Jaké zvíře do rodiny s dětma

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pam

13.4.2022 17:59
Pam

XXX.XXX.248.224

Dobrý den potřebovala bych vědět jaké je nejvhodnější zvíře do rodiny se třemi dětmi jednomu jsou 3 roky další je 9 a další je 11 předem děkuji za všechny odpovědi .

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2022 20:30

Pam napsal(a):
Dobrý den potřebovala bych vědět jaké je nejvhodnější zvíře do rodiny se třemi dětmi jednomu jsou 3 roky další je 9 a další je 11 předem děkuji za všechny odpovědi .

Takže už ne canicross ani běh s přerostlým jezevčíkem? A čtvrtý nick? Kdo se nám to tady nudí?

14.4.2022 06:12
Varaxi

XXX.XXX.150.244

To strašně záleží, co byste chtěla, co můžete zvířeti nabídnout, jaké máte podmínky...
Ono se dá navrhnout cokoli od rybiček přes králíka po koně; bez nějakých mantinelů to nejde upřesnit.

14.4.2022 09:26

Varaxi napsal(a):
To strašně záleží, co byste chtěla, co můžete zvířeti nabídnout, jaké máte podmínky...
Ono se dá navrhnout cokoli od rybiček přes králíka po koně; bez nějakých mantinelů to nejde upřesnit.

Koukněte na IP adresu. Je tady už popáté. Nejvíc na psech. Proto moje reakce viz výše.

14.4.2022 09:31
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Koukněte na IP adresu. Je tady už popáté. Nejvíc na psech. Proto moje reakce viz výše.

Jo, já vím. Zeptá se a odhlásí nebo se ptá z různých nicků. Tipuju, že to 11leté dítko je zadavatelka.
Ale já jsem optimista a žiji v přesvědčení, že to nemusí ještě nic znamenat. :)

14.4.2022 22:08
Nezzie

XXX.XXX.70.74

Pam napsal(a):

Plyšové

Přidejte reakci

Přidat smajlík