přátelé prosim kdo máte jaké skušenosti s odstředivkou na mléko zajímá mě ruční i elektrická .Kolik smetany se získá s kolika litrů mléka atd. Jestli to má význam ji schánět nebo jestli je to zbytečná věc no prostě zajímá mě vše a klidně i skušenosti s máselnicema předem všem děkuji za příspěvky
dado
napsal(a):
přátelé prosim kdo máte jaké skušenosti s odstředivkou na mléko zajímá mě ruční i elektrická .Kolik smetany se získá s kolika litrů mléka atd. Jestli to má význam ji schánět nebo jestli je to zbytečná věc no prostě zajímá mě vše a klidně i skušenosti s máselnicema předem všem děkuji za příspěvky
Mám takový dojem že získat odstředivku (případně máselnici) je nadlidský úkol.
malaceskafarma
napsal(a):
No pokud máte přebytečných cca 50-60 tisíc je to brnkačka koupit oboje
no přátelá skuste více prolistovat inzerci a zjistíte že nepotřebujete 50-60 000.Ptal jsem se proto že třeba ted na aukru je elektrická odstředivka z Polska za 3100 kč ,ruční za 2000 kč včera jedna aukce skončila a konečná cena byla 3650 kč.
dado
napsal(a):
no přátelá skuste více prolistovat inzerci a zjistíte že nepotřebujete 50-60 000.Ptal jsem se proto že třeba ted na aukru je elektrická odstředivka z Polska za 3100 kč ,ruční za 2000 kč včera jedna aukce skončila a konečná cena byla 3650 kč.
V tom případě neváhejte s nákupem! Teda pokud jsou funkční!
malaceskafarma
napsal(a):
V tom případě neváhejte s nákupem! Teda pokud jsou funkční!
doporučuji aukro,j tam spousta užitečných věci
......Už aby bylo i kravské mléko,nemůžu se dočkat,ikdyž kozeny se snaží...Otuš i s mamïnou už mají nový domov poblíž,i ta protivná Líza taky.....Bělka si po měsíci vzpomněla,že má synka a už týden bezvadně funguje...