Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2006 15:49

Tak co jak jste dopadli??

23.9.2006 17:00

baiwen napsal(a):

Dostali jsme CAC a porazili svého bratra, jsme spokojeni

23.9.2006 17:17

xyloza napsal(a):
Dostali jsme CAC a porazili svého bratra, jsme spokojeni

Ahojiiiik,
chtela jsem Vás poprosit jestli by jste mi nenapsali Tibetské dogy na zitra.Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim predem vam moc dekuji:-)

23.9.2006 17:45

lenka schneiderova napsal(a):
Ahojiiiik,
chtela jsem Vás poprosit jestli by jste mi nenapsali Tibetské dogy na zitra.Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim predem vam moc dekuji:-)

právě jsem vám to poslala na e-mail, omlouvám se za případné překlepy, ale jsou to opravdu zajímavá jména

23.9.2006 18:01

xyloza napsal(a):
právě jsem vám to poslala na e-mail, omlouvám se za případné překlepy, ale jsou to opravdu zajímavá jména

Dekuji vam moc ale nic mi nedoslo!mohl by jste mi to poslat na tento email: onassia@seznam.cz
Omlouvam se ze otravuji ale fakt mi nic neprislo!

23.9.2006 18:24

baiwen napsal(a):

Do Brna jsme se nakonec nepřihlásili... řekli jsme si, že dáme šanci taky jiným psům Místo toho závodíme v agility v Ostravě.
Nemáte někdo prosím jména přihlášených chodských psů? Můj mail je lucka@chodskypes.eu . Předem díky

23.9.2006 18:35

darca napsal(a):
Do Brna jsme se nakonec nepřihlásili... řekli jsme si, že dáme šanci taky jiným psům Místo toho závodíme v agility v Ostravě.
Nemáte někdo prosím jména přihlášených chodských psů? Můj mail je lucka@chodskypes.eu . Předem díky

my jsme byli V3-anglický kokršpaněl,černý a čersný spálení pes,třída mladých,jestli sjem nás někdo viděli (vbystavovala moje mamča)-Vandal brakemon.

23.9.2006 19:07

baiwen napsal(a):

Dobrý den.
Prosím, napsal byste mi někdo King Charles španěly? Je jich tam pár.Předem děkuji.

26.9.2006 15:19

baiwen napsal(a):

Kdo jste byli na výstavě, vložte sem i nějaké fotky. Poznala jsem tam Zet, a to jednoznačně podle psa, takže toto by mohlo být do budoucna poznávací znamení i pro ostatní.
Jinak to Zet: gratulace ještě jednou k CAJCovi. My jsme tradičně spokojení

26.9.2006 17:12

baiwen napsal(a):

Sice žádná konkurence,ale rozhodčí konstatoval,že si to fenka právem zaslouží CAC,NV,BOB.Jinak u dlouhosrstých i interšampión odešel pouze s V2,bez titulu a to je co říct.

Tak tady naše fenka Eliška - krátkosrstá

26.9.2006 17:13

aranka napsal(a):
Sice žádná konkurence,ale rozhodčí konstatoval,že si to fenka právem zaslouží CAC,NV,BOB.Jinak u dlouhosrstých i interšampión odešel pouze s V2,bez titulu a to je co říct.

Tak tady naše fenka Eliška - krátkosrstá

a ještě jednou Eliška .

26.9.2006 17:15

aranka napsal(a):
a ještě jednou Eliška .

Náš pes Artur ve tř.vítězů V1,CAC

26.9.2006 17:16

aranka napsal(a):
Náš pes Artur ve tř.vítězů V1,CAC

a ještě jednou

26.9.2006 17:17

aranka napsal(a):
a ještě jednou Eliška .

Já jsem taky spokojen, dostal jsem s fenou r.CAC.

26.9.2006 17:21

verivery napsal(a):
Kdo jste byli na výstavě, vložte sem i nějaké fotky. Poznala jsem tam Zet, a to jednoznačně podle psa, takže toto by mohlo být do budoucna poznávací znamení i pro ostatní.
Jinak to Zet: gratulace ještě jednou k CAJCovi. My jsme tradičně spokojení

Však ty (jsme skoro stejně staré, tak si dovolím začít tykat ) jsi taky podle psa téměř nezaměnitelná Já tobě gratuluji k BOBovi

26.9.2006 19:48

dvd napsal(a):
Já jsem taky spokojen, dostal jsem s fenou r.CAC.

Já jsu spokojená dokonale. Můj číňánek Arad Brno-Frost byl první v II. kategorii JH s Barčou Kamasovou

26.9.2006 19:54

aranka napsal(a):
a ještě jednou

Jo, jo, Aranko! Máte krásné bernardýny

Takže tady NF pes

Ch. Darés od Trojské skály... CAC, Národní vítěz a BOB

26.9.2006 19:55

lucky napsal(a):
Jo, jo, Aranko! Máte krásné bernardýny

Takže tady NF pes

Ch. Darés od Trojské skály... CAC, Národní vítěz a BOB

Ch. Darés od Trojské skály

26.9.2006 20:08

aradek napsal(a):
Já jsu spokojená dokonale. Můj číňánek Arad Brno-Frost byl první v II. kategorii JH s Barčou Kamasovou

Já jsem také moc spokojený - Nell získala třetí CAC + Národní vítěz a naše malé miminko Miky dostala v dorostu VN1!!!

26.9.2006 20:32

baiwen napsal(a):

tak my máme V1 CAC Národní vítě z

Přidejte reakci

Přidat smajlík