Ahoj, potrebuji inspiracu, mame dva cuniky, pul roku krizenci gottingena s vietnamcem, ted pres zimu jsou zavreni v chlivku cca 2x3m, ale vidi ven, maji tam kopku sena, rano a vecer dosranou mnamku, pres den obcas zaskocim s rohlikem.Ale asi se hrozne nudi, kdyz je pustim tak supsup a jdou se podhrabnout pod plotem ryt si do stareho sadu, ale uz se je bojim poustet za a) kvuli hormonum aby me neutekli za nejakou divocackou b) kvuli myslivcum aby nedostali chut na pecinku Jake jim muzu i do chlivku i do venkovni ohradky dat hracky?Sla by treba stara pneumatika?nebudou tu gumu okusovat?
Dekuji za rady.
barush1
napsal(a):
Ahoj, potrebuji inspiracu, mame dva cuniky, pul roku krizenci gottingena s vietnamcem, ted pres zimu jsou zavreni v chlivku cca 2x3m, ale vidi ven, maji tam kopku sena, rano a vecer dosranou mnamku, pres den obcas zaskocim s rohlikem.Ale asi se hrozne nudi, kdyz je pustim tak supsup a jdou se podhrabnout pod plotem ryt si do stareho sadu, ale uz se je bojim poustet za a) kvuli hormonum aby me neutekli za nejakou divocackou b) kvuli myslivcum aby nedostali chut na pecinku Jake jim muzu i do chlivku i do venkovni ohradky dat hracky?Sla by treba stara pneumatika?nebudou tu gumu okusovat?
Dekuji za rady.
Třeba nějaký tvrdý míč/balon, budou si ho kutálet. Ta pneu nevím nevím, můžete to zkusit, snad jim bude smrdět, zas tak blbí nejsou nicméně, hračky je za chvíli omrzí. Mnohem lepší je vyšší podestýlka, velké množství nastlané slámy - a třeba nějaké schované pochoutky hodně na dně.
Když ji hodně podělají, tak jen sundat horní vrstvu a dostlat.
Niekde som čítal že pneumatiku ani nič plastové by to nemalo byť, lebo ak budete mať napríklad plastové krmítko alebo vodu cez plastovú rychlospojku, prasiatka si rýchlo spoja chuť a vôňu plastu s jedlom a budu to považovať za odmenu a rozkušu všetko z toho materiálu. Ja dávam hrubší kus dreva alebo kôru do podsielky. Toto radi vyhrabujú a potom skrývajú. Podstielky mám nasypané cca 30 cm.
Dekuji, podestylky maji spousta, navic spoustu sena ktere i jedi, ale nudi se. Do zimy byli zvykli byt stale s nami venku ani neutikali, ale jak jsem je zacla zavirat i pres den tak mi prijde ze me tema utekama trestaji :D no balon 100% prokousnou, drbadlo tam maji, a chodit ven na prochazku s ksirama uz jsou nejspis nenaucitelni.