Hornbach - lepidlo Hercules

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2016 13:17
moloch

XXX.XXX.102.254

Zdravím nedávno jsem začal dělat terárium. Dělal jsem i 3D pozadí a byl jsem se poradit do hornbachu o tom nejlepším lepidle a oni mi poradili Hercules přišlo mi to jako blbost a tak jsem se prodejce zeptal zda je to dobrý nápad a on mi řekl že voda mu nic neudělá tak jsem ho tedy vzal terárium i pozadí je již hotové ale nyní jsem porosil terárium (bez zvířete) a celé terárium smrdí po Herculesovi prosím vás jak to mohu opravit ? Nic mě nenapadá a rozdělat celé terárium je jedině krajní možnost. Tak Vás všechny ještě jednou prosím o radu co s tím mám udělat? Děkuji předem za odpovědi.

9.1.2016 15:40
ejom

XXX.XXX.211.253

Přelakovat nějakým vodou ředitelným lakem.

9.1.2016 16:32
lidule

XXX.XXX.117.206

My máme v teráriu pozadí udělané z polystyrenu na něm asi 3 vrstvy lepidla na dlaždice (pokaždé se tuším vrstva nechala zaschnout) a jako finální vrstvu jsme dali barvu na dětské hračky takže je nezávadná... chvilku to bylo cítit ale pak už ne, jen občas když se terárko porosí ale zvířata v tom prosperují...

9.1.2016 20:31
moloch

XXX.XXX.102.254

Děkuji za rady raději to ale přece jen přelakuji bezbarvým matným lakem.

9.1.2016 21:43
mp71

XXX.XXX.68.73

Herkules používám cca 15 let. Stěnu, kterou chci opískovat položím na zem rozetřu Herkules a posypu pískem. Po uschnutí to drží fest a nesmrdí. Bez problému je rosení, vadí dlouhotrvající vysoká vlhkost.

10.1.2016 09:56
zip11

XXX.XXX.202.20

Já jsem taky dělal zadní stěnu stejným způsobem. Herkules jsem posipal pískem, nechal uschnout. Vůbec to cítit lepidlem není.

20.1.2016 13:04
lukasbiker

XXX.XXX.37.12

Ono Herkules je lepidlo ředitelné vodou, takže logicky pokud bude ve vlhku nebo mokru tak se prostě rozpustí. (Vlastní zkušenost) Nejlepší volba je lepidlo na obklady a když už lepit, tak silikonem nebo epoxidovou pryskyřicí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík