okradená?

XXX.XXX.22.157
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem ( www.newsauros.cz ), nebo pane Vassem osobně? Inzeruje poměrně hojně zde na Ifauně pod přezdívkou va2s. Bohužel po zaplacení zboží žádné nepřišlo a pán přestal reagovat na emaily.
Děkuji Všem za reakce, ale to, že nemám platit za zboží předem, mi psát nemusíte.
okradená?

XXX.XXX.16.68
Pan Vass se nakonec ozval s omluvou (měl výpadek emailového serveru). Objednané zboží zaslal a přidal dárek jako kompenzaci.
No je to sice rok stará diskuse, ale má zkušenost po prvním nákupu u pana Vasse je negativní.
Objednávku jsem provedl 16.11.2017 brzy dopoledne a provedl okamžitou Online platbu kartou, vzhledem k tomu, že jsem na zboží celkem pospíchal, tak jsem několikrát kontroloval, zda se jedná o zboží skladem. Bylo mi zřejmé, že ve státní svátek v pátek 17 listopadu a následný víkend s objednávkou manipulováno nebude, ale v pondělí 20.11 jsem se raději emailem informoval o stavu objednávky, bylo mi ihned odpovězeno, že zboží 20.11 bude odesláno, status objednávky se změnil ze "platba přijata" na "Na cestě" a v emailové komunikaci mi bylo sděleno, že zboží dostanu 21.11 a že ještě dnes tzn 20.11 mi bude zasláno číslo balíku.Bohužel to byla poslední komunikace ze strany prodávajícího. Číslo balíku zasláno nebylo a jak znám Českou poštu, raději jsem si dal rezervu na 22.11. Dnes je 24.11 zásilka neexistuje, pan Wass na mé víceré emaily z 22.11 a 23.11 s prosbou o číslo balíku nereaguje, informace z České pošty o obdržení zásilky také žádná. Abych to shrnul, na víceré emaily s prosbou na číslo balíku není reagováno, telefonní kontakt nedostupný (zkoušel jsem volat ale pouze jednou) a tudíž má důvěra ve schopnosti tohoto e-shopu je na nule. Pokud zboží někdy dorazí, rád zde situaci osvětlím, ale již teď mohu říct, že nákup u pana Wasse si příště 100x rozmyslím a nakoupím raději jinde.
27.11.2017- Považuji za nutné mé předchozí hodnocení osvětlit. Chtěl jsem změnit hodnocení New Sauros z 10% na 50%, ale vzhledem k tomu, že v něděli večer ve 21:20 volal pan Wass osobně a následně ještě ve 22:17 napsal email, dávám hodnocení 75%. I přes problémy s dodáním, musím konstatovat, že majitel situaci intenzivně řešil v neděli v pozdních nočních hodinách, což mne přesvědčilo, že chyba není jen na straně eshopu.
Zboží dorazilo v pátek 24.11 odpoledním svozem. Ještě v pátek 24.11 okolo poledne se mi podařilo dovolat panu Wassovi (již po napsání původní recenze) a pan Wass se omluvil, s tím že balík byl odeslán v původním termínu 20.11 a bohužel balík bude pravděpodobně ležet na České Poště ve Frýdku Místku. Domluvili jsme se, že mi bude obratem zasláno číslo balíku (dodnes jsem jej neobdržel) a kontaktuji Českou Poštu sám. Podle čísla balíku nalepeného na zásilce jsem zjistil, že dle ČP byl balík podán nikoli 20.11, ale 23.11 (nakoli je tento údaj pravdivý s tvrzením pana Wasse nemohu ověřit) V neděli večer 27.11 ve 21:20 volal pan Wass s tím, že se omluvá za způsobené komplikace a že eviduje v současné době velkou spoustu nedoručených zásilek což musí intenzivně řešit na ČP. Na obranu pana Wasse musím sdělit, že ani Česká pošta neinformovala, že balík obdržela, popřípadě, že balík bude v daný den doručovat. Pan Wass nabídnul, jako kompenzaci zaslání nabídnutého zboží z jeho obchodu, což jsem odmítnul, jelikož objednané zboží dorazilo, tím beru obchod za uzavřený. Následně ještě v neděli ve 22:17 přišel od pana Wasse email, v němž dokládá problémy s Českou poštou a přikládá screen balíku jistého pana z Liberce jemuž balík nedorazil vůbec. Nakonec tedy New Sauros doporučuji, ale může se stát, že termín doručení bude delší než je standart.
Zaplatil jsem rašeliník 1.4.18, po zaplacení skoro bez komunikace. Pan Vass 16.4.18 napsal že mu vypadlo pár objednávek přes email. Že balíček odešle následující den i s kompenzací, že si další den mám vyptat číslo zásilky. Tak jsem následující den udělal. Od té doby žádná komunikace ani odpověď a balíček také nikde.
Vratis
napsal(a):
Zaplatil jsem rašeliník 1.4.18, po zaplacení skoro bez komunikace. Pan Vass 16.4.18 napsal že mu vypadlo pár objednávek přes email. Že balíček odešle následující den i s kompenzací, že si další den mám vyptat číslo zásilky. Tak jsem následující den udělal. Od té doby žádná komunikace ani odpověď a balíček také nikde.
Dobrý den,
našli jsme tento příspěvek na ifauně. Žádné nedoručené zásilky na eshopu www.newsauros.cz neevidujeme. Pokud byla objednávka přes email, což asi byla, dejte vědět. V současnosti již objednávky přes email nepoužíváme.
Napište na info@newsauros.cz předpokládame, že se jednalo o rašeliník. Platbu dohledáme.
Peníze Vám vrátíme v celé výši a pošleme Vám rašeliník naprosto zdarma i s dopravou a přidáme i dárek.
Omlouváme se Vám v případě, že zásilka již nebyla opravdu zaslána.
New Sauros s.r.o.
S pozdravem
Jednatel Bc. Tomáš Vass