Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.209
Řekl bych samice, ještě pro jistotu, můžete vložit foto na kterém půjde vidět poloha kloaky na ocase?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.209
Jako u kořene?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.209
Jj, v pohodě. Pak-li že je kloaka uprostřed ocasu tak to bude naopak samec.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.209
A jak by podle tebe chytrolíne měla vypadat samice?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.209
Dobrý den, soudě dle polohy kloaky, celkové délky ocasu a podoby plastronu soudím že se jedná o samici.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, soudě dle polohy kloaky, celkové délky ocasu a podoby plastronu soudím že se jedná o samici.
Jo? Jednou samice, samec, pak opětovně samice,..Jses zdravej? Jde vidět, že o tom víš akorát tak velký kulový. A je hloupost za každou cenu se snažit byť radce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.209
Homopus
napsal(a):
Jo? Jednou samice, samec, pak opětovně samice,..Jses zdravej? Jde vidět, že o tom víš akorát tak velký kulový. A je hloupost za každou cenu se snažit byť radce.
Tak ale teď už toho mám právě dost, jestli se po této planetě pohybují lidé, kteří dovedou pohnout žlučí tak jste to právě vy. A jestli se snažíte někomu zkazit reputaci i den tak se vám to právě povedlo. Už nevim co mám napsat, píši na ifaunu jen poznatky svých zkušeností, které jsou neustále vyvraceny nějakými individui, myslící si o sobě že sežrali všechnu vtipnou kaši světa. A zkušenost je pro ně článek v časopise. Vy jste v tomto vlákně nic platný zatím nebyl takže si laskavě nechte ty kecy, které nikoho nezajímají. Jste mi, a nejen mě, směšný.
Omlouvám se za tu vulgaritu, ale tohle je už fakt síla. Divím se, jak vůbec někoho může bavit vyvolávat neustálé konflikty, hádky... Za tu dobu co jsem na zdejším foru přihlášen si napamatuji, že bych někoho takovýmto způsobem napadal, maximálně jsem slušně vyjádřil protichůdný názor.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak ale teď už toho mám právě dost, jestli se po této planetě pohybují lidé, kteří dovedou pohnout žlučí tak jste to právě vy. A jestli se snažíte někomu zkazit reputaci i den tak se vám to právě povedlo. Už nevim co mám napsat, píši na ifaunu jen poznatky svých zkušeností, které jsou neustále vyvraceny nějakými individui, myslící si o sobě že sežrali všechnu vtipnou kaši světa. A zkušenost je pro ně článek v časopise. Vy jste v tomto vlákně nic platný zatím nebyl takže si laskavě nechte ty kecy, které nikoho nezajímají. Jste mi, a nejen mě, směšný.
Omlouvám se za tu vulgaritu, ale tohle je už fakt síla. Divím se, jak vůbec někoho může bavit vyvolávat neustálé konflikty, hádky... Za tu dobu co jsem na zdejším foru přihlášen si napamatuji, že bych někoho takovýmto způsobem napadal, maximálně jsem slušně vyjádřil protichůdný názor.
A uvazovali ste co vam tym chce povedat? Asi nie. Len v tomto vlakne mate 3x zmenu nazoru na pohlavie. Nemyslite si, ze sam na seba vrhate tento tien? Tak zaujima ma vas finalny a 100% nazor, potom vam napisem ja na toto odpoved. Pre zaujimavost pozerame na to 3ja, dokonca uznavany chovatel europ.formatu, druhy je profesionalny biolog. To len na okraj.
kuban_2008
napsal(a):
Děkuji, a odkud jste?
Mas tam cislo, volaj. Casto su aj ponukane na inzertnych portaloch. Som rad, ze po uvahe samica-samec-samica..je "zahada" uzavreta. Preto odporucam stenodactylusovi sa zapajat, ked vie o com je dana tema a za svojim tvrdenim vie preco si stoji. Potom je to bez zbytocnych dezinformacii.