Tomáš Vass - New Sauros s.r.o.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

okradená?

10.11.2016 13:42
okradená?

XXX.XXX.22.157

Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem ( www.newsauros.cz ), nebo pane Vassem osobně? Inzeruje poměrně hojně zde na Ifauně pod přezdívkou va2s. Bohužel po zaplacení zboží žádné nepřišlo a pán přestal reagovat na emaily.
Děkuji Všem za reakce, ale to, že nemám platit za zboží předem, mi psát nemusíte.

12.11.2016 22:39
rec

XXX.XXX.224.104

Zdravim, objednaval som raselinik a najprv nechodil, telefonaty, sms...ale nakonec dosiel aj s kompenzaciou...tak snad vam to dobre dopadne...

16.11.2016 21:05
radek pb

XXX.XXX.139.233

Obědnával jsem si topnou desku, do tří dnů přišla a jsem maximálně spokojensmajlík

okradená?

17.11.2016 17:24
okradená?

XXX.XXX.16.68

Pan Vass se nakonec ozval s omluvou (měl výpadek emailového serveru). Objednané zboží zaslal a přidal dárek jako kompenzaci.

24.11.2017 06:01
Soptik81

XXX.XXX.15.2

No je to sice rok stará diskuse, ale má zkušenost po prvním nákupu u pana Vasse je negativní.
Objednávku jsem provedl 16.11.2017 brzy dopoledne a provedl okamžitou Online platbu kartou, vzhledem k tomu, že jsem na zboží celkem pospíchal, tak jsem několikrát kontroloval, zda se jedná o zboží skladem. Bylo mi zřejmé, že ve státní svátek v pátek 17 listopadu a následný víkend s objednávkou manipulováno nebude, ale v pondělí 20.11 jsem se raději emailem informoval o stavu objednávky, bylo mi ihned odpovězeno, že zboží 20.11 bude odesláno, status objednávky se změnil ze "platba přijata" na "Na cestě" a v emailové komunikaci mi bylo sděleno, že zboží dostanu 21.11 a že ještě dnes tzn 20.11 mi bude zasláno číslo balíku.Bohužel to byla poslední komunikace ze strany prodávajícího. Číslo balíku zasláno nebylo a jak znám Českou poštu, raději jsem si dal rezervu na 22.11. Dnes je 24.11 zásilka neexistuje, pan Wass na mé víceré emaily z 22.11 a 23.11 s prosbou o číslo balíku nereaguje, informace z České pošty o obdržení zásilky také žádná. Abych to shrnul, na víceré emaily s prosbou na číslo balíku není reagováno, telefonní kontakt nedostupný (zkoušel jsem volat ale pouze jednou) a tudíž má důvěra ve schopnosti tohoto e-shopu je na nule. Pokud zboží někdy dorazí, rád zde situaci osvětlím, ale již teď mohu říct, že nákup u pana Wasse si příště 100x rozmyslím a nakoupím raději jinde.

27.11.2017 06:39
Soptik81

XXX.XXX.15.2

27.11.2017- Považuji za nutné mé předchozí hodnocení osvětlit. Chtěl jsem změnit hodnocení New Sauros z 10% na 50%, ale vzhledem k tomu, že v něděli večer ve 21:20 volal pan Wass osobně a následně ještě ve 22:17 napsal email, dávám hodnocení 75%. I přes problémy s dodáním, musím konstatovat, že majitel situaci intenzivně řešil v neděli v pozdních nočních hodinách, což mne přesvědčilo, že chyba není jen na straně eshopu.
Zboží dorazilo v pátek 24.11 odpoledním svozem. Ještě v pátek 24.11 okolo poledne se mi podařilo dovolat panu Wassovi (již po napsání původní recenze) a pan Wass se omluvil, s tím že balík byl odeslán v původním termínu 20.11 a bohužel balík bude pravděpodobně ležet na České Poště ve Frýdku Místku. Domluvili jsme se, že mi bude obratem zasláno číslo balíku (dodnes jsem jej neobdržel) a kontaktuji Českou Poštu sám. Podle čísla balíku nalepeného na zásilce jsem zjistil, že dle ČP byl balík podán nikoli 20.11, ale 23.11 (nakoli je tento údaj pravdivý s tvrzením pana Wasse nemohu ověřit) V neděli večer 27.11 ve 21:20 volal pan Wass s tím, že se omluvá za způsobené komplikace a že eviduje v současné době velkou spoustu nedoručených zásilek což musí intenzivně řešit na ČP. Na obranu pana Wasse musím sdělit, že ani Česká pošta neinformovala, že balík obdržela, popřípadě, že balík bude v daný den doručovat. Pan Wass nabídnul, jako kompenzaci zaslání nabídnutého zboží z jeho obchodu, což jsem odmítnul, jelikož objednané zboží dorazilo, tím beru obchod za uzavřený. Následně ještě v neděli ve 22:17 přišel od pana Wasse email, v němž dokládá problémy s Českou poštou a přikládá screen balíku jistého pana z Liberce jemuž balík nedorazil vůbec. Nakonec tedy New Sauros doporučuji, ale může se stát, že termín doručení bude delší než je standart.

10.5.2018 12:24
Vratis

XXX.XXX.86.71

Zaplatil jsem rašeliník 1.4.18, po zaplacení skoro bez komunikace. Pan Vass 16.4.18 napsal že mu vypadlo pár objednávek přes email. Že balíček odešle následující den i s kompenzací, že si další den mám vyptat číslo zásilky. Tak jsem následující den udělal. Od té doby žádná komunikace ani odpověď a balíček také nikde.

25.10.2018 13:11
NewSauros

XXX.XXX.48.123

Vratis napsal(a):
Zaplatil jsem rašeliník 1.4.18, po zaplacení skoro bez komunikace. Pan Vass 16.4.18 napsal že mu vypadlo pár objednávek přes email. Že balíček odešle následující den i s kompenzací, že si další den mám vyptat číslo zásilky. Tak jsem následující den udělal. Od té doby žádná komunikace ani odpověď a balíček také nikde.

Dobrý den,

našli jsme tento příspěvek na ifauně. Žádné nedoručené zásilky na eshopu www.newsauros.cz neevidujeme. Pokud byla objednávka přes email, což asi byla, dejte vědět. V současnosti již objednávky přes email nepoužíváme.

Napište na info@newsauros.cz předpokládame, že se jednalo o rašeliník. Platbu dohledáme.

Peníze Vám vrátíme v celé výši a pošleme Vám rašeliník naprosto zdarma i s dopravou a přidáme i dárek.

Omlouváme se Vám v případě, že zásilka již nebyla opravdu zaslána.

New Sauros s.r.o.
S pozdravem
Jednatel Bc. Tomáš Vass

Přidejte reakci

Přidat smajlík