Záchrana kraba ze Srí lanky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2017 21:37
Ametymka

XXX.XXX.114.183

Zdravím všechen život, který tímto žádám o pomoc. Nešťastnou náhodou si rodiče dovezli spolu s mušlí i kraba, který se v ní zabydlel. Lze to stvoření nějakým způsobem zachránit? (Popřípadě jak?) Všem budu nesmírně vděčná pomoc. Moc mi na tom záleží :).

16.12.2017 22:24
Tedysek

XXX.XXX.57.114

No tak za prvé bych to přestala rozkrikovat na netu. Pokud vím tak takové věci vyvézt že Srí lanky je jaksi nelegální.

16.12.2017 23:11
Ametymka

XXX.XXX.114.183

Tedysek napsal(a):
No tak za prvé bych to přestala rozkrikovat na netu. Pokud vím tak takové věci vyvézt že Srí lanky je jaksi nelegální.

Za druhé-vůbec jsem se na tohle neptala. Padla tu otázka, jak kraba zachránit.

16.12.2017 23:44
aj

XXX.XXX.5.173

Nejlépe by poradil někdo se zkušenostmi s mořskou akvaristikou. Mně, jako úplného laika by jako první napadlo připravit mu mořskou vodu. Myslím že sůl se prodává v akvaristických prodejnách. Předpokládám, že teď, v noci k ní nemáte přístup, tak nevím, zda by se, jako krátkodobá náhražka dala použít i potravinářská mořská sůl, ale by bych to jako krajní řešení zkusila.

17.12.2017 00:05
Ametymka

XXX.XXX.114.183

aj napsal(a):
Nejlépe by poradil někdo se zkušenostmi s mořskou akvaristikou. Mně, jako úplného laika by jako první napadlo připravit mu mořskou vodu. Myslím že sůl se prodává v akvaristických prodejnách. Předpokládám, že teď, v noci k ní nemáte přístup, tak nevím, zda by se, jako krátkodobá náhražka dala použít i potravinářská mořská sůl, ale by bych to jako krajní řešení zkusila.

Děkuji. Začala jsem trochu pátrat, a vypátrala jsem úděl soli na litr vody. Naštěstí jsme doma měli mořskou sůl, tak snad je to to pravé ořechové (zatím je pan krabák jen v mělké nádobě). Zítra pořeším akvárko, písek a další věci :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík