Poprosím o radu zkušenější...chystám se přivézt párek vietnamec x divočák, stáří 2,5 roku + 2 3měs. selata. Doteď jsou čuníci ve chlívku s volným přístupem do malého výběhu obehnaného karisítí tak do výšky 1m. U nás se jim chystá prostor cca 20x30m v podstatě v lese, s jednoduchým přístřeškem (áčko). A teď dotaz. Jak co nejlépe zabezpečit prostor, abych je hned druhý den nehonila v lese? Celý výběh ještě není dodělaný, takže má představa je uvnitř udělat menší ohradu na dobu, než si zvyknou na nás a nové prostředí. Z čeho? Do jaké výšky? Dřevěnou ohradu prkno na prkno, nebo stačí klasika 3-4 prkna podélně? Nebo raději karisíť? Dovnitř počítám s ohradníkem na předsazených izolátorech, v kolika řadách natáhnout lanko? Jak mám zkombinovat pevnou ohradu s elektrikou, aby byli bezpečně ustájení? Díky moc, Terenka
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jukněte na prodejce elektr.ohradniku třeba Agrotrans -já mám dobrou zkušenost s nima.paní poradila nebo dala kontakt na kolegu :))
a ustajení velikost tak akorát ale obyč prasatum bych dřevěné nedělala ale s těmito prasaty zkušenosti nemám-rádi vše okusují rýpou atd držim palce :)))