králik1
napsal(a):
dobrý den mam takovou otázku v budoucnu bych chtěl koupit několik býku které bych vychoval a pak dával na jatka.chtěl bych se zeptat co ktomu potřebuju myslim abych se mohl zaregistrovat?a jaké jsou zhruba ceny býku například 3 měsíční býček holštýna na kolik mě vyjde?díky
Zdravím. Bohužel podle zákona si budete muset udělat registraci stáje. Jinak Vám oficiálně nikdo nemůže prodat živé tele. A zrovna tak jatka by Vám oficiálně nemohly býka vykoupit a ani porazit..Registrace je popsaná v nějakém článku, který jsem psal na toto forum. Nevím, proč chcete vykrmovat holštýna, který je vyšlechtěn na mlíko. Jasně, že to jde, ale lepší je nějaké masné a nebo kombinované plemeno. Cena telete a nebo zástavu je asi tak okolo 50-70 kč. Záleží na váze , plemeni a chovateli, jak potřebuje prodat. Zdraví St. Toman
králik1
napsal(a):
a mužete mi dát víc informací o registraci stáje ve staji mam i nějaké neregistrované kusy mam tam ovce a kozy bez registrace
Tak s tím bych si moc nezahrával. Stačí jeden závista a máš tam kontrolu. Na nemoderovaném foru je to pod nadpisem " založení chovu pro prodej skotu" St. Toman