maťa

maťa napsal(a):

To ti je teda hrůza!!! Chudáci pesani....... Ty lidi asi museli být trošku "pomalejší", když jim ta fotka nevadila

Jdu těm svým zlobidlům zopáknout asi po stomilionté, ať si váží toho, že mají právě mě

Dívaly jste se někdo na Kriminálku Las Vegas? Pěkně mě naštvali, to zase jako skončilo v půlce????

21.9.2006 22:59

maťa napsal(a):

No dyť, přesně tak

Jo, je to síla Ale co naděláš...

Maťo, tu chřipku koukej hned vyhnat, v neděli je přeci národka v Brně Přijdeš na čumendu?? Tak se k nám koukej hlásit, ale raději z pár metrů, von Agirek je Agirek

21.9.2006 23:00

maťa napsal(a):
Dívaly jste se někdo na Kriminálku Las Vegas? Pěkně mě naštvali, to zase jako skončilo v půlce????

Ne, nedívali, byli jsme na večerní prochajdě

22.9.2006 10:05

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

Ha a teď mě zdrbněte,že krmím slámou.... chi chi chi

22.9.2006 10:33

eavy napsal(a):
Ha a teď mě zdrbněte,že krmím slámou.... chi chi chi

ahoj všem, no teda Věrko to se dělá krmit slámou mimča jsou krásné roztou jako z vody nebo že by ta sláma jinak mě dnes přešla potvrzená klubovka

maťa

22.9.2006 10:59
maťa

marie m napsal(a):
ahoj všem, no teda Věrko to se dělá krmit slámou mimča jsou krásné roztou jako z vody nebo že by ta sláma jinak mě dnes přešla potvrzená klubovka

Ahojky fšéém

Zuzko, pokusím se tu chřipajznu vyhnat, ale nevím nevím.....je to zákon schválnosti, páč na tu neděli se třepu celej měsíc
Ale snad se tam doplazím No a z dálky se rozhodně hlásit budu, na harakiri su ještě mooooc mladá
Nevíš náhodou, kde budete mít kruh, že? Výstaviště je tááák velký, a než já to se svejma "bystrejma" očima najdu......

Verčíííí, no vidáááá, tak ty sis vzala příklad a místo sena slámu......máš recht, sláma je levnější, než seno
Ale že teda rostou, muchlíčci maličtí

22.9.2006 12:16

maťa napsal(a):
Ahojky fšéém

Zuzko, pokusím se tu chřipajznu vyhnat, ale nevím nevím.....je to zákon schválnosti, páč na tu neděli se třepu celej měsíc
Ale snad se tam doplazím No a z dálky se rozhodně hlásit budu, na harakiri su ještě mooooc mladá
Nevíš náhodou, kde budete mít kruh, že? Výstaviště je tááák velký, a než já to se svejma "bystrejma" očima najdu......

Verčíííí, no vidáááá, tak ty sis vzala příklad a místo sena slámu......máš recht, sláma je levnější, než seno
Ale že teda rostou, muchlíčci maličtí

Zdravím,už se těším,až přivezete fotečky z neděle,já se zase pokochám btak hlavně,nezapoměňte karty do foťáků a foťáky samotné taky neee No a taky někoho,kdo bude fotit,že

Verčí,ty pesani jsou fakt pořád větší a větší...a musím smeknout...nikdy bych nevěřila,že sláma má takové účinky...asi to vyzkouším i na dětech

22.9.2006 13:37

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

Napadlo vás někdy se podívat, kolik už jste tady prokecali diskuzí? Sem něco hledala a o kavkazech tu máte už 14 téma ....jste pěkný kecky

22.9.2006 16:40

danan napsal(a):
Napadlo vás někdy se podívat, kolik už jste tady prokecali diskuzí? Sem něco hledala a o kavkazech tu máte už 14 téma ....jste pěkný kecky

No to jsme teda drbny

Pro Šejtanku - Jani odeslala jsem ti všechny fotky ze srazu,tak je prosím odešly hokám-Monice,Petře,Jindře....já na to nějak nemám v práci čas a doma jsem stále mrtvá na netu

těším se na Zbraslav

22.9.2006 17:23

nada napsal(a):
No to jsme teda drbny

Pro Šejtanku - Jani odeslala jsem ti všechny fotky ze srazu,tak je prosím odešly hokám-Monice,Petře,Jindře....já na to nějak nemám v práci čas a doma jsem stále mrtvá na netu

těším se na Zbraslav

Jindro,taky si říkám,že to vyzkouším na prckovi

22.9.2006 18:01

eavy napsal(a):
Jindro,taky si říkám,že to vyzkouším na prckovi

Verčo,já už těď mám pocit,že mám doma otesánky,tak potom asi uteču do kotce a budu tam bydlet
Kdyby to bylo i u vás,založíme spolek ohrožených žen proti otesánkům,jo?

Naďo,díky...za fotky...

Šejtanko,netrpělivě čekám

23.9.2006 12:27

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

Ahojky ve spolek
Tak jakpak se těšíte na Zbraslav ?? Doufám,že vydrží počásko
Verčo a koukám , že mimi rostou jako z vody - a kterýpak si necháváš ???

maťa

23.9.2006 13:42
maťa

nada napsal(a):
Ahojky ve spolek

Ahojky

Tak trocha prolézám různé útulky a zjistila jsem, že na Slovensku v Kežmarském útulku je krásný středoasiat, asi rok starý, se jménem Bady Tri.......nedal by se umístit na vaše stránky Kavkazani v nouzi?

maťa

23.9.2006 17:15
maťa

maťa napsal(a):
Ahojky

Tak trocha prolézám různé útulky a zjistila jsem, že na Slovensku v Kežmarském útulku je krásný středoasiat, asi rok starý, se jménem Bady Tri.......nedal by se umístit na vaše stránky Kavkazani v nouzi?

A tento příběh o kavkazákovi znáte??? Je to strašnýýýý a byl tááák krásnej!!!!

http://pribehivana.blog.cz/

Že já na takový stránky vůbec lezu......

24.9.2006 11:23

nada napsal(a):
Ahojky ve spolek

Je někdo na NVP v Brně ? Budou nějaké fotky ?

24.9.2006 13:32

lmusa napsal(a):
Je někdo na NVP v Brně ? Budou nějaké fotky ?

Je je, a už je po posuzování . Jana Šejtanka sem určitě dá výsledky, pokud ji tedy nepředběhne Zuzka z Bllérkova .

24.9.2006 15:37

listicka eva napsal(a):
Je je, a už je po posuzování . Jana Šejtanka sem určitě dá výsledky, pokud ji tedy nepředběhne Zuzka z Bllérkova .

nóóó, ale s fotkama to bude asi horší, já nebyla a Šejtanka měla ve třech rukách psy a ve zbylejch třech poháry

24.9.2006 17:46

monika s napsal(a):
nóóó, ale s fotkama to bude asi horší, já nebyla a Šejtanka měla ve třech rukách psy a ve zbylejch třech poháry

Uááááá,teda,vy mě napínáte..... se tady třesu nedočkavostí už od včera

25.9.2006 09:38

jesie napsal(a):
Uááááá,teda,vy mě napínáte..... se tady třesu nedočkavostí už od včera

ahoj všem tak holky co děláte že se nechlubíte jak to včera dopadlo nikde nic , myslím že nejsem zvědavá jenom já tak se chlubte

sejtanova smecka

25.9.2006 09:48
sejtanova smecka

marie m napsal(a):
ahoj všem tak holky co děláte že se nechlubíte jak to včera dopadlo nikde nic , myslím že nejsem zvědavá jenom já tak se chlubte

Tak tady jsou výsledky z Brna.
Tř.otevřená-psi:
Nazgul Hr.gor - V1, CAC
Tř. vítězů-psi:
Agir z Bllerkova - V2,r.CAC
Atila ze Třtického dvora - V1, CAC,NV,BOB
Tř.mladých - feny :
Tatjana Lištička - V1, CAJC
Mezitřída - feny:
Cassia Šejt.sm. V1,CAC, NV
Dorra Zlat.stud. V2, r.CAC
Gruzie Erudit V3
Tř.otevřená feny:
Neyla Hr.gor V1, CAC
Tř. veteránů:
Bller Ajčin dv. - V1

25.9.2006 10:16

sejtanova smecka napsal(a):
Tř.otevřená-psi:
Nazgul Hr.gor - V1, CAC
Tř. vítězů-psi:
Tř.mladých - feny :
Mezitřída - feny:
Gruzie Erudit V3
Tř.otevřená feny:
Neyla Hr.gor V1, CAC
Tř. veteránů:
Bller Ajčin dv. - V1

díky za výsledky a posílám velkou gratulaci

25.9.2006 13:00

marie m napsal(a):

Byla jsem včera v Brně jen kouknout a viděla jednoho mamuta.
Hned vedle byli Šarplaninci, ale byla to bída. Škoda že jsem nevzala našeho.
Určitě se mezi sebou znáte, takže se poznáte.

25.9.2006 13:01

veras napsal(a):
Byla jsem včera v Brně jen kouknout a viděla jednoho mamuta.
Hned vedle byli Šarplaninci, ale byla to bída. Škoda že jsem nevzala našeho.
Určitě se mezi sebou znáte, takže se poznáte.

Tak ještě jednou. Panička má můj obdiv jak pesana zvládala.

26.9.2006 13:15

veras napsal(a):
Tak ještě jednou. Panička má můj obdiv jak pesana zvládala.

No teda,na druhé straně jsem už dlouho diskuzi nehledala...a pořád čekám na fotky,děkuji za ty dvě mamutí,neb netuším kdo to...ale tip mám

26.9.2006 13:42

jesie napsal(a):
No teda,na druhé straně jsem už dlouho diskuzi nehledala...a pořád čekám na fotky,děkuji za ty dvě mamutí,neb netuším kdo to...ale tip mám

Myslím, že to Agirek z Blerkova

maťa

26.9.2006 13:46
maťa

paja m napsal(a):
Myslím, že to Agirek z Blerkova

Jo jo, je to Agirek se Zuzkou

Tak ahooooj všem Kdopak budete v sobotu ve Zbraslavi???
Já su zatím marod

26.9.2006 13:48

maťa napsal(a):
Jo jo, je to Agirek se Zuzkou

Tak ahooooj všem Kdopak budete v sobotu ve Zbraslavi???
Já su zatím marod

Ahojky,
Maťo neříkej, že nepojedeš do Zbraslavi!
My jedeme už v pátek
Já myslela, že Tě konečně poznám na živo

26.9.2006 13:50

paja m napsal(a):
Ahojky,
My jedeme už v pátek

Tady jedna nekavkazí fotka, ale také z Brna

maťa

26.9.2006 13:52
maťa

paja m napsal(a):
Ahojky,
My jedeme už v pátek

No snad poznáš, Pájo Takhle sem se těšila na Brno a na Zuzku a Agirka a Bllérku a vono prd leda Něco mě evidentně nechce pustit

Ale pro tu sobotu udělám všechno!!!!! Po kýblech chlasčím vitamínové bomby, tak to by bylo, aby nebylo!!! A dnes je mi už o dost lépe, než před dvěma dny

Však si nemůžu nechat ujít Baburátko a Paschu, ne???

26.9.2006 13:55

maťa napsal(a):
No snad poznáš, Pájo Takhle sem se těšila na Brno a na Zuzku a Agirka a Bllérku a vono prd leda Něco mě evidentně nechce pustit

Ale pro tu sobotu udělám všechno!!!!! Po kýblech chlasčím vitamínové bomby, tak to by bylo, aby nebylo!!! A dnes je mi už o dost lépe, než před dvěma dny

Tak se kurýruj, protože jsmeTě se Zuzkou v Brně hledali, ale spíše by jsi musela najít Ty nás podle psů

maťa

26.9.2006 13:56
maťa

maťa napsal(a):

Pájo, tys byla i v tom Brně???????????? Ach joooooooo.......

Ale koukám, že už máš fakt obříka

26.9.2006 13:58

maťa napsal(a):

Byla jsem i v Brně a když se pozorně podíváš na tu první fotku, kde je Babur, tak jsou tam vidět nohy moje i Zuzky
A tady na této fotce nemáme jen hlavy, pro jistotu

maťa

26.9.2006 14:00
maťa

maťa napsal(a):

Hmmm.....pravdu? Sem tu nedělu doslova ořvala!
Však se v sobotu zeptáš mé polovičky, co slziček sem uronila, jak sem nadávala na celej svět

Tu sobotu tam budu a budu, i kdybych už měla být po smrti a přijít jako duch

ťuk ťuk ťuk...........

26.9.2006 14:02

maťa napsal(a):
Hmmm.....pravdu? Sem tu nedělu doslova ořvala!
Však se v sobotu zeptáš mé polovičky, co slziček sem uronila, jak sem nadávala na celej svět

Tu sobotu tam budu a budu, i kdybych už měla být po smrti a přijít jako duch

ťuk ťuk ťuk...........

Tak to jooooo, jinak budeme tedy vyvolávat duchy

maťa

26.9.2006 14:11
maťa

paja m napsal(a):
Tak to jooooo, jinak budeme tedy vyvolávat duchy

No podle psů Vás snad obě poznám.....teda Zuzku určo, a nechcete si vzít stejné oblečení, jak na těch fotkách? Abych to měla jednodušší

maťa

26.9.2006 14:14
maťa

maťa napsal(a):
No podle psů Vás snad obě poznám.....teda Zuzku určo, a nechcete si vzít stejné oblečení, jak na těch fotkách? Abych to měla jednodušší

Ale Babura poznám snad taky A kdyžtak mě k tobě zavede Zuzka.......

