Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2015 07:20
smerda

XXX.XXX.197.254

Dobrý den,
má někdo kontakt na solidní výkupčí zvířat, prosím? Podařily se mi mláďata B.c. a rád bych je prodal v jednom bandlu.
Děkuji za odpovědi,
Šmerda.

hanycze

7.4.2015 08:12
hanycze

XXX.XXX.90.188

Doporučuji napsat na slly@seznam.cz Ty ode mě pravidelně berou odchovy. Byl jsem u nich osobně, terárka mají 100cm což je myslím luxus. Mají navíc vlastní chov hlodavců a na mládatech nešetří. Jedno mládě si bral známý a když jsem viděl jak povyrostlo takže krmí. Doporučuji.

4.5.2015 12:22
davidek22

XXX.XXX.3.7

Také bych se chtěl zeptat, zda má někdo kontakt i na další výkupce nejlépe jihomoravský kraj. Jde o Boa DH, albino a sunglow.

5.5.2015 23:55
Kornyš

XXX.XXX.4.90

Za ty ceny bych do výkupu rozhodně nic nedal.

6.5.2015 08:22
smerda

XXX.XXX.197.254

hanycze napsal(a):
Doporučuji napsat na slly@seznam.cz Ty ode mě pravidelně berou odchovy. Byl jsem u nich osobně, terárka mají 100cm což je myslím luxus. Mají navíc vlastní chov hlodavců a na mládatech nešetří. Jedno mládě si bral známý a když jsem viděl jak povyrostlo takže krmí. Doporučuji.

Dobrý den, díky za tip, ale tito lidé moc nefungují. Napřed mi vyprávěli o nízkých stokorunách za obyčky a když jsem jim pak napsal co mám, naposílal jim požadované fotky mimin i rodičů, a zeptal jsem jich jakou ceny by mi mohli nabídnout, už se neozvali. Trošičku chování řeznického psa...

Přidejte reakci

Přidat smajlík