Helča
napsal(a):
Mám super recept na domácí klobásky..Ověřený a hlavně koluje v rodině už po mnoho generací Dělala jsem je letos v únoru, bylo jich přes 10 kg a už není ani jedna.. Pokud chcete poslat recept, napište mi mejlík. Ráda zašlu..
Sice nejsem zadavatel dotazu, ale moc ráda bych recept na klobásky nadaenri@seznam.cz Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Prosim prosim me taky: jakub.toms@seznam.cz
Helča
napsal(a):
Mám super recept na domácí klobásky..Ověřený a hlavně koluje v rodině už po mnoho generací Dělala jsem je letos v únoru, bylo jich přes 10 kg a už není ani jedna.. Pokud chcete poslat recept, napište mi mejlík. Ráda zašlu..
I já bych ráda poprosila o recept na klobásky.Díky moc. tatiana.koucka@seznam.cz
Helča
napsal(a):
Pohodový den přeji,
určitě by byla spousta lidí ráda, kdyby jste recept uveřejnila :-). A navíc Vám odpadne to přeposílání mailíků. I já se přidávám k prosbě o recept a kdyby jste je přece jen nerada zveřejňovala, prosím na mail lucma@seznam.cz. Děkuji. Vasilka
Helča
napsal(a):
Nechce se mi vypisovat recept, přepošlu a hotové.. jinak na uvedenou adresu nejde nic poslat, mrkněte zda jí máte spravně napsanou nebo schránka jestli není plná ...
Pohodový den přeji,
mailík je správně, normálně mi denně chodí spousta mailů, tak nevím, kde je chyba. Vasilka
Helča
napsal(a):
Dobrý den, moc Vás zdravím a taky moc prosím o zaslání receptu na klobásky, pěkný den a děkuju.
Helča
napsal(a):
Prosím Vás o zaslání receptu na klobásky, děkuji. mail: mart.velek@gmail.com
DavidL

XXX.XXX.72.252
oluška
napsal(a):
Dobrý den,
děláte domácí klobásky? Nebo jiné výrobky z masa? Napište prosím jak co děláte, chtěli bysme si taky udělat nějakou tu dobrotu. A co je vyzkoušené a osvědčené je nenahraditelné. Mějte se hezky a těším se na recepty :) Olča
Zdravím,
mohl bych Vás také požádat o zaslání receptu na klobásy, sám jich mám několik a zajímalo by mě jejich srovnání.
Předem děkuji
David
david.losert@seznam.cz
Tak si dovolím zkopírovat recept přímo sem:
Maso na klobásky
Na 1 kg masa 2 dkg soli
Klobáska 20 kg masa
50g sladké papriky,
25g pálivé papriky
50g kmín,
20 stroužků česneku
3 l vody vývar z koží
½ balíčku pepře
Trochu majoránky
Klobásky 10 kg masa
25g sladké papriky
12,5 g pálivé papriky
25g kmín
10 stroužků česneku
1,5 l vody vývar z kůží
Čtvrt balíčku pepře
Trochu majoránky
Paštika
Játra a podbradek pomeleme, osolíme a opepříme.
Sterilizujeme 2 hodiny na 100*C
# Maso můžete použít jakékoliv, ale nejlepší je to vždy namíchat s
# bučkem 1:1 já to tak dělám a klobásky byly vždy výborné..
kapokat
napsal(a):
Tak si dovolím zkopírovat recept přímo sem:
Maso na klobásky
Na 1 kg masa 2 dkg soli
Klobáska 20 kg masa
50g sladké papriky,
25g pálivé papriky
50g kmín,
20 stroužků česneku
3 l vody vývar z koží
½ balíčku pepře
Trochu majoránky
Klobásky 10 kg masa
25g sladké papriky
12,5 g pálivé papriky
25g kmín
10 stroužků česneku
1,5 l vody vývar z kůží
Čtvrt balíčku pepře
Trochu majoránky
Paštika
Játra a podbradek pomeleme, osolíme a opepříme.
Sterilizujeme 2 hodiny na 100*C
# Maso můžete použít jakékoliv, ale nejlepší je to vždy namíchat s
# bučkem 1:1 já to tak dělám a klobásky byly vždy výborné..
Díky za zkopírování. Konečně to sem někdo dal. Mě ten návod na meilu nešel přečíst. S Pc nejsem kamarád.
DanielaP

XXX.XXX.34.18
Dobrý den, zaujal mne Váš text na domácí klobásy, můžu teda poprosit o recept? Moc děkuji Daniela
prodon

XXX.XXX.161.1
Dobrý den, jelikož rád experimentuji tak bych rád Váš recept vyzkoušel.Děkuji za zaslání.Rostislav Pavlek Šumpersko.
N a klobasi treba recept ale co sa lubi jednemu nemosi sa druhemu takze 100 ludi sto chuti, Ae ked sa pouziva jakekoli maso treba dat bocku aby nebyli suche a nerospadali sa to hlavne u koziny kraliciny baraniny atez divocina, Ket robym pastekku tak kolik jater tolik plecka tez bocku a1 az 1a pul kyla varenych brambor v slupce, Secko pomelu specie avarim na 100stpnu hodinu aj tristvrte, Pasteka je lahodna aroztiratelna ale jak sem psal 100 ludi, ,.
zubovec

XXX.XXX.245.24
Dobrý den,
prosím poslat recept na klobásky.
Děkuji. Milan.
babina

XXX.XXX.234.5
Dobrý den, prosím o zaslání receptu na klobásky tetaivca@centrum.cz Děkuji.