Chvd: o co ti přesně jde?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2006 14:51

Nějak nechápu smysl tvých útoků na různé osoby. O co ti teda přesně jde?
Měla jsem tě dříve za inteligentnějšího, ale co předvádíš poslední dobou je fakt děs. P.Fišerová (neznám, nezajímá mě.....) tě ale pěkně dostala . Proč jasně a férově neodpovíš, jesli jsi přijal pozvání a byl jsi na dni otevřených dveří? Nebyl co? Jen si tady "vytahuješ triko" .
Už mě fakt nebaví číst výlevy zakoplexovaných chudáků (ať si to každý přebere).

CHVD: ještě maličkost - máš svoje stránky, proč nevyužíváš jich a nezřídíš si tam své forum, kde by ses mohl dosyta seberealizovat?

25.9.2006 14:59

bl napsal(a):
Měla jsem tě dříve za inteligentnějšího, ale co předvádíš poslední dobou je fakt děs. P.Fišerová (neznám, nezajímá mě.....) tě ale pěkně dostala . Proč jasně a férově neodpovíš, jesli jsi přijal pozvání a byl jsi na dni otevřených dveří? Nebyl co? Jen si tady "vytahuješ triko" .

CHVD: ještě maličkost - máš svoje stránky, proč nevyužíváš jich a nezřídíš si tam své forum, kde by ses mohl dosyta seberealizovat?

Souhlas, kvůli CHVD, už nemá smysl faunu ani číst.

25.9.2006 16:00

bl napsal(a):

:-)
proč bych ji měl na něco odpovídat, když ona mi již dva měsíce není schopna vysvětlit svůj výpad, ve kterém mě nařkla z psaní pomlouvačných článků...nikdy to nevysvětlila.....

Jak mě jako dostala? :-)

No když Tě něco nebaví, tak to nedělej, to je prostý, že?

že mě již nepovažuješ za inteligentního člověka mě fakt děsně mrzí...kvůli tomu jsem žil ......

No a proč dělám to či ono si s dovolením nechám pro sebe či pro ty, na kterých mi záleží :)

25.9.2006 16:02

vpi napsal(a):
Souhlas, kvůli CHVD, už nemá smysl faunu ani číst.

Aspoň si ušetříš čas :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík