Cvičení doma nebo fitness

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2021 20:58
Bridges

XXX.XXX.144.102

Zdravím,

pomalu zkouším začínat cvičit a tak bych chtěla vědět, které cviky jsou pro začátečnici nejlepší. Chtěla bych teda začít cvičit s vlastní vahou. Časem třeba za 2 roky bych chtěla dokoupit odporovou gumu a to by bylo tak vše.
Myslíte, že na cvičení na doma je to dobrá cesta k pevnému zadku a zlepšení kondice?
Případně jaké další cviky byste mi doporučili..
Úplně nechci ztrácet čas ve fitku a utrácet nehorázné sumy za vstup.. nahradí mi cvičení doma, cvičení ve fitku, když nechci používat žádné stroje a ani činky? 😳
Dále bych chtěla trochu silnější ruky, tak jak toho docílit bez činek? Přijdu si taková slabá prostě. 😥

Tak kdo máte zkušenosti se cvičením doma nebo ve fitku sem! ❤

arte.P

30.3.2021 21:19
arte.P

XXX.XXX.35.190

Jste si jista, že pokládáte dotaz na správných stránkách?

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.3.2021 21:19

Slečno nebo paní, dneska jsem na zahradě likvidovala pokácený strom, tzn. dřepy s poleny, rychlá chůze se zátěží nahoru a dolů po svahu, k tomu trochu rytí a kopání děr při sázení.

Příští fitko bude řezání a štípání toho dříví. Pak budu stavět suchou zídku.

Přes léto se udržuji v kondici pravidelným sekáním křovinořezem.

Nějaké další otázky?

30.3.2021 21:25

Jo, nejlepší cvičení na ruce je, když čistím morčata a slepice. Hnůj dávám do velkých černých kýblů a nosím nahoru na zahradu na kompost. Jedna trasa 30 m do svahu, hmotnost kýble 12 kg, než to vynosím, to jsou dva kýble z každého kotce s morčaty a osm-deset od slepic. Skvělé cvičení na deltový sval.

kam se hrabe odporová guma.

30.3.2021 21:32
Insect watcher

XXX.XXX.174.152

Bridges napsal(a):
Zdravím,

pomalu zkouším začínat cvičit a tak bych chtěla vědět, které cviky jsou pro začátečnici nejlepší. Chtěla bych teda začít cvičit s vlastní vahou. Časem třeba za 2 roky bych chtěla dokoupit odporovou gumu a to by bylo tak vše.
Myslíte, že na cvičení na doma je to dobrá cesta k pevnému zadku a zlepšení kondice?
Případně jaké další cviky byste mi doporučili..
Úplně nechci ztrácet čas ve fitku a utrácet nehorázné sumy za vstup.. nahradí mi cvičení doma, cvičení ve fitku, když nechci používat žádné stroje a ani činky? 😳
Dále bych chtěla trochu silnější ruky, tak jak toho docílit bez činek? Přijdu si taková slabá prostě. 😥

Tak kdo máte zkušenosti se cvičením doma nebo ve fitku sem! ❤

Nechcete si to na netu najít? stačí prostě napsat: domácí cvičení (a k tomu co chcete cvičit). Fakt nechápu lidi co sem píšou takový pitomý otázky, který si každý děcko najde na netu během minuty...

31.3.2021 08:05

Insect watcher napsal(a):
Nechcete si to na netu najít? stačí prostě napsat: domácí cvičení (a k tomu co chcete cvičit). Fakt nechápu lidi co sem píšou takový pitomý otázky, který si každý děcko najde na netu během minuty...

Včetně videí.

4.7.2021 23:43
Sněžný_Evžen

XXX.XXX.60.235

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jo, nejlepší cvičení na ruce je, když čistím morčata a slepice. Hnůj dávám do velkých černých kýblů a nosím nahoru na zahradu na kompost. Jedna trasa 30 m do svahu, hmotnost kýble 12 kg, než to vynosím, to jsou dva kýble z každého kotce s morčaty a osm-deset od slepic. Skvělé cvičení na deltový sval.

kam se hrabe odporová guma.

jaká frajerka

Přidejte reakci

Přidat smajlík