Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.3.2017 11:34

Tak jsem před chvílí vylezl na zahradu a nestačil jsem se divit. Sluníčko vytáhlo z děr mouchy. Hučí to jako v úle. Kam se podívám vidím miliony much. Vyhřívají se na stodole a je jich plný trávník. letos s tím musím něco udělat.

Jak to řešíte vy?

Díval jsem se na nějaké "chemikálie" ale vše se prodává v množství kolem 100ml a za plno peněz. Já bych teď potřeboval tak 10 litrů a vše vystříkat. myslíte, že pomůže roztok vody a sava? A vzít to postřikovačem na stromky?

V druhé vlně musím nasadit nějaké byliny typu levandule, smraďochy a podobně.

16.3.2017 15:39
tera1

XXX.XXX.64.22

U nás to řeší vlaštovky a jiřičky, jen co dorazí

16.3.2017 19:06
lilo

XXX.XXX.201.210

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak jsem před chvílí vylezl na zahradu a nestačil jsem se divit. Sluníčko vytáhlo z děr mouchy. Hučí to jako v úle. Kam se podívám vidím miliony much. Vyhřívají se na stodole a je jich plný trávník. letos s tím musím něco udělat.

Jak to řešíte vy?

Díval jsem se na nějaké "chemikálie" ale vše se prodává v množství kolem 100ml a za plno peněz. Já bych teď potřeboval tak 10 litrů a vše vystříkat. myslíte, že pomůže roztok vody a sava? A vzít to postřikovačem na stromky?

V druhé vlně musím nasadit nějaké byliny typu levandule, smraďochy a podobně.

Je jich zkratka jako much :) jj vlastovky uz aby byly.. a to byla taaaak kruta zima.

16.3.2017 19:37

U nás moc vlaštovek nebývá. a to mám velkou stodolu s velkou střechou, takže za okap by nacpaly desítky hnízd. musím si nějaké ochočit.

17.3.2017 13:49
Záblatsky

XXX.XXX.130.2

Zkuste Albu nebo Agitu, ale je spousty i jiných.Albu na 200m2 podlahové plochy potřebujete 500 ml a účinkuje 6 - 8 týdnů. Balení bývá jestli se nemýlím 0,5l a stojí okolo 1100Kč.

17.3.2017 22:38
profesor1

XXX.XXX.192.98

Počkat na vlaštovky je levnější

19.3.2017 12:24
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Tak u nás sice každý rok jsou jiřičky, ale nehrozí, že by vychytaly vše, co je třeba, takže musíme pomáhat chemií, hlavně u prasat. Je opravdu opruz jít kydat a poskakovat jak indián na válečné stezce, protože vám to leze po nohách... O (ne)pohodě zvířat nemluvě.
Ideální je pozvat si firmu, ta vám vezme "fukarem" (já tomu tak říkám, jinak je to samozřejmě postřikovač, který má motor a "valí to pod tlakem" všude kde si řeknete. Na "samo-domo" použití doporučuju Agitu (500g/4 litry vody, na ošetření postřikem 200-300m2, tu používají i ty firmy), případně levnější (ale méně účinný) K-Othrine (10 ml /1 l vody, na 20m2 plochy).

Přidejte reakci

Přidat smajlík