Gecko gekko přidání nových jedinců

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2015 18:42
jirkaliska

XXX.XXX.4.90

Sestavuji si skupinu obrováků a chtěl bych poradit, zda do terária průběžně mohu přidávat nová mláďata. Vím, že u dospělé skupiny to může být problém, ale tady jde max o dorostence cca 15cm i s ocasem. Má představa je taková, že budu postupně nakupovat barevně odpovídající mláďata (tak 8ks) a všechny průběžně přidávat do nádrže 40 - 40 - 60v dokud nebude rozeznatelné pohlaví. Pak vytvořím skupinu 1,3 a ta půjde do finálového terária. Děkuji za názory.

1.10.2015 22:53
davidek22

XXX.XXX.109.188

Dle mého by to neměl být problém, ale obrováky jsem měl už před x lety, takže tenhle názor berte s rezervou. Důvod, proč jsem přispěl ne příliš fundovanou odpovědí je ten, že i mě zajímá odpověď a tímhle nenechám téma zapadnout. Jinak zkuste dát dotaz na jiné stránky, protože sem už evidentně chodí jen rýpalové, případně "chovatelé" regiusek kteří je krmí hmyzem.

5.10.2015 14:31
jirkaliska

XXX.XXX.109.188

To zde opravdu není nikdo kdo by uměl poradit?

22.10.2015 20:23
Raduš

XXX.XXX.44.192

Taky by mě odpověď velmi zajímala. Teprve zařizujeme terárium, ale chtěli bychom dvě samice. Pohlaví se ale určuje špatně, proto nevíme, jak to máme udělat. Zda koupit jedince a podle toho, co to bude k němu koupit dalšího. Ale bojíme se, že toho druhého nepřijme. Nebo koupit hned dva. Tady se ale bojíme toho, že budeme mít pár, samici a samce. To nechceme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík