Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

snakes123

15.7.2015 20:55
snakes123

XXX.XXX.154.115

Pozor na podvodníka, nabízí rozkrmená mláďata a přitom nejsou, v dubnu jsem od něj kupoval mládě samce boa albino sharp, dotyčný mi tvrdil, že sameček sám přijímá potravu a nebyla to pravda, za 10 dnů mi uhynul, snažil jsem se dotyčného kontaktovat (mailem, telefonicky) a už se mnou nekomunikoval. Časem jsem se dozvěděl o různých chovatelů, že to udělal více lidem. Dnes se mi ho podařilo kontaktovat telefonicky, ale hned mi to zavěsil a telefon má nyní nedostupný. Nikdo od něj nic nekupujte, pro vlastní dobro, je to podvodník. Nabízí i na dalších serverech.

https://www.ifauna.cz/terarijni-zvirata/inzerce/r/detail/2547304/krajta-kralovska/

Jeho tel....266 204.

Jajajajajaja

15.7.2015 21:55
Jajajajajaja

XXX.XXX.234.164

MS?

16.7.2015 16:13
davidek22

XXX.XXX.4.90

Nejste jediný komu prodal, nebo vyměnil nežeroucí mláďata. Vydává je za své odchovy, ale je to obyčejný překupník. Zvířata má v otřesných podmínkách, o zdravotním stavu ani nemluvě. Na nějakou reklamaci zapomeňte, nejdřív se bude vymlouvat že je mimo republiku a pak přestane reagovat úplně. Vystupuje pod několika mailovými adresami a je to pan Skotnica.

21.7.2015 23:25
martinero

XXX.XXX.116.252

Potvrzuji hulvátské jednání. Chtěl jsem od něj brát curtusky, ale nekomunikoval ve dnech na kterých jsme si domluvili převzetí, a já si kvůli tomu bral volno z práce abych k němu dojel. Ale telefon nebral, nekomunikoval, tak jsem mu napsal že od takového "chovatele" nic nechci a sehnal jsem je od někoho kdo jej zná a potvrdil mi jeho zhovadilé jednání a přístup. Je to jen překupník bez jakéhokoliv zájmu o zvířata.

22.7.2015 15:15
smerda

XXX.XXX.109.83

Je pravda, že má nějak špatný rok. Opakovaně jsme se domlouvali na výkupy. Domluvené ceny, termíny a místa převzetí a nevyšlo z toho nic. Nebere telefony, nereaguje na SMSky. Na druhou stranu musím říct, že v minulých dvou letech fungoval perfektně. Asi má špatnou sezón. Třeba to bude příští rok zase v pořádku... :-/.

22.7.2015 19:43
davidek22

XXX.XXX.109.188

smerda napsal(a):
Je pravda, že má nějak špatný rok. Opakovaně jsme se domlouvali na výkupy. Domluvené ceny, termíny a místa převzetí a nevyšlo z toho nic. Nebere telefony, nereaguje na SMSky. Na druhou stranu musím říct, že v minulých dvou letech fungoval perfektně. Asi má špatnou sezón. Třeba to bude příští rok zase v pořádku... :-/.

To, že má špatný rok, ještě nedává překupníkovi právo se takto chovat. Vydává překoupená zvířata za své odchovy (to ví snad každý větší chovatel v ČR + SR) - podvod. Sjednává si schůzky a pak nereaguje, zamlouvá si zvířata a pak neodebírá, platí jen z části - nečestné jednání. Prodává zvířata ve špatném stavu a bez jakéhokoli dokladu - podvod. Odůvodněné reklamace zásadně neuznává - podvod. Je už jen hrstka menších burz kde se může ukázat, protože na každé větší na něj čeká několik nespokojených a podvedených kupujících. Toto jako vždy elegantně vysvětluje cestami mimo ČR Snad bude toto vlákno přínosem pro mnohé, kteří zvažují koupi některého z mnoha druhů, které opět nabízí a vydává za vlastní odchov. Chápu, že každý z nás občas něco pustí do výkupu a mnohdy je za to rád, ale aby i výkup měl úroveň (což je dobré i pro nás chovatele) je třeba tyhle podvodníky typu Skotnica ignorovat a nezájmem je poslat k pásu do fabriky, kam bezesporu patří.

22.7.2015 20:02
martinero

XXX.XXX.116.252

davidek22 napsal(a):
To, že má špatný rok, ještě nedává překupníkovi právo se takto chovat. Vydává překoupená zvířata za své odchovy (to ví snad každý větší chovatel v ČR + SR) - podvod. Sjednává si schůzky a pak nereaguje, zamlouvá si zvířata a pak neodebírá, platí jen z části - nečestné jednání. Prodává zvířata ve špatném stavu a bez jakéhokoli dokladu - podvod. Odůvodněné reklamace zásadně neuznává - podvod. Je už jen hrstka menších burz kde se může ukázat, protože na každé větší na něj čeká několik nespokojených a podvedených kupujících. Toto jako vždy elegantně vysvětluje cestami mimo ČR Snad bude toto vlákno přínosem pro mnohé, kteří zvažují koupi některého z mnoha druhů, které opět nabízí a vydává za vlastní odchov. Chápu, že každý z nás občas něco pustí do výkupu a mnohdy je za to rád, ale aby i výkup měl úroveň (což je dobré i pro nás chovatele) je třeba tyhle podvodníky typu Skotnica ignorovat a nezájmem je poslat k pásu do fabriky, kam bezesporu patří.

... Zde bylo řečeno vše.
Naprosto se ztotožňuji s tímto tvrzením z vlastní zkušenosti. Kupoval jsem hady od pána co sám tvrdil že o celou jeho snůšku má zájem Skotnica. Ten jí ale nekoupil (ani už jí nekoupí) ale zde na inzerci už je prodával, jako by je měl. A to za svůj odchov! A o 1000, - dráž za 1,1 než původní majitel!
Dál to rozebírat nebudu, protože předchozí příspěvek je opravdu výstižný.
Každý chovatel, by se této osobě měl vyvarovat. Hawk...

Přidejte reakci

Přidat smajlík