Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2006 09:04

Ahojky,
chtěla bych nějakou radu, kam na výlet se psem většího vzrůstu? Nejlépe někde v okolí Severní Moravy, ale klidně i dál Lysou a Radegast už jsme prošli několikrát, tak bychom chtěli nějaké oživení.
Děkuji za odpověď Monika

25.9.2006 09:20

moniiique napsal(a):
Ahojky,
chtěla bych nějakou radu, kam na výlet se psem většího vzrůstu? Nejlépe někde v okolí Severní Moravy, ale klidně i dál Lysou a Radegast už jsme prošli několikrát, tak bychom chtěli nějaké oživení.
Děkuji za odpověď Monika

na Prašivou z Nošovic

psí máma

25.9.2006 09:25
psí máma

moniiique napsal(a):
Ahojky,
Děkuji za odpověď Monika

My jsme kdysi dávno jezdily na Bumbálku.

25.9.2006 10:00

psí máma napsal(a):
My jsme kdysi dávno jezdily na Bumbálku.

My jsme byli..no na hodně horách-jsme z ostravy,ale nějak si nevzpomínám na názvy--vždycky se dalo dojet vlakem:-),jeli sjem s našim kokrem a zlatým retrívrem od kámošky:-),teda i s kámoškou a její mamčou-a mojí mamčou,odpoledne sem napíšu kde jsme byli-zeptám se mamky

25.9.2006 17:07

nozka napsal(a):
My jsme byli..no na hodně horách-jsme z ostravy,ale nějak si nevzpomínám na názvy--vždycky se dalo dojet vlakem:-),jeli sjem s našim kokrem a zlatým retrívrem od kámošky:-),teda i s kámoškou a její mamčou-a mojí mamčou,odpoledne sem napíšu kde jsme byli-zeptám se mamky

Všem vám moc děkuji a nožko, jestli se mi poptáš budu ráda Aspoň budu moci vyrazit na více míst

25.9.2006 18:00

moniiique napsal(a):
Všem vám moc děkuji a nožko, jestli se mi poptáš budu ráda Aspoň budu moci vyrazit na více míst

A co takhle z Mostů u Jablunkova na Skalku, Velký Polom a dál do Dolní Lomné. Osobně mám tuto trasu velmi ráda.

Jakého toho velkého psa vlastně máte???

25.9.2006 18:45

wera napsal(a):
A co takhle z Mostů u Jablunkova na Skalku, Velký Polom a dál do Dolní Lomné. Osobně mám tuto trasu velmi ráda.

Mám Bernského salašníka - psa, no kdyby jste se chtěli někdo k nám na ty výlety přidat budu jen ráda, aspoň by se hafani vyblbli. Já jsem jinak z Ostravy

25.9.2006 19:23

moniiique napsal(a):
Mám Bernského salašníka - psa, no kdyby jste se chtěli někdo k nám na ty výlety přidat budu jen ráda, aspoň by se hafani vyblbli. Já jsem jinak z Ostravy

Táágže,užto mám-Velký,malý javorník,Ondřejník,jinak prcházky různýma lesama v okolí ostravy,navím kam ale někam se zas chystáme,kdyžtak apíšu kde sme byli a jka bylo,a co,kde ste byli a jak tam bylo???

25.9.2006 19:59

nozka napsal(a):
Táágže,užto mám-Velký,malý javorník,Ondřejník,jinak prcházky různýma lesama v okolí ostravy,navím kam ale někam se zas chystáme,kdyžtak apíšu kde sme byli a jka bylo,a co,kde ste byli a jak tam bylo???

Jejda! krasavec huňatý berňáček? Teď trochu odbočím, ale jak se Váš pes snáší s jinými? Mám známou, která má ročního berňáka, je to obr, a přímo nenávidí, když na něj jiný pes zavrčí. Nerozlišuje ale vrčení jako že - tak pojď, rozdáme si to, a oproti tomu vrčení jako že - nech mě být, já o průšvihy nestojím. Je to dost problém, protože se takto vrhá na jiné psy, je mu fuk, jestli zválcuje mrňouse, nebo sobě rovného...

25.9.2006 21:29

wera napsal(a):
Jejda! krasavec huňatý berňáček? Teď trochu odbočím, ale jak se Váš pes snáší s jinými? Mám známou, která má ročního berňáka, je to obr, a přímo nenávidí, když na něj jiný pes zavrčí. Nerozlišuje ale vrčení jako že - tak pojď, rozdáme si to, a oproti tomu vrčení jako že - nech mě být, já o průšvihy nestojím. Je to dost problém, protože se takto vrhá na jiné psy, je mu fuk, jestli zválcuje mrňouse, nebo sobě rovného...

My ještě nebyli nikde na výletě, chtěla jsem typ na státní svátek, který bude ve čtvrtek
Weru, ten můj má dva roky a musím uznat, že s ním nebyli žádné problémy, až do těchto prázdnin, kdy jsem s ním byla na výcvikovém táboře, tam bylo vidět, že už to není ten můj malý mazlíček. Nevím proč, ale pouští se mi do něj labradoři a tak už po nich vyjíždí taky. Na tom táboře už to bylo asi tím, že ti hafani byli unavení a začali si lézt na nervy, ale od té doby jsem ostražitá a radši ho k cizím psům moc nepouštím.

30.10.2017 20:06
ferenze113

XXX.XXX.209.25

Zkus se podívat na webovou stránku https://www.venkazdyden.cz/tipy-na-vylety, já tam vždycky hledám výlety pro mě a pro pejska, poradila bych ti nějaký konkrétní výlet, ale jsem z Brna, tak by se ti to asi stejně nehodilo.. :-D Na tomto webu to mají přehledně a dobře udělané ;-).

30.10.2017 20:47
noemi

XXX.XXX.64.236

wera napsal(a):

Já tuhle trasu miluju...ovšem až na Bílý Kříž a Visalaje ;-).
Už se těším na léto. Jednou jsme šli v zimě a potmě to pak v závěru byla trošku bojovka :-D.

30.10.2017 20:52
noemi

XXX.XXX.64.236

moniiique napsal(a):
Ahojky,
Děkuji za odpověď Monika

V Beskydech toho je přeci nepočítaně.Javorník, Smrk, Travný, Čantoryje, Kněhyně, Prašivá, ...
Stačí si otevřít mapy.cz - zvolit turistickou a nějakou trasu si vymyslet sami, podle kondice, počasí, vrstevnic...apod.
Totéž platí pro Jeseníky - krása, nádhera, akorát v zimě zrádné, co se změn počasí týče - a jsou prostě drsnější než Moravskoslezské Beskydy.

30.10.2017 21:17
Terven

XXX.XXX.110.147

noemi napsal(a):
V Beskydech toho je přeci nepočítaně.Javorník, Smrk, Travný, Čantoryje, Kněhyně, Prašivá, ...
Stačí si otevřít mapy.cz - zvolit turistickou a nějakou trasu si vymyslet sami, podle kondice, počasí, vrstevnic...apod.
Totéž platí pro Jeseníky - krása, nádhera, akorát v zimě zrádné, co se změn počasí týče - a jsou prostě drsnější než Moravskoslezské Beskydy.

11 let starý dotaz...jen ho někdo dnes vytáhl za účelem reklamy smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík