Dobrý den, stala se mi nehoda, pře 2dny mi utekla užovka teraria. Přečetla jsem ze zoufalosti všechny rady jak jí lapit. Boužel i tu s izolepou, lepivou stranou navrch. Dnes byl vyletnik nalezen na izolepě a byla žizniva a zeslábla. Má otázka je co teď dělat, lepíci pasku jsem co nejšetrnej sundala po směru šupin. Přesto je má pocuchané, ne strhlé. Užovku jsem dala do tera s papirovími kapesníky, chová se zvlaštně děla smyčky kterými klouže přes tělo a nafukuje se. Předem děkuji za odpovědi.
naigl
napsal(a):
Dobrý den, stala se mi nehoda, pře 2dny mi utekla užovka teraria. Přečetla jsem ze zoufalosti všechny rady jak jí lapit. Boužel i tu s izolepou, lepivou stranou navrch. Dnes byl vyletnik nalezen na izolepě a byla žizniva a zeslábla. Má otázka je co teď dělat, lepíci pasku jsem co nejšetrnej sundala po směru šupin. Přesto je má pocuchané, ne strhlé. Užovku jsem dala do tera s papirovími kapesníky, chová se zvlaštně děla smyčky kterými klouže přes tělo a nafukuje se. Předem děkuji za odpovědi.
Tak to byla evidentně "dobrá" rada. Užovka na foto vypadá, že je oblepená téměř celá.
Jaj tohle se mi stalo taky. Už to bude víc jak sedm let. Úža byla takhle přesně maličká a přilepila se mi na oboustrannou lepenku, ale takovou dost poctivou, ta lepila...Taková blbost. Facku bych si dala. No co, poučila jsem se, průzkumník to přežil, šupinky se dali rychle dohromady. Je pravda, že jsem ji ale ve vlažný vodě nechala chvilku plavat a pak z ní utřela co se dalo.
jáj dB f by

XXX.XXX.184.62
Taky jse mi prilepila na izolepu, nevím co mám dělat (izolepu má i na puse ).