Jaká je cena na jatkách?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2017 17:54
Bchl

XXX.XXX.79.245

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaká je výkupní cena za hovězí na jatkách. Protože si dělám podnikatelský plán a pořád nevím jak bych svoje hovězí měl cenit.

6.3.2017 20:05
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Co takhle pár jatek obvolat a zeptat se?

13.3.2017 17:48
pfikar

XXX.XXX.110.208

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se moje rodina snaží o nakupovaní ze dvora co to jen jde, a nejsme zdaleka sami, tak jsem se rozhodl vytvořit web https://lokaleat.com/cs/, který sdružuje malé chovatele/pěstitele a výrobce domácích produktů. Problém je ten, že pokud nejste vyloženě z místa, tak vůbec netušíte, na koho se ve věci vajec, drůbeže, králíků atd. obrátit. Toto se snažím změnit, takže na stránkách je možné zadat svoji nabídku nebo i více nabídek a zadat jednotlivé varianty produktů. V těch si kupující vyhledává a posléze Vás kontaktuje mailem s jeho objednávkou. Fungujeme teprve 14 dní, ale již máme celkem dost hezkých nabídek na salámy, klobásy, medy, marmelády atd.. Pokud budete mít zájem, tak mě kdykoliv kontaktujte, vše osobně vysvětlím a pomůžu se založením profilu i nabídky.

15.3.2017 21:21
Bchl

XXX.XXX.64.7

Pfikar děkuji za info.

Remus

16.3.2017 12:35
Remus

XXX.XXX.209.212

Vážení,
musím reagovat na profil. Bchl. protože tato otázka mě připadá jako naprostá nehoráznost. Každý z podnikatelů staví svůj záměr podle kritérií z kterých vychází. Nemohu stavět svůj záměr z toho, jak hospodaří p." Vomáčka", protože je to rovnice o spoustě neznámých. Četl jsem zde inzerát: nabízím k prodeji býčka cena asi 80, - kč kilo.Cena za co?, váha v JUT?, nebo zadní, může to být třeba za kopýtka). Je potřeba, aby každý znás uměl říci chci TOLIK ZA TOTO!
Já prodávám na jatka za 75, - kč kilo. Je potřeba si uvědomit, že na jatkách vám platí za JUT, to znamená, že si cca.40% z celkové váhy strhnou za váhu odpadu, kůže, krev, lebka, střeva atd.
Největší legranda je, když tady pán inzeruje, že prodá " masňáka za" a jakmile se podíváte na stavbu těla zvířete, hlavu a zadní běhy je jasné, že kráva viděla masného býka pouze přes ohradník. Tímto chci říct že není důvod se bát říct svou představu o ceně a také není důvod říct pravdu o původu, protože to v kartě bude stejně vidět přeji dobrý prodej).

Přidejte reakci

Přidat smajlík