Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.1.2017 15:33

Zdravím.
Mám ještě místo na nějaké úžasné tvorečky, tak se ptám, co by jste mi doporučili. Nejlépe nějaké ještěry. Klasické Agamy a Gekončíky nechci :) Prostory nejsou zatím problém. Zatím zvažuji chov Baziliška, takže pokud máte, přiložte prosím foto terária pro inspiraci. Předem děkuji.

7.1.2017 17:11
montium

XXX.XXX.159.149

Calumma parsonii.

Jiřisnake

9.1.2017 22:47
Jiřisnake

XXX.XXX.234.205

montium napsal(a):
Calumma parsonii.

:- ) slecnu klepne!

18.1.2017 14:54

Jiřisnake napsal(a):
:- ) slecnu klepne!

Nebojte, nekleplo :D dělám v zoo, takže latinu ovládám a nepotřebuji ani googlit, co to je. Jako obyčejného smrtelníka, co ví prd by mě asi opravdu kleplo až bych to vygooglila...

Snakesss

18.1.2017 23:40
Snakesss

XXX.XXX.234.124

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nebojte, nekleplo :D dělám v zoo, takže latinu ovládám a nepotřebuji ani googlit, co to je. Jako obyčejného smrtelníka, co ví prd by mě asi opravdu kleplo až bych to vygooglila...

Ta klepne z ineho troubo. ceny.

19.1.2017 15:06

Snakesss napsal(a):
Ta klepne z ineho troubo. ceny.

Cena pro mě nehraje roli opravdu u ničeho :) Je hodně lidí, co na ceny hledí, já ne, ani na spotřebu, finančně jsem zajištěná dostatečně ;).

chameleontomik

19.1.2017 15:51
chameleontomik

XXX.XXX.182.253

Z práce v zoo? těžko

19.1.2017 16:01
macomb

XXX.XXX.200.139

Jak můžete soudit jen podle toho co dělá? Slečna může pracovat jen proto, že ji to baví a né kvůli penězům. Nechápu, proč má někdo potřebu komentovat něčí finanční situaci o které ví kulový

19.1.2017 19:37

macomb napsal(a):
Jak můžete soudit jen podle toho co dělá? Slečna může pracovat jen proto, že ji to baví a né kvůli penězům. Nechápu, proč má někdo potřebu komentovat něčí finanční situaci o které ví kulový

Protože v dnešní době je naprosto normální, že se člověk žene za penězi a kašle na svoje sny. My co děláme za minimum, ale doslova práci z lásky, kterou jsme vždy dělat chtěli jsme spokojení a nemáme tendenci nadávat, jak je ta práce strašná a jéžiš, mně se tam zas nechce (možná výjimky budou, ale bude jich minimum)... ale chápu, jsou situace, kdy člověk nemá na výběr a musí jít za lepším platem :) A vůbec, soudit jen podle práce.. nechápu, neví nic o rodinné situaci, práci partnera, nic... škoda slov.

Jiřisnake

20.1.2017 00:10
Jiřisnake

XXX.XXX.234.198

Protože v dnešní době je naprosto normální, že se člověk žene za penězi a kašle na svoje sny. My co děláme za minimum, ale doslova práci z lásky, kterou jsme vždy dělat chtěli jsme spokojení a nemáme tendenci nadávat, jak je ta práce strašná a jéžiš, mně se tam zas nechce (možná výjimky budou, ale bude jich minimum)... ale chápu, jsou situace, kdy člověk nemá na výběr a musí jít za lepším platem :) A vůbec, soudit jen podle práce.. nechápu, neví nic o rodinné situaci, práci partnera, nic... škoda slov.

Haňo, keď ti napíšem ze