Vývěva - dojící stroj potíže

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sulfan

23.4.2015 14:44
sulfan

XXX.XXX.47.40

Dobrý den, mám klasickou vývěvu SVL poháněnou přes řemenici. Motor ma 1500 otáček za min. (1,5 Kw). A mám problém s tím, že když přípojím dojící stroj a stisknu na rozdělovačí mléka ventil na přisávání, tak mi klesne podtlak a dojička se nepřisaje. Vypočítali jsme, že vývěva má asi 700 ot/ min.

Není to málo otáček, nebo čím by to mohlo být děkuji za rady :).

23.4.2015 20:11
aggitta

XXX.XXX.65.76

Máte u vývěvy vzdušník? Ten by měl zvládnout výkyvy podtlaku... Také to chce šikovně nasazovat - mít ještě před nasazením strukového násadce hadičku ohnutím přiškrcenou, aby "přicucnutí" proběhlo jen po zlomek sekundy. Neudrží se vám ani jeden strukový násadec? Nebo až celá dojačka?

sulfan

23.4.2015 20:20
sulfan

XXX.XXX.47.40

Ano vzdušník mám, já to ani nestihnu přisát, protože to nasává asi 3 sekundy, a pak to jen tak funí.

sulfan

23.4.2015 20:21
sulfan

XXX.XXX.47.40

A ještě mě začne velmi rychle pulzovat pulzátor.

23.4.2015 22:50
pajca

XXX.XXX.73.177

Jestli máte otáčky správně Vám neřeknu. Jstliže jste od někoho dojení koupili
a fungovalo to, tak je chyba buď v tom, že Vám dlouho trvá nasazení struků,
nebo nesprávně seřízený podtlak, nebo pulzátor. Správný podtlak je pro krávu
vyznačený na manometru dvěma čevenýmy čaramy, tedy 48-50 kpa.
Pulzátor má mít 57 pulsů za minutu po ustálení podtlaku při spuštění i při dojení.
Při poklesu podtlaku se rychlost pulsů zrychluje, což by se mohlo stát při nasazování,
ale potom by se měla rychlost pulsů opět ustálit na 57/ min. Jak máte u dojení
velký vzdušník nevím, ale jeho velikost samozřejmě ovlivňuje rychlost ztráty
potřebného podtlaku.
Když nasazujete gumové násadce na struky, tak začínejte od vzdálenějších
struků a ventil na přisávání stiskněte, až budete mít připravený násadec
u struku k nasazení, aby neklesal zbytečně podtak, než nasadíte na první
struk.

1.5.2015 13:05
jiříček

XXX.XXX.106.99

sulfan napsal(a):
Dobrý den, mám klasickou vývěvu SVL poháněnou přes řemenici. Motor ma 1500 otáček za min. (1,5 Kw). A mám problém s tím, že když přípojím dojící stroj a stisknu na rozdělovačí mléka ventil na přisávání, tak mi klesne podtlak a dojička se nepřisaje. Vypočítali jsme, že vývěva má asi 700 ot/ min.

Není to málo otáček, nebo čím by to mohlo být děkuji za rady :).

Vývěva SVL má poměrně slušný litrový výkon, který by měl zvládnout i několik dojicích strojů, hnal jsem ji také menšími otáčkami, nežli jsou v provozu na např.DZ 100 běžné, vše ku naprosté spokojenosti.Nasazování dojicích struků, chce cvik, ale jde to zvládnout.Pulzáror Vám mění počet pulzů díky nestabilitě podtlaku, kvůli jednoduchosti seřízení jsme jej nastavovali okolo 48půlzů (12 za čtvrt minuty).

sulfan

1.5.2015 23:44
sulfan

XXX.XXX.47.40

Zjistil jsem, že nemám originální motor, protože když jsem se díval u známých, tak ti mají stejnou vývěvu, ale na motoru mají psáno 9 kW (je to vůbec možné ?, ) což je o 7,5 kW více než mám já, otáčky mají na motoru stejné. Nemá se vývěva nějak vyčistit ? Je to tím motorem? Vzdušník mám klasiku, myslím že 40 l.

2.5.2015 06:32
jiříček

XXX.XXX.106.99

sulfan napsal(a):
Zjistil jsem, že nemám originální motor, protože když jsem se díval u známých, tak ti mají stejnou vývěvu, ale na motoru mají psáno 9 kW (je to vůbec možné ?, ) což je o 7,5 kW více než mám já, otáčky mají na motoru stejné. Nemá se vývěva nějak vyčistit ? Je to tím motorem? Vzdušník mám klasiku, myslím že 40 l.

Ty údaje o příkonu motoru jsou špatné, pro dvě vývěvy, které (dojily) celý kravín se 100 kusy krav, byl motor 4 kW příkonu, s tím, že byl naddimenzován pro dlouhodobý provoz.
Vývěva je konstrulována tak, že podtlak vytváří čtveřice lopatek, rotujících ve válci tak, že se mění postupně objemy na kružnici.Těleso vývěvy je oproti lopatkám vyoseno a ty pak opisují kružnici s měnícím se objemem.Lopatky jsou z pertinaxu a musí být během provozu mazány olejem, který zajišťuje kluznost a zároveň dotěsňuje vývěvu.Jsou umístěny v drážkách rotujícího válce, kde musí mít zajištěn volný chod, aby mohly být odstředivou silou mačkány na těleso vývěvy, čímž je zajištěn vznik podtlaku.Můžete toto zkontrolovat tak, že demontujete kryt ventilátoru vývěvy, vyrazíte pružinový kolík, který zajišťuje ventilátor a sejmete jej.Pak uvolníte 4 šrouby M8 na přírubě vývěvy.Tu sejmete tak, že našroubujete dva šrouby M8 do této příruby do děr se závity a postupným dotahovaním přírubu sejmete (je to princip stahováku).Pak už vidíte rotor s lopatkami, kterým když budete otáčet, musí jít lopatkami volně pohybovat, prostor ve vývěvě, musí být čistý s olejovým filmem na stěnách.Lopatky můžete vyjmout a zkontrolovat jejich stav, (pozor jsou dělené) a dají se otočit o 180 stupňů, což bych ve vašem případě doporučil udělat.Nežli se (pustíte) do demontáže, doporučuji si vše prohlédnout v prohlížeči Google (vývěva SVL), obrázky.Další nejasnosti možno konzultovat na mob.776161499.

3.5.2015 08:20
jiříček

XXX.XXX.106.99

jiříček napsal(a):
Ty údaje o příkonu motoru jsou špatné, pro dvě vývěvy, které (dojily) celý kravín se 100 kusy krav, byl motor 4 kW příkonu, s tím, že byl naddimenzován pro dlouhodobý provoz.
Vývěva je konstrulována tak, že podtlak vytváří čtveřice lopatek, rotujících ve válci tak, že se mění postupně objemy na kružnici.Těleso vývěvy je oproti lopatkám vyoseno a ty pak opisují kružnici s měnícím se objemem.Lopatky jsou z pertinaxu a musí být během provozu mazány olejem, který zajišťuje kluznost a zároveň dotěsňuje vývěvu.Jsou umístěny v drážkách rotujícího válce, kde musí mít zajištěn volný chod, aby mohly být odstředivou silou mačkány na těleso vývěvy, čímž je zajištěn vznik podtlaku.Můžete toto zkontrolovat tak, že demontujete kryt ventilátoru vývěvy, vyrazíte pružinový kolík, který zajišťuje ventilátor a sejmete jej.Pak uvolníte 4 šrouby M8 na přírubě vývěvy.Tu sejmete tak, že našroubujete dva šrouby M8 do této příruby do děr se závity a postupným dotahovaním přírubu sejmete (je to princip stahováku).Pak už vidíte rotor s lopatkami, kterým když budete otáčet, musí jít lopatkami volně pohybovat, prostor ve vývěvě, musí být čistý s olejovým filmem na stěnách.Lopatky můžete vyjmout a zkontrolovat jejich stav, (pozor jsou dělené) a dají se otočit o 180 stupňů, což bych ve vašem případě doporučil udělat.Nežli se (pustíte) do demontáže, doporučuji si vše prohlédnout v prohlížeči Google (vývěva SVL), obrázky.Další nejasnosti možno konzultovat na mob.776161499.

Doplním, otáčky vývěvy 1100/min, příkon 1,9 kW.

sulfan

3.5.2015 21:07
sulfan

XXX.XXX.47.40

Čily motor musí mít minimálně 1,9 kW ?

sulfan

3.5.2015 21:12
sulfan

XXX.XXX.47.40

sulfan napsal(a):
Čily motor musí mít minimálně 1,9 kW ?

( Beru zpět, příspěvku si nevšímejte. (už jsem Vám volal).

Přidejte reakci

Přidat smajlík