duchacovaiveta
napsal(a):
Sele mělo po 2 dnech po přivezení z prasenčáku průjem. Nyní ho máme týden. Začalo se točit do kolečka, naklánět se k jedné straně, vypadalo jako v křečích. Nyní leží a ztěžka oddychuje. Setkal se s tím prosím někdo? A jak mu pomoci? Děkuji
Dobrý den, asi to nebude rada, kterou čekáte, ale jestli sele zůstalo ležet, těžko dýchá a nechodí, ulehčila bych mu trápení. A nebo rychle sehnat veta. Budu držet pěsti. Koty
duchacovaiveta
napsal(a):
Sele mělo po 2 dnech po přivezení z prasenčáku průjem. Nyní ho máme týden. Začalo se točit do kolečka, naklánět se k jedné straně, vypadalo jako v křečích. Nyní leží a ztěžka oddychuje. Setkal se s tím prosím někdo? A jak mu pomoci? Děkuji
Tak jak to dopadlo? Koty
duchacovaiveta
napsal(a):
trefilo ho, moc velká šance na život není. zrovna jsem měla jedno takové na odchovně a dali jsme ho na samotku a stejně po týdnu uhynulo.
davieska
napsal(a):
trefilo ho, moc velká šance na život není. zrovna jsem měla jedno takové na odchovně a dali jsme ho na samotku a stejně po týdnu uhynulo.
To jsem hodně překvapená, že tak malé sele může trefit. Co to způsobí? Předpokládám, že stejné důvody jako u překrmených zvířat to asi nebudou? Ptám se jen ze zvědavosti.. díky. Koty