Šmarjáááá to bude góóól......už to vidím, jak si všichni budou myslet, že jste se obě zbláznily, páč budete mluvit s kýmsi třetím, kdo nebude vidět, neboť bude duch...... To bude na Nově tóčo......na Zbraslavi byli dva velice agresivní jedinci pasteveckých psů, útočící i na vzduch kolem sebe

26.9.2006 14:50

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

Lidičkové, nevíte jak to dopadlo s Benjamínem Zl. studánka? Našel se pro něj nový páneček?

26.9.2006 14:53

sejtanova smecka napsal(a):
Tř.otevřená-psi:
Nazgul Hr.gor - V1, CAC
Tř. vítězů-psi:
Tř.mladých - feny :
Mezitřída - feny:
Gruzie Erudit V3
Tř.otevřená feny:
Neyla Hr.gor V1, CAC
Tř. veteránů:
Bller Ajčin dv. - V1

Gratuluju

26.9.2006 18:02

lida napsal(a):
Lidičkové, nevíte jak to dopadlo s Benjamínem Zl. studánka? Našel se pro něj nový páneček?

Jůůů,tak dobrý,já jsem měla správný tip.....sice jsem trochu hádala i podle paničky,ale jinak dobrý,začínám poznávat psy

26.9.2006 20:08

jesie napsal(a):
Jůůů,tak dobrý,já jsem měla správný tip.....sice jsem trochu hádala i podle paničky,ale jinak dobrý,začínám poznávat psy

Naďo,tohle stvoření zůstává.

26.9.2006 20:23

eavy napsal(a):
Naďo,tohle stvoření zůstává.

verčo,takže si Abby necháte doma? A jaká další jména jste vybrali?

26.9.2006 20:55

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

Jindro,muž si vybral Abby. Já chtěla Auru,no bohužel...

26.9.2006 20:58

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

Tady další krasaveček

26.9.2006 21:01

eavy napsal(a):
Tady další krasaveček

Tý jo,koukám že ty jména se při zmenšení formátu mažou

26.9.2006 21:03

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

26.9.2006 21:06

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

maťa

26.9.2006 21:21
maťa

eavy napsal(a):

Božínku, to jsou drobečci nádherní, bych se mohla úplně uňuňat
A kdepak je Anubisek????

Ten je totiž nejkrásnější, víte?

26.9.2006 21:26

maťa napsal(a):
Božínku, to jsou drobečci nádherní, bych se mohla úplně uňuňat
A kdepak je Anubisek????

Ten je totiž nejkrásnější, víte?

Mato,kdepak,mě se nejvíc líbí Antonio (chi,jako třeba Banderas)...ale jsou úžasní,to je fakt

maťa

26.9.2006 21:30
maťa

jesie napsal(a):
Mato,kdepak,mě se nejvíc líbí Antonio (chi,jako třeba Banderas)...ale jsou úžasní,to je fakt

Jindřiško, já vím, že každému se líbí někdo jinej To byl jen vtip......sem se prostě do toho mini prďolky zabouchla pár hodin po jeho narození

Ten Antonio je ale taky moooc hezkej Takovej kulatej.......

26.9.2006 21:52

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

27.9.2006 09:17

eavy napsal(a):

Ještě jsem zapomněla pogratulovat Šejtance. Tři psy na výstavě,tři CACe - to je pořádná BOMBA ! Jen by mě zajímalo jak to děláš,když máš hafany špinavý,nevyčesaný a děsně nezvladatelný....

27.9.2006 13:21

eavy napsal(a):
Ještě jsem zapomněla pogratulovat Šejtance. Tři psy na výstavě,tři CACe - to je pořádná BOMBA ! Jen by mě zajímalo jak to děláš,když máš hafany špinavý,nevyčesaný a děsně nezvladatelný....

To jsou ale krásná miminka, nezlobte se že Vás tady otravuju, ale potřebovala bych radu ohledně kavkazáčka.
Už 5let toužím po KAO, teď na jaře si ho konečně pořídím, ale chtěla bych se zeptat jak a kde vybrat štěňátko. Veškeré stránky chovatelských stanic prohlížím téměř každý den, ale jak poznám dobrou chovatelskou stanici. Čtu diskuse na nemoderce i moderce, ale přijde mi, že každý se jen snaží někoho shodit. Co se týče výběru štěňátka po zdravotní stránce, tak vím na co se zaměřit, ale jde mi spíše o povahu - jak poznám že se chovatel štěňatům dostatečně věnuje (socializace).

27.9.2006 13:23

nokamila napsal(a):
To jsou ale krásná miminka, nezlobte se že Vás tady otravuju, ale potřebovala bych radu ohledně kavkazáčka.
Už 5let toužím po KAO, teď na jaře si ho konečně pořídím, ale chtěla bych se zeptat jak a kde vybrat štěňátko. Veškeré stránky chovatelských stanic prohlížím téměř každý den, ale jak poznám dobrou chovatelskou stanici. Čtu diskuse na nemoderce i moderce, ale přijde mi, že každý se jen snaží někoho shodit. Co se týče výběru štěňátka po zdravotní stránce, tak vím na co se zaměřit, ale jde mi spíše o povahu - jak poznám že se chovatel štěňatům dostatečně věnuje (socializace).

Mockrát děkuji. Mějte se krásně a hodně úspěců na dalších výstavách.

27.9.2006 13:32

nokamila napsal(a):
Mockrát děkuji. Mějte se krásně a hodně úspěců na dalších výstavách.

Ahojky - všem velká gratulace za úspěchy v |Brně

jinak k těm štěnatum - nevim jestli je to v 9/06 nebo 10/06 SVĚT PSŮ , ale tam je to moc pěkne rozepsané na co se zaměřit u chovatele - šťastný výběr

a holky - jupí na Zbraslav

27.9.2006 13:59

lida napsal(a):

Lído - zatím nic nového s Benjaminem

maťa

27.9.2006 15:13
maťa

nada napsal(a):
Ahojky - všem velká gratulace za úspěchy v |Brně

jinak k těm štěnatum - nevim jestli je to v 9/06 nebo 10/06 SVĚT PSŮ , ale tam je to moc pěkne rozepsané na co se zaměřit u chovatele - šťastný výběr

a holky - jupí na Zbraslav

Ahojky fšém

Tak i já gratuluji k Brnu......jen by mě zajímalo.......Jani, ty jsi se nezmínila, že jsi pavouk!?, když máš v rukách tolik psů a pohárů.......

Hmm....jupí na Zbraslav.....jen doufám, že nebude lejt jak z konvičky, jako dneska Čert aby to počasí vzal Nemám deštník!!! Holky vy si berete deštníky, nebo nějaký nepromokavý maskáče??
Mám jen celtu na čundry, tak nevím......

28.9.2006 16:41

maťa napsal(a):
Ahojky fšém

Tak i já gratuluji k Brnu......jen by mě zajímalo.......Jani, ty jsi se nezmínila, že jsi pavouk!?, když máš v rukách tolik psů a pohárů.......

Hmm....jupí na Zbraslav.....jen doufám, že nebude lejt jak z konvičky, jako dneska Čert aby to počasí vzal Nemám deštník!!! Holky vy si berete deštníky, nebo nějaký nepromokavý maskáče??
Mám jen celtu na čundry, tak nevím......

Nic protidešťového nebude třeba, neboť je objednané krásné počasí .

28.9.2006 18:08

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

tak to je super
V Praze dnes pršelo,ale ted už je azúro

Nevíte někdo zda je potřeba do Rychet razítko ???

28.9.2006 19:38

nada napsal(a):
tak to je super
V Praze dnes pršelo,ale ted už je azúro

Nevíte někdo zda je potřeba do Rychet razítko ???

Posílám jeden letní pozdrav od Barborky .

28.9.2006 21:45

kaca napsal(a):
Posílám jeden letní pozdrav od Barborky .

Ahoj, holky Kavkazačky a Maťo zvlášť.

Taky se chystáme na Zbraslav, jenom bez pesana a vůbec ještě nevíme, jestli to půjde. Blanka brala antibiotika a byl to takový sajrajt, že když po nich vylezla ven, tak se spálila od sluníčka, až se jí na rukou dělaly puchýřky. No hrůza, byla celou dobu jako krtek, vylézala jen v noci a protože je dobrala tenhle týden, jde v pátek k doktorce a budeme testovat sluníčko. Dneska byla venku přes den a říkala, že jí to pálí na ruce, ale už to není tak hrozné. Tak snad do soboty to půjde.

Ivan

29.9.2006 07:06

farmar napsal(a):
Ahoj, holky Kavkazačky a Maťo zvlášť.

Taky se chystáme na Zbraslav, jenom bez pesana a vůbec ještě nevíme, jestli to půjde. Blanka brala antibiotika a byl to takový sajrajt, že když po nich vylezla ven, tak se spálila od sluníčka, až se jí na rukou dělaly puchýřky. No hrůza, byla celou dobu jako krtek, vylézala jen v noci a protože je dobrala tenhle týden, jde v pátek k doktorce a budeme testovat sluníčko. Dneska byla venku přes den a říkala, že jí to pálí na ruce, ale už to není tak hrozné. Tak snad do soboty to půjde.

Ivan

Vážení,

na klubovém webu máte k dispizici obsazení kruhů na Zbraslav
Jinak na Rychety "razítko" být nemusí
Takže neshle zítra

maťa

29.9.2006 10:30
maťa

zlata studanka napsal(a):
Vážení,

na klubovém webu máte k dispizici obsazení kruhů na Zbraslav
Jinak na Rychety "razítko" být nemusí
Takže neshle zítra

Ahojky všem

Tak počasí je objednané říkáte?? Hmm.....tož budu tomu tiše věřit, přeci jen už jistě máte zkušenosti, narozdíl ode mne, a počasí máte pod palcem

Ivane, teda copa to tam vyvádíte, že marodíte? Sem ani netušila, že existují antibiotika, co dělají z lidí upírky
Držím palečky na šťastné a rychlé uzdravení a koukejte na tu Zbraslav dojuchat, neb potřebuju slyšet novinky o veškeré zvířeně......třeba o bájo kůzlátku, či úžo štěňátku.....

Tož tak, tady je dnes hnusně, ale snad bude lépe a uvidíme se zítra....hurááááá.....při určitě lepším počasíčku...ťuk ťuk ťuk.....

29.9.2006 12:54

maťa napsal(a):
Ahojky všem

Tak počasí je objednané říkáte?? Hmm.....tož budu tomu tiše věřit, přeci jen už jistě máte zkušenosti, narozdíl ode mne, a počasí máte pod palcem

Ivane, teda copa to tam vyvádíte, že marodíte? Sem ani netušila, že existují antibiotika, co dělají z lidí upírky
Držím palečky na šťastné a rychlé uzdravení a koukejte na tu Zbraslav dojuchat, neb potřebuju slyšet novinky o veškeré zvířeně......třeba o bájo kůzlátku, či úžo štěňátku.....

Tož tak, tady je dnes hnusně, ale snad bude lépe a uvidíme se zítra....hurááááá.....při určitě lepším počasíčku...ťuk ťuk ťuk.....

ahoj všem, tak za chvilku jedem na Zbraslav a možná i dojedem tady jeden Sam zabiják kavkazáků

29.9.2006 17:44

marie m napsal(a):
ahoj všem, tak za chvilku jedem na Zbraslav a možná i dojedem tady jeden Sam zabiják kavkazáků

Marie to je Baršín?? Vy jste ho uspali?

29.9.2006 18:50

susan napsal(a):
Marie to je Baršín?? Vy jste ho uspali?

Někdo zvonil?!?

30.9.2006 18:34

rasila napsal(a):
Někdo zvonil?!?

ahojky doufám že jste všechny dojeli v pořádku a tady jedna těch nejmenších

30.9.2006 20:54

marie m napsal(a):
ahojky doufám že jste všechny dojeli v pořádku a tady jedna těch nejmenších

Ahojky, zdravím vystavovatelky, já jsem dneska byla na výletě, jela jsem se mrknout za našima a Bondíkem na chajdě . Bonďásek se mohl radostí ukroutit, když nás viděl, tak vám sem dám pár fotek, za chvíli.
A co takhle výsledky ze Zbraslavi, dáte některá?

30.9.2006 21:14

kaca napsal(a):
Ahojky, zdravím vystavovatelky, já jsem dneska byla na výletě, jela jsem se mrknout za našima a Bondíkem na chajdě . Bonďásek se mohl radostí ukroutit, když nás viděl, tak vám sem dám pár fotek, za chvíli.

Takže jeden Bondík s "páníčkama" .

30.9.2006 21:17

kaca napsal(a):
Takže jeden Bondík s "páníčkama" .

a ještě jeden...

1.10.2006 13:58

kaca napsal(a):

Tak když se nikdo z vystavovatelek k napsání výsledků nemá, tak tady jsou:

psi - štěňata:
VN1 - Edie Zlatá studánka
VN2 - Unikát Lištička

psi - mladí:
V1 CAJC, KVM - Barhat Ksiezyc Pamíru
V2 - Chamir Remon Fáres
VD3 - Talisman Lištička
VD4 - Opál Lištička
VD - Brutus Baintha Brakk

psi - dospívající:
V1 CAC - Ajax Nart - Sano
V2 - Finn z Údolí Kalspoltu
VD3 - Geroj Erudit
VD4 - Akym Nart - Sano

psi - otevřená:
V1 CAC - Nazgul Ochránce hor

psi - vítězů:
V1 CAC, KV, BOB - Agir z Bllerkova
V2 - Atila ze Třtického dvora
V3 - Edbars-Exklusiv Erudit
VD4 - Bred Zlatá studánka
vyloučen pro agresivitu - Arbat z Darganova dvora

feny - štěňata:
VN1 - Ellen Zlatá studánka
VN2 - Eila Zlatá studánka

feny - mladých:
V1 CAJC, KVM - Hrozinka Erudit
V2 - Chvála Erudit
V3 - Chloja Erudit
V4 - Bakara Ksiezyc Pamiru
VD - Habibi Erudit
VD - Charlota Erudit
VD - Tatjana Lištička

feny - dospívající:
V1 CAC, KV, BOS - Norisa Lištička
V2 - Fatima z Údolí Kalspoltu
V3 - Arin Nart-Sano
VD4 - Gruzie Erudit
VD - Berenis Baintha Brakk
VD - Biondina Nufira
VD - Cassia Šejtanova smečka
VD - Dorra Zlatá studánka

feny - otevřená:
V1 CAC - Cira ze Soutoku Vltavy
V2 - Neyla Ochránce hor
V3 - Bonita Beranova skála
VD4 - Barra Zlatá studánka
VD - Arsa Baintha Brakk

feny - vítězů:
V1 CAC - Enigma Erudit

feny - veteránů:
V1 - Bller Ajčin dvůr

Snad jsem si to zapsala správně, předem se omlouvám pokud ne. Foťák jsem tentokrát ani nevytahovala, když jsem viděla fotit Moniku, tak Moniko pochlub(te) se úlovky.
Jo, a chybí výsledky z odpoledních soutěží, tak kdo zná, prosím dejte vědět

2.10.2006 08:54

dargan napsal(a):

psi - štěňata:
VN2 - Unikát Lištička

psi - mladí:
V2 - Chamir Remon Fáres
VD3 - Talisman Lištička
VD4 - Opál Lištička

psi - dospívající:
VD3 - Geroj Erudit
VD4 - Akym Nart - Sano

psi - otevřená:

psi - vítězů:

feny - štěňata:

feny - mladých:
V2 - Chvála Erudit
V3 - Chloja Erudit
VD - Habibi Erudit
VD - Charlota Erudit
VD - Tatjana Lištička

feny - dospívající:
V3 - Arin Nart-Sano
VD4 - Gruzie Erudit
VD - Biondina Nufira

feny - otevřená:
V2 - Neyla Ochránce hor
VD - Arsa Baintha Brakk

feny - vítězů:
V1 CAC - Enigma Erudit

feny - veteránů:
V1 - Bller Ajčin dvůr

Snad jsem si to zapsala správně, předem se omlouvám pokud ne. Foťák jsem tentokrát ani nevytahovala, když jsem viděla fotit Moniku, tak Moniko pochlub(te) se úlovky.

ahojky všem , já také nefotila ale tady jedna se souhlasem majitelky

2.10.2006 09:49

marie m napsal(a):
ahojky všem , já také nefotila ale tady jedna se souhlasem majitelky

Teda Naďo, že by se Bredíkovi někdo nelíbil? Je mi líto, že jsem se nemohla zúčastnit, alespoň jsme byli na procházce.

2.10.2006 09:50

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

odpočinek

2.10.2006 09:52

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

Mišule

2.10.2006 09:54

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

a ještě

2.10.2006 09:55

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

a doma

2.10.2006 09:57

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

Miška na pastvě

2.10.2006 10:00

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

na pastvě se zvířátky

2.10.2006 10:05

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

něco se děje?

2.10.2006 10:06

jesie napsal(a):
Tak dneska to zkusím já?

a poslední

2.10.2006 10:46

dargan napsal(a):

psi - štěňata:
VN2 - Unikát Lištička

psi - mladí:
V2 - Chamir Remon Fáres
VD3 - Talisman Lištička
VD4 - Opál Lištička

psi - dospívající:
VD3 - Geroj Erudit
VD4 - Akym Nart - Sano

psi - otevřená:

psi - vítězů:

feny - štěňata:

feny - mladých:
V2 - Chvála Erudit
V3 - Chloja Erudit
VD - Habibi Erudit
VD - Charlota Erudit
VD - Tatjana Lištička

feny - dospívající:
V3 - Arin Nart-Sano
VD4 - Gruzie Erudit
VD - Biondina Nufira

feny - otevřená:
V2 - Neyla Ochránce hor
VD - Arsa Baintha Brakk

feny - vítězů:
V1 CAC - Enigma Erudit

feny - veteránů:
V1 - Bller Ajčin dvůr

Tak já tedy doplním

Nejlepší mladá fena výstav Hrozinka Erudit
Nejlepší veterán výstavy Bller Ajčin dvůr
Nejlepší chovatelská skupina Erudit
Nejlepší plemeník Peresvet Bulat

A fotky jak z klubovky tak ze speciálky jsou u nás: mujweb.cz/www/zbllerkova

2.10.2006 11:07

pvc napsal(a):
a poslední

Chtěla bych poprosit všechny co fotili v sobotu na klubovce a mají fotky Agirka nebo Bllérky, prosím pošlete mi na mejl!! Předem moc děkuju!!

2.10.2006 15:17

bllerkovaci napsal(a):
Chtěla bych poprosit všechny co fotili v sobotu na klubovce a mají fotky Agirka nebo Bllérky, prosím pošlete mi na mejl!! Předem moc děkuju!!

Zuzko co jsem měla tak jsem Vám poslala, jo a tady důkaz že Baršín uspán nebyl

2.10.2006 15:19

marie m napsal(a):
Zuzko co jsem měla tak jsem Vám poslala, jo a tady důkaz že Baršín uspán nebyl

2.10.2006 20:25

marie m napsal(a):

Ahoj všem
tak Maruš mně tady takhle krásně předvedla :-)))
ale já jsem pro každou špatnost

Jojo Petro - Bredíkovi se v kruhu vůůbec nelíbilo a paničce ještě méně

Jinak to bylo na Zbraslavi super

2.10.2006 20:48

nada napsal(a):
Ahoj všem
tak Maruš mně tady takhle krásně předvedla :-)))
ale já jsem pro každou špatnost

Jojo Petro - Bredíkovi se v kruhu vůůbec nelíbilo a paničce ještě méně

Jinak to bylo na Zbraslavi super

Zdravím,pořád nakukuju na fotky a ráda bych se nabažila nášupu...kde bych ho mohla najít?

A Bredík...toho nepoznávám...ten klidný a milý pesan...kdopak ho rozčílil...že by mu panička něco šeptala do oška?

maťa

2.10.2006 22:36
maťa

jesie napsal(a):
Zdravím,pořád nakukuju na fotky a ráda bych se nabažila nášupu...kde bych ho mohla najít?

A Bredík...toho nepoznávám...ten klidný a milý pesan...kdopak ho rozčílil...že by mu panička něco šeptala do oška?

Ahojda

Nějak sem nestíhala ani zapnout PC, neboť hnedle v neděli sme šupajdili za Barbušátkama a dneska jsme slavili Brituščiny narozeninky, má krásných 12 roků a z celého srdce ji přeju, abych ji na ten obloženej tác přidávala za rok další svíčku, za rok další a další........

Jinak Bredík byl asi nabroušenej stejně, jako všichni ostatní....si myslím já, nejspíš se tam sešli nějací rivalové a rozohnili nakonec úplně všechny, nebo se pletu? Mně to tak přišlo, tož jsou to dospělí bafové a jen tak něco si líbit nenechají

Mno a tuť jedna momentka

maťa

2.10.2006 22:37
maťa

maťa napsal(a):
Ahojda

Nějak sem nestíhala ani zapnout PC, neboť hnedle v neděli sme šupajdili za Barbušátkama a dneska jsme slavili Brituščiny narozeninky, má krásných 12 roků a z celého srdce ji přeju, abych ji na ten obloženej tác přidávala za rok další svíčku, za rok další a další........

Jinak Bredík byl asi nabroušenej stejně, jako všichni ostatní....si myslím já, nejspíš se tam sešli nějací rivalové a rozohnili nakonec úplně všechny, nebo se pletu? Mně to tak přišlo, tož jsou to dospělí bafové a jen tak něco si líbit nenechají

Mno a tuť jedna momentka

maťa

2.10.2006 22:40
maťa

maťa napsal(a):

Jeden krásný Bredíček

maťa

2.10.2006 22:44
maťa

maťa napsal(a):
Jeden krásný Bredíček

Tenhle pesan byl moc hezkej, tedy pro mě aspoň , ale jména si přiřaďte, absolutko nevím, o koho jde

maťa

2.10.2006 22:45
maťa

maťa napsal(a):
Tenhle pesan byl moc hezkej, tedy pro mě aspoň , ale jména si přiřaďte, absolutko nevím, o koho jde

maťa

2.10.2006 22:49
maťa

maťa napsal(a):

Kůzlátko, nebo štěňátko??

maťa

2.10.2006 22:52
maťa

maťa napsal(a):
Kůzlátko, nebo štěňátko??

Kuk!!

maťa