j a y
napsal(a):
Připomíná tenhle pes někomu nějaký plemeno? Bude to "vořech", to vědět nepotřebuju :) Opak by byl překvápko :) Je malej. Díky za nápady...
BTW mě napadlo Jihoruský ovčák, jen ta velikost :)
Ahoj, moje teta má podobnýho psa..je to kříženec. kokršpaněl x vořechem
a je tomuhle fakt moc podobnej.
j a y
napsal(a):
Připomíná tenhle pes někomu nějaký plemeno? Bude to "vořech", to vědět nepotřebuju :) Opak by byl překvápko :) Je malej. Díky za nápady...
Být tebou, tak bych zkusila projet atlas s pejsanama, ale nějakej velkej a hledat u loveckých plemen... Až budu mít víc času, tak to zkusím
j a y
napsal(a):
Mně ze všeho nejdříve napadl tibetský teriér a pyrenejský ovčák s dlouhou srstí v obličeji. Samozřejmě s ohledem na početnost, spíš nepočetnost těchto plemen se to nedá moc předpokládat. Každopádně je krásný – takového psa bych si rozhodně koupila (po tibetském teriérovi koukám už dlouho, ale zatím si ho nemůžu dovolit. Ale já si počkám... )
j a y
napsal(a):
Z takejto fotky sa to dost tazko hodmoti,,,mozno keby si poslala viac fotiek...ale nieco s tym kokrom to mat bude.