Křeče u selete- co s tím

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2009 22:13
duchacovaiveta

XXX.XXX.51.27

Sele mělo po 2 dnech po přivezení z prasenčáku průjem. Nyní ho máme týden. Začalo se točit do kolečka, naklánět se k jedné straně, vypadalo jako v křečích. Nyní leží a ztěžka oddychuje. Setkal se s tím prosím někdo? A jak mu pomoci? Děkuji

1.4.2009 08:43
koty

XXX.XXX.34.23

duchacovaiveta napsal(a):
Sele mělo po 2 dnech po přivezení z prasenčáku průjem. Nyní ho máme týden. Začalo se točit do kolečka, naklánět se k jedné straně, vypadalo jako v křečích. Nyní leží a ztěžka oddychuje. Setkal se s tím prosím někdo? A jak mu pomoci? Děkuji

Dobrý den, asi to nebude rada, kterou čekáte, ale jestli sele zůstalo ležet, těžko dýchá a nechodí, ulehčila bych mu trápení. A nebo rychle sehnat veta. Budu držet pěsti. Koty

2.4.2009 08:10
koty

XXX.XXX.34.23

Tak jak to dopadlo? Koty

3.4.2009 20:32
davieska

XXX.XXX.135.78

trefilo ho, moc velká šance na život není. zrovna jsem měla jedno takové na odchovně a dali jsme ho na samotku a stejně po týdnu uhynulo.

4.4.2009 15:10
koty

XXX.XXX.34.23

davieska napsal(a):
trefilo ho, moc velká šance na život není. zrovna jsem měla jedno takové na odchovně a dali jsme ho na samotku a stejně po týdnu uhynulo.

To jsem hodně překvapená, že tak malé sele může trefit. Co to způsobí? Předpokládám, že stejné důvody jako u překrmených zvířat to asi nebudou? Ptám se jen ze zvědavosti.. díky. Koty

5.4.2009 17:07
davieska

XXX.XXX.135.78

koty napsal(a):
To jsem hodně překvapená, že tak malé sele může trefit. Co to způsobí? Předpokládám, že stejné důvody jako u překrmených zvířat to asi nebudou? Ptám se jen ze zvědavosti.. díky. Koty

stres, třeba při převozu, nebo když se utvoří nová skupina zvířat apod.

6.4.2009 10:58
koty

XXX.XXX.34.23

davieska napsal(a):
stres, třeba při převozu, nebo když se utvoří nová skupina zvířat apod.

Tak stres mně nenapadl. Díky za odpověď. Hold se člověk pořád učí. Koty

20.11.2009 21:11
duchacovaiveta

XXX.XXX.51.27

koty napsal(a):
Tak jak to dopadlo? Koty

Sele bohužel nepřeźilo. Mám teď problém s jeho bratrem. Hrozně pomalu roste

25.11.2009 20:00
davieska

XXX.XXX.135.78

Sele bohužel nepřeźilo. Mám teď problém s jeho bratrem. Hrozně pomalu roste

A kolik váží? To ho krmíte už osm měsíců?

Přidejte reakci

Přidat smajlík