mat215

XXX.XXX.219.1
Chci se zeptat do kolika mesicu je nutne zabit kance na grill aby nesmrdel. Mockrat dekuju za. Informaci.
Herbst

XXX.XXX.209.195
No rozhodně bych ho nekrmil déle než 4-6 měsíců. Je to také trocha individuální protože stejně jako u lidí každý jedinec může vyspět dříve nebo později.
Uživatel s deaktivovaným účtem

No, nevím. Já jsem cejtila že to je maso z kance i u hodně mladých zvířat. Měli jsem kryptochorda a zabili ho hodně mladého a cítit byl. Ale na grilu, když ho předem naložíte jako divočinu- na internetu se dá najít dost receptů, to tak nevadí. Dostala jsem předloni od známých dva kanečky asi 6-7měsíců a když se pořádně naložili, maso jsem i napíchala marinádou, byli výborní.
Taky mám zkušenost že některé kanecek není cítit vůbec a z toho sem zabil 4,5 měsíce staryho a smrděl na kilometr daleko. Proto zkousousim pred úpravou z kazdyho kusu kousek masa. Vietnamaci maji i podle názoru znamych trochu jinaci chuť než klasicky vepřový (můj názor) kazdymu sedět nemusí.