Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.11.2021 10:45
DavidDrab

XXX.XXX.156.108

Chci se zeptat, jak moc využíváte probiotika ve vašich chovech?
Já používám již více jak rok a půl přípravek ChickenColi . A protože jsem měl možnost, jej využívat na naší farmě ,mohu posoudit jeho účinek u obrovského množství kuřic.
Jeho účinnost u jednodenních kuřat je obrovská.
Kuřata druhý den po vylíhnutí jsou již od pohledu spokojenější.Výborně se osvědčil i při změně chovatele. Kdy nový majitel slepiček ChickenColi použije hned po převozu z důvodů změny krmiv, prostředí a snížení stresu.
Protože po vypití ChickenColi je během několika hodin ve střevech vytvořen obranný film, který ztíží patogenům osídlení střevní sliznice.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.12.2021 06:56

DavidDrab napsal(a):
Chci se zeptat, jak moc využíváte probiotika ve vašich chovech?
Já používám již více jak rok a půl přípravek ChickenColi . A protože jsem měl možnost, jej využívat na naší farmě ,mohu posoudit jeho účinek u obrovského množství kuřic.
Jeho účinnost u jednodenních kuřat je obrovská.
Kuřata druhý den po vylíhnutí jsou již od pohledu spokojenější.Výborně se osvědčil i při změně chovatele. Kdy nový majitel slepiček ChickenColi použije hned po převozu z důvodů změny krmiv, prostředí a snížení stresu.
Protože po vypití ChickenColi je během několika hodin ve střevech vytvořen obranný film, který ztíží patogenům osídlení střevní sliznice.

Reklama?

1.12.2021 10:39
DavidDrab

XXX.XXX.156.108

Ne...jen chci si chci o tom popovídat s lidmi co mají nějaké zkušenosti

1.12.2021 11:09

a zcela náhodou o přípravku, o kterém google ví akorát to, co se píše v téhle diskuzi :D

běžně dostupný a používaný je propoul. funguje to docela dobře.

1.12.2021 12:34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a zcela náhodou o přípravku, o kterém google ví akorát to, co se píše v téhle diskuzi :D

běžně dostupný a používaný je propoul. funguje to docela dobře.

A navíc je výrazně levnější.

2.12.2021 13:33
DavidDrab

XXX.XXX.156.108

Propoul je pro drobnochovatele ve velkém balení. A cena je fakt nesmysl...Ale je to věc názoru. ChickenColi je novinka proto těch zmínek na googlu moc není. Vyrábí se v ČR. Dělá se v balení které vyhovuje drobnochavatelům, a jeho účinek je oproti Propoulu neodiskutovatelný....Ale děkuji za Váš názor. nejde mi tady propagovat nějaký přípravek.Ale poukazovat na to ce dnes chovatelé mohou využívat k lepšímu chovu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík