Za kolik mužu prodat ročního býčka holštýn vaha okolo 400 kg

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

redbul

1.3.2017 18:31
redbul

XXX.XXX.191.20

Dobry den potřebuji se dozvědět cenu za kilo ročniho byčka plemeno holštýn má okolo 400 kg diky za info.

2.3.2017 10:20
Záblatsky

XXX.XXX.130.2

Dobrý den, na konci roku jsem dával na jatka býky 3 leté limusin a dostal jsem 49 Kč za kilo bez DPH. Váš jednoletý asi bude o něco dražší. U tříletých se sráží cena, ale nahradí to váha.

Otrokáře syn

2.3.2017 13:08
Otrokáře syn

XXX.XXX.193.77

Za prvé obchodovat s lidmi je v naší zemi stále ještě nezákonné. Možná v Německu, Rakousku, Francii, Švédsku, Nizozemí,... již pochodíte.

Za druhé záleží o jaké chlapy by šlo, na co vhodné. Přinejhorším bych to bral kilo za kilo.

Na daně se vykašlete, nebo se příště bude dát takhle obchodovat i u nás. Také nechoď za židem ani muslimem, i když by ti asi poradil i obchod mohl pomoci zprostředkovat.

13.3.2017 17:49
pfikar

XXX.XXX.110.208

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se moje rodina snaží o nakupovaní ze dvora co to jen jde, a nejsme zdaleka sami, tak jsem se rozhodl vytvořit web https://lokaleat.com/cs/, který sdružuje malé chovatele/pěstitele a výrobce domácích produktů. Problém je ten, že pokud nejste vyloženě z místa, tak vůbec netušíte, na koho se ve věci vajec, drůbeže, králíků atd. obrátit. Toto se snažím změnit, takže na stránkách je možné zadat svoji nabídku nebo i více nabídek a zadat jednotlivé varianty produktů. V těch si kupující vyhledává a posléze Vás kontaktuje mailem s jeho objednávkou. Fungujeme teprve 14 dní, ale již máme celkem dost hezkých nabídek na salámy, klobásy, medy, marmelády atd.. Pokud budete mít zájem, tak mě kdykoliv kontaktujte, vše osobně vysvětlím a pomůžu se založením profilu i nabídky.

16.3.2017 14:36
milcek

XXX.XXX.54.24

redbul napsal(a):
Dobry den potřebuji se dozvědět cenu za kilo ročniho byčka plemeno holštýn má okolo 400 kg diky za info.

Záleží na zmasilosti ale holštýn se neprodává moc dobře uděláš líp když si ho zabiješ sám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík