Ahoj. Mám dotaz, na který jsem tu nenašel odpověď. Přežije gekončík pád ze 3. patra (4. podlaží) na plochu slabě zarostlou trávou (spíš hlína než tráva)? Zaběhl se nám a jako nejhorší scénář bych viděl útěk balkonem. Taky nemám zkušenost, jestli skočí nebo ho strach zastaví.
Díky za radu. Ještě mám kde hledat, ale zajímá mě, jestli s tím máte někdo zkušenost.
Petr.
sphynxboa

XXX.XXX.7.2
Dost bych se divil, zda by někdo měl zkušenosti s..defenestrací.. gekončíků z balkónu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

tuareg
napsal(a):
Já si taky myslím. Má krátké packy, padnul by na tělo. a kdoví jestli správně (jako kočka). Pád z terárka 1,3m zvládne.
Jo, díky za názor ;-).
No moji vzácně padají z terária ve stojanu při krmení, kdy se vehementně derou dopředu jeden před druhého, výška je to odhadem 1,7m a je to pokaždé šleha a rozhodně nepadají na nohy, ale na břicho a to ještě když se povede (někteří se na rozdíl od koček otáčí až na zemi:-D).

Gratulace k nalezení. Zase se potvrdilo, že byt převrácený na ruby není nikdy dost převrácený
TeraSK

XXX.XXX.234.10
napsal(a):
Gratulace k nalezení. Zase se potvrdilo, že byt převrácený na ruby není nikdy dost převrácený
A kde píše že ho našiel?

TeraSK
napsal(a):
A kde píše že ho našiel?
Na poradně (vznášel tam ten samý dotaz).
Správně :) Takový úklid jsem nedělal ani na Vánoce. Přikládám fotku té potvory, abyste viděli, jaká by to byla škoda. Je to fakt výstavní gekončice
TeraSK

XXX.XXX.234.173
tuareg
napsal(a):
Běžný gekončík nepřiběhne na zavolanou a nenaroste do takových rozměrů. Je absolutně klidná a neleká se. Viděl jsem hromadu gekončíků :).
Ináč si zdravý? "Přibehne na zavolanou"? Kam sa toto fórum zvrhava. Načo tu chodia elenenty ako si ty nechápem.
Sundarbands

XXX.XXX.132.88
Matis 007
napsal(a):
Souhlasím s názorem tuarega že gekončík není blbé zvíře a na zavolanou přít může.
Probůh Matis, vybodni se na tyhle kraviny, co tu pořád cpeš do jednotlivých diskusí. Až to budeš chovat deset dvacet let, tak se zapojuj.
tuareg
napsal(a):
Běžný gekončík nepřiběhne na zavolanou a nenaroste do takových rozměrů. Je absolutně klidná a neleká se. Viděl jsem hromadu gekončíků :).
Nic ve zlém, ale to jsem v životě neslyšel a těch gekonů jsem odchoval mraky, choval jsem je víc jak deset let a rukama jich prošlo hodně. Jestli to přivolání není spíše přáním otcem myšlenky - proč nepřiběhl, když vám vypadl z terárka? Moji gekoni se taky hrnou po otevření dvířek, nebo čumí, kde se co šustne, ale neslyší ani jeden. A na slova nereagují ani ti, co mě znají 15let. Klidná zvířata mám taky. Jinak to je nějaké hypo podle fotky.