gaya
napsal(a):
Trénink výstavního postoje handlerkou zvyklou na anglického špringršpaněla.
kajmanka
napsal(a):
Trénink výstavního postoje handlerkou zvyklou na anglického špringršpaněla.
Předvedení psa ve výstavním postoji:)
kajmanka
napsal(a):
Předvedení psa ve výstavním postoji:)
Bela na dovolené:)
m arky
napsal(a):
.
Black-Magic, zatím dělá neplechu doma ale nový páneček se hledá.
aneta
napsal(a):
Black-Magic, zatím dělá neplechu doma ale nový páneček se hledá.
m arky
napsal(a):
-
Dávám sem odkaz na stránky narozených kraťandích miminek po super mamince Alfě a skvělým otci Neldovi
http://www.bila-kaifa.com/
pokochejte se
některá štěnda jsou ještě volná
ema
napsal(a):
Dávám sem odkaz na stránky narozených kraťandích miminek po super mamince Alfě a skvělým otci Neldovi
http://www.bila-kaifa.com/
pokochejte se
některá štěnda jsou ještě volná
Táta Nelson
ema
napsal(a):
posouvám
Bearded kolie Alvi a jeho smečka : Jack russel terier a 2x jack russel čivava
kavka
napsal(a):
Bearded kolie Alvi a jeho smečka : Jack russel terier a 2x jack russel čivava
ema
napsal(a):
posouvám
ja pridavam krizenca kolie a borderky ved scasti sem patri
gupka
napsal(a):
ja pridavam krizenca kolie a borderky ved scasti sem patri
a este jeden krat
cobli

gupka
napsal(a):
a este jeden krat
Ahoj,jakej je povahový rozdíl kolií krátko a dlouho srstých ? Slyšela jsem,že ty krátko mají stabilnější povahu,a ty sdelší jsou citlivější =) Je na tom něco pravdy ? Jak se snese pes-krátko koliák s jiným psem ? Dík za odpověd ! Já mám ridgebacka
cobli
napsal(a):
Ahoj,jakej je povahový rozdíl kolií krátko a dlouho srstých ? Slyšela jsem,že ty krátko mají stabilnější povahu,a ty sdelší jsou citlivější =) Je na tom něco pravdy ? Jak se snese pes-krátko koliák s jiným psem ? Dík za odpověd ! Já mám ridgebacka
krátkosrsté kolie jsou o něco temperamentnější a sebevědomější než dlouhosrsté. Na druhou otázku je těžké odpovědět. Někdy se snesou, někdy ne. Tihle na fotce se snesou výborně :-)
gaya
napsal(a):
kdysi jsem na netu našla fotku křížence borderkolie a krátkosrsté kole. Byl černobílý, s krátkou srstí, ale stejně krásný, jako ten tvůj
Oh nie, ten nie je moj. Ale mohol byt, keby mama dovolila. Moje je to male ometlo Kamarat co je na fotke mu zhanal domov-sam si ho nemohol nechat a ani ja som nemohla
Ale vraj uz byva v dome a k dispozicii ma aj zahradu, ja som ho strasne chcela. Lenze neviem ako by som stihala dvoch psov-agility s tym mini a zakladny vycvik s tym teliatkom, ktore nic nevedelo
Ale verim, ze sa ma dobre
gaya
napsal(a):
Tři šeltie hledají nové skvělé páníčky. Jsou socoalizované a zvládnou prý vše, na co jen pomyslíte. Pokud by někdo měl zájem, volejte prosím 608-623 144 nebo 721-775 078 panu Desenskému...
Ulvar Black Vermiko
gaya
napsal(a):
malí krátkosrstí dráčci v Krásné louce
Do 5 dnů, čekáme štěňátka
barletka
napsal(a):
Do 5 dnů, čekáme štěňátka
Jůů,krátkosrstka,to je můj sen..Momentálně máme kokra,plánujeme fenu a chovat (no to ješta musí mamka "uvidět")s kokříkem běhám agility,děláme poslušnost-zákládní,zkoušíme tancovat,ale panáčka to moc nebere,o frisbee nemá zájem ale možná zkusíme ještě coursing.Jezdíme na výstavy (baví nás to,nakonec vystavuju já) a já si dělám junior handling,v agility závodíme-1. rokem.Myslíte že by se pro mě v budoucnu kolie hodila?Jinak za chvíli začneme s dog trekem a možná i canicrosem-zatím jako hobby kvůli mému věku i kvůli Rendíkovi
.Kolii bych chtěla tak cca v 15 nebo později,no já bych to brala i dříve ale až budeme mít s rendym nějaký velký úspěch,tak možná potom (pro mě je úspěch že budeme třeba pár let běhat závodně a bude nás to bavit,zdokonalování se nejenom v poslušnosti...)Myslíte že bych jí zvládla?Hodí se pro mě vůbec? S rendym milujeme dlouhé procházky,toulky přírodou...Děkuji za odpověď Katka
ema
napsal(a):
posouvám
Ahojky,
musím se taky pochlubit, od minulého týdne máme doma posilu naší psí smečky, malou šeltinku Olympii .
nozka
napsal(a):
Jůů,krátkosrstka,to je můj sen..Momentálně máme kokra,plánujeme fenu a chovat (no to ješta musí mamka "uvidět")s kokříkem běhám agility,děláme poslušnost-zákládní,zkoušíme tancovat,ale panáčka to moc nebere,o frisbee nemá zájem ale možná zkusíme ještě coursing.Jezdíme na výstavy (baví nás to,nakonec vystavuju já) a já si dělám junior handling,v agility závodíme-1. rokem.Myslíte že by se pro mě v budoucnu kolie hodila?Jinak za chvíli začneme s dog trekem a možná i canicrosem-zatím jako hobby kvůli mému věku i kvůli Rendíkovi
.Kolii bych chtěla tak cca v 15 nebo později,no já bych to brala i dříve ale až budeme mít s rendym nějaký velký úspěch,tak možná potom (pro mě je úspěch že budeme třeba pár let běhat závodně a bude nás to bavit,zdokonalování se nejenom v poslušnosti...)Myslíte že bych jí zvládla?Hodí se pro mě vůbec? S rendym milujeme dlouhé procházky,toulky přírodou...Děkuji za odpověď Katka
Ještě dodatek k mému textu,miluju psy,svého hafíka obzvlášť:) agility běháme protože nás baví:))Nejsem ten typ co by pro úspěch šel i přes mrtvoly..agility je naší láskou,stejně jako třeba i jen procházky a vůbec mám ráda když můžu s rendym blbnout.Krátkosrstu bych si vybrala protože mi vyhovuje její povaha-no mám dotaz,jestli by se fena KK snesla s fenou angl. kokra?(hodně do budoucna),taky se mi na KK líbí exteriér,využití...A abych byla upřímná i ta krátká srst:)))Kokříky miluju,do budoucna bych je chtěla chovat,ale KK bych chtěla mít jako takového čertíka-torpédko (náš rendy moc rychlosti nepobral
) a jako dalšího parťáka,kámoše,chtěla bych fenu,jednoznačně,pokud by ji bavilo,běhaly bychom agility,třeba i tanec,líbí se mi i Frisbee,coursing,no prostě všechno co by nás bavilo:))Myslíte že bych jí zvládla?Že se knám hodí?Vím že přes pc a jenom nějaký text to nejde poznat,ale i tak,jen to zkouším...Předem díky za odpovědi,katka
nozka
napsal(a):
Ještě dodatek k mému textu,miluju psy,svého hafíka obzvlášť:) agility běháme protože nás baví:))Nejsem ten typ co by pro úspěch šel i přes mrtvoly..agility je naší láskou,stejně jako třeba i jen procházky a vůbec mám ráda když můžu s rendym blbnout.Krátkosrstu bych si vybrala protože mi vyhovuje její povaha-no mám dotaz,jestli by se fena KK snesla s fenou angl. kokra?(hodně do budoucna),taky se mi na KK líbí exteriér,využití...A abych byla upřímná i ta krátká srst:)))Kokříky miluju,do budoucna bych je chtěla chovat,ale KK bych chtěla mít jako takového čertíka-torpédko (náš rendy moc rychlosti nepobral
) a jako dalšího parťáka,kámoše,chtěla bych fenu,jednoznačně,pokud by ji bavilo,běhaly bychom agility,třeba i tanec,líbí se mi i Frisbee,coursing,no prostě všechno co by nás bavilo:))Myslíte že bych jí zvládla?Že se knám hodí?Vím že přes pc a jenom nějaký text to nejde poznat,ale i tak,jen to zkouším...Předem díky za odpovědi,katka
Jasně, že kraťanda je pro takové sportovně založené lidičky
Jestli se snese s tvojí fenkou, to nevím, musela by ses zeptat chovatelky, ale celkově jsou KK velmi snášenlivé a nekonfliktní
Jestli se chceš podívat na celkem velkou hromádku štěňátek, tak na
http://collie.cz/index.htm
jsou tam dva vrhy Krásné Louky
ema
napsal(a):
Jasně, že kraťanda je pro takové sportovně založené lidičky
Jestli se snese s tvojí fenkou, to nevím, musela by ses zeptat chovatelky, ale celkově jsou KK velmi snášenlivé a nekonfliktní
Jestli se chceš podívat na celkem velkou hromádku štěňátek, tak na
http://collie.cz/index.htm
jsou tam dva vrhy Krásné Louky
ema:děkuji,na vrhy z kráné louky jsem se už koukala-jsou moooooc hezké jinka je to ještě dost do budoucna...ale i tak díky moc!
gaya
napsal(a):
Nám se 19. května narodilo 6 přenádhených štěňátek BC!!!
gaya
napsal(a):
ten pejsek úplně vpředu je nádherný
Tak ať vidíte taky ty naše :-)
vzpomínky na Švédsko
zelvickahanka
napsal(a):
Tak ať vidíte taky ty naše :-)
vzpomínky na Švédsko
jedna vládkyně světa (fakt si to o sobě myslí!)
zelvickahanka
napsal(a):
jedna vládkyně světa (fakt si to o sobě myslí!)
aktivně se věnujeme pasení (dokud na nás nenaběhne ovce)
zelvickahanka
napsal(a):
aktivně se věnujeme pasení (dokud na nás nenaběhne ovce)
a podle toho, jak hloupě umíme vypadat by nás nikdo netipnul na ušlechtilá zvířata
zelvickahanka
napsal(a):
a podle toho, jak hloupě umíme vypadat by nás nikdo netipnul na ušlechtilá zvířata
Taky se tady musím pochlubit...
rendik
napsal(a):
Taky se tady musím pochlubit...
Rosteme.Na fotce máme 8 dnůůů
barletka
napsal(a):
Rosteme.Na fotce máme 8 dnůůů
A tady je Barnabáš (prozatimní "pracovní jméno"). Stále nabízím 4 pejsky BC!!K odběru srpen..
barletka
napsal(a):
A tady je Barnabáš (prozatimní "pracovní jméno"). Stále nabízím 4 pejsky BC!!K odběru srpen..
A tatínek
ema
napsal(a):
posouvám
Tak taky vám posílám fotečku naší babička je jí už 13,5
kakamil
napsal(a):
Tak taky vám posílám fotečku naší babička je jí už 13,5
atyska
napsal(a):
Můj borderáček Bakoušek
to je méďa co - štěndo dl. kolie
nozka
napsal(a):
Nedávno vznikly nové stránky
http://www.sheltie.wbs.cz/
Budeme moc rády, když je navštívíte a necháte svůj komentář...
ema
napsal(a):
posouvám
posouvám, takhle skvělí pesjci přece musí být vidět
gaya
napsal(a):
posouvám, takhle skvělí pesjci přece musí být vidět
Cornet Black Od Belinky - 9 měsíců
cassey
napsal(a):
Tak se musíme taky pochlubit naší nadílkou!!
Vrh D v chovatelské stanici z Říše fantazie.
selticky
napsal(a):
Tak se musíme taky pochlubit naší nadílkou!!
Vrh D v chovatelské stanici z Říše fantazie.
Fenečky ve věku 5týdnů.
Za nádherné fotečky musíme poděkovat autorce Janě Zemkové, která je i majitelkou skvělého tatínka Cedrika z Dřevěné chaloupky.
selticky
napsal(a):
Fenečky ve věku 5týdnů.
Za nádherné fotečky musíme poděkovat autorce Janě Zemkové, která je i majitelkou skvělého tatínka Cedrika z Dřevěné chaloupky.
Pejsci ve věku 5ti týdnů.
selticky
napsal(a):
Pejsci ve věku 5ti týdnů.
Darkness Blue z Říše fantazie ve stáří 5týdnů.
Autorem všech fotek je Jana Zemková
selticky
napsal(a):
Darkness Blue z Říše fantazie ve stáří 5týdnů.
Autorem všech fotek je Jana Zemková
Daylight Blue z Říše fantazie.
selticky
napsal(a):
Daylight Blue z Říše fantazie.
Dwarf Star z Říše fantazie
selticky
napsal(a):
Dwarf Star z Říše fantazie
Dark Dick z Říše fantazie
selticky
napsal(a):
Dark Dick z Říše fantazie
Dark Blue z Říše fantazie
sheltie
napsal(a):
Chiara z Vesničky u hranic
Tak já přidávám pro změnu krátkorsté kolie:)
gaya
napsal(a):
Tak toto je kopie emailu, který jsem rozesílala...
Přeji dobrý den,
zasílám Vám email s informacemi o stránce o onemocnění šeltií kterou vedu.
Protože stránka procházela zkušební dobou, byla umístěna na blogu. Po 3 měsících jsem se rozhodla, že stránky budou pokračovat. Všechny úpravy jsou skoro u konce a stránky čekají pouze na umístění na web. Protože s novým vzhledem a i adresou příjde i nový seznam šeltiček, prosím Vás o pomoc.
Na stránce budou tři kategorie. 1/šeltie nemocné, 2/ šeltie vyšetřené, 3/šeltie vyšetřené pouze na DOV. Protože třetí kategorie bude nová, začínám se seznamem od nuly. Ráda bych, aby seznam byl obsáhlý, přehledný a pokuď možno co nejvíce přesný. Proto u každého psa budou uveřejněny všechny provedená vyšetření očí za jeho život.
Pokuď chcete svojí/své šeltičky na stránce uveřejnit, budu Vám moc vděčná. Nadále platí pořád stejné \"podmínky\". Kopie vyšetření, kopie PP a nebo alespoň všechna důležitá data (datum narození, číslo zápisu, jméno podle PP), písemný souhlas, že jste majitelem daného psa a že souhlasíte s uveřejněním(stačí ve wordu). Další věci jako jsou fotky, aktivity a nebo stránky záleží už pouze na Vás.
Moc Vám děkuji a do dalšího chovu přeji hodně zdaru
Katka Pánková
http://www.sheltie.wbs.cz/
http://shetlandska-hvezda.cz/
ema
napsal(a):
posouvám
Dobry den, urcite je tady mnoho chovatelu.Prosim vas schanim uz dlouho milacka dlouhosrste kolie . Barvicku blue merle :) jsem ujeta na tuhle barvu uz doma jednoho pejska barvy blue merle mam ale jine rasy.Nevite o stenatkach nebo nechysta nekdo kryti?Dekuji za kazde info vice www.arsa.estranky.cz a Esky@seznam.cz
monigues
napsal(a):
Dobry den, urcite je tady mnoho chovatelu.Prosim vas schanim uz dlouho milacka dlouhosrste kolie . Barvicku blue merle :) jsem ujeta na tuhle barvu uz doma jednoho pejska barvy blue merle mam ale jine rasy.Nevite o stenatkach nebo nechysta nekdo kryti?Dekuji za kazde info vice www.arsa.estranky.cz a Esky@seznam.cz
zkuste spíš fórum Roughies na serveru Mujpes
http://www.mujpes.cz/
gaya
napsal(a):
zkuste spíš fórum Roughies na serveru Mujpes
http://www.mujpes.cz/