Zdravim u nas na slovensku predavame po 20 -25 eur to je 600-750 českych korun takže vy je prodavate lacne ja sem prodaval po 25 eur (750 čk) vidite na obrazku -fotto a ludia asi preto nekupuju lebo se boja zimy-ale lidi nebojte kupujte oni sou odolni voči zimy a viem čo hovorim pane hodanne už ich za min neprodavejte
hodann
napsal(a):
Zdravím, prodávám vietnamská selata po čtyřech stovkách za kus. Nikdo se neozval, chci prodat mám slevit? Za kolik prodáváte vietnamská selata tři měsíce stará? Jak vám jdou na odbyt?
Prodávají se špatně lidi je nechcou protože na to jak málo rostou hodně sežerou takže musíš chovat jen pro svoji potřebu a když náhodou nějaké prodáš tak to ber jako plus.
96maso

XXX.XXX.128.24
Špatná doba počkejte na jaře.Vrchy je dobré naplánovat jak potřebujete když je to pro vaší potřebu tak je to jedno když na prodej musí to byt na jaře nebo v léte to je dost krmení a taky se dost griluje a ten zájem je věčí.Ale určitě neprodávejte za 400kč, ale držve cenu minimálně 500kč, V létě prodáte i věčí za slušny penís lidem na gril.
hodann
napsal(a):
Proč bych měl držet cenu 500? Když jich někdo koupí víc, prodám i po třech stovkách. Vietnamec je prase na nic. Hodně sežere, pomalu roste a má na sobě hodně tuku a málo sádla. I za tři stovky je vietnamské prase drahé, protože z něj nic není. Na rovinu nikomu nedoporučuju.
Můžete mi napsat odkud jste, pokud by to nebylo daleko ráda si za 300 kč koupím.
milcek
napsal(a):
Prodávají se špatně lidi je nechcou protože na to jak málo rostou hodně sežerou takže musíš chovat jen pro svoji potřebu a když náhodou nějaké prodáš tak to ber jako plus.
Konec minulého roku a letošek za nic nestojí, co se prodeje selat týče, a to nemluvím jen o selatech větnamáků, nabízel jsem přeštíky a Duroc a neprodalo se nic, takže klídek a raději zpracovat doma.
hodann
napsal(a):
Proč bych měl držet cenu 500? Když jich někdo koupí víc, prodám i po třech stovkách. Vietnamec je prase na nic. Hodně sežere, pomalu roste a má na sobě hodně tuku a málo sádla. I za tři stovky je vietnamské prase drahé, protože z něj nic není. Na rovinu nikomu nedoporučuju.
Môžem potvdit, chovala som ich 5 rokov, ale už nikdy! Síce sa dobre množili, aj som niečo popredala u nás idú za 25 eur, ale toho masa na nich moc není.Najkvalitnejšie sú iba stehná ! a to ma už nikto nepresvedčí, že je to výhoda zabit 5 prasiat 30-40 kilových.To radšej jednu 160 kilovú, s ktorej je aj krkovička, karé, normálny bôčik, a dajú sa spraviť aj výrobky.