Přilepena užovka červená

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2015 14:37
naigl

XXX.XXX.168.12

Dobrý den, stala se mi nehoda, pře 2dny mi utekla užovka teraria. Přečetla jsem ze zoufalosti všechny rady jak jí lapit. Boužel i tu s izolepou, lepivou stranou navrch. Dnes byl vyletnik nalezen na izolepě a byla žizniva a zeslábla. Má otázka je co teď dělat, lepíci pasku jsem co nejšetrnej sundala po směru šupin. Přesto je má pocuchané, ne strhlé. Užovku jsem dala do tera s papirovími kapesníky, chová se zvlaštně děla smyčky kterými klouže přes tělo a nafukuje se. Předem děkuji za odpovědi.

7.2.2015 22:39
fikovnice

XXX.XXX.99.69

naigl napsal(a):
Dobrý den, stala se mi nehoda, pře 2dny mi utekla užovka teraria. Přečetla jsem ze zoufalosti všechny rady jak jí lapit. Boužel i tu s izolepou, lepivou stranou navrch. Dnes byl vyletnik nalezen na izolepě a byla žizniva a zeslábla. Má otázka je co teď dělat, lepíci pasku jsem co nejšetrnej sundala po směru šupin. Přesto je má pocuchané, ne strhlé. Užovku jsem dala do tera s papirovími kapesníky, chová se zvlaštně děla smyčky kterými klouže přes tělo a nafukuje se. Předem děkuji za odpovědi.

Tak to byla evidentně "dobrá" rada. Užovka na foto vypadá, že je oblepená téměř celá.

8.2.2015 11:32
romanjel

XXX.XXX.80.4

Nechat ji v klidu v teráriu, dát vodu, zkusit nakrmit a čekat smajlík Jestli se o něco "šudlí" mohlo na ní zůstat lepidlo z izolepy, nesundával bych ho násilím, počkal bych do svleku.

8.2.2015 11:37
teratorium.hb

XXX.XXX.79.198

Kde jste našel tuhle radu?Dobré jsou asi i pasti na myši...Bude velké štěstí, pokud to přežije, ale o tom pochybuju...

9.2.2015 20:59
teratorium.hb

XXX.XXX.45.118

Jak to vypadá?

15.2.2015 12:39
lulysek

XXX.XXX.64.42

Jaj tohle se mi stalo taky. Už to bude víc jak sedm let. Úža byla takhle přesně maličká a přilepila se mi na oboustrannou lepenku, ale takovou dost poctivou, ta lepila...Taková blbost. Facku bych si dala. No co, poučila jsem se, průzkumník to přežil, šupinky se dali rychle dohromady. Je pravda, že jsem ji ale ve vlažný vodě nechala chvilku plavat a pak z ní utřela co se dalo.

15.2.2015 19:28
moloch

XXX.XXX.102.254

Dobrý den, vážně se nejedná o nějakou provokaci jen se ujištuji abych pak neudělal chybu když už zvíře bude doma. smajlík smajlík smajlík

23.2.2015 22:17
naultinus

XXX.XXX.234.7

teratorium.hb napsal(a):
Jak to vypadá?

Čo si tu múdre vytvoril? Vieš k tejto téme niečo povedať? Nie nevieš, tak sa do každej nezapaj ty drží hmyzu! Na hmyzom fóre tiež nič moc neexceluješ!

jáj dB f by

26.12.2015 12:37
jáj dB f by

XXX.XXX.184.62

Taky jse mi prilepila na izolepu, nevím co mám dělat (izolepu má i na puse ).

Přidejte reakci

Přidat smajlík