Jak vyplnit formulář PDF

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

d...

3.11.2022 20:50
d...

XXX.XXX.249.114

Jak vyplnit formulář PDF? Poslali mi přes email na telefonu PDF soubor k vyplnění, a nevim jak ho vyplnit. Díky za rady

3.11.2022 20:53
nighthunter

XXX.XXX.40.188

1. tisk
2. vyplnit propiskou
3. scan

d...

3.11.2022 21:07
d...

XXX.XXX.249.114

nighthunter napsal(a):
1. tisk
2. vyplnit propiskou
3. scan

Potřebuji zaslat psané online

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.11.2022 06:35

d... napsal(a):
Potřebuji zaslat psané online

To pak dělám tak, že pořídím "fotku" formuláře (printscreen nebo FastStone), vložím ji do Wordu, přes tu fotku udělám textové pole a vhodnou velikostí písma vpisuji do řádků formuláře na pozadí.

Případně poprosit zasilatele formuláře, zda vám neposkytne adresu interaktivního formuláře na webu. Případně popátrat sám, zda ten formulář není v interaktivní formě dostupný ze stránek odesilatele. To by byla asi vůbec nejlepší varianta.

No a pak existují celkem drahé softwarové nástroje, které umožňují přepisovat .pdf soubory.

4.11.2022 11:42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To pak dělám tak, že pořídím "fotku" formuláře (printscreen nebo FastStone), vložím ji do Wordu, přes tu fotku udělám textové pole a vhodnou velikostí písma vpisuji do řádků formuláře na pozadí.

Případně poprosit zasilatele formuláře, zda vám neposkytne adresu interaktivního formuláře na webu. Případně popátrat sám, zda ten formulář není v interaktivní formě dostupný ze stránek odesilatele. To by byla asi vůbec nejlepší varianta.

No a pak existují celkem drahé softwarové nástroje, které umožňují přepisovat .pdf soubory.

já jsem líný člověk a na takové formuláře píšu zpátky odpověď, že to vyplnit nemohu a ať to pošlou ve wordu nebo ve formátu, který vyplňování umožňuje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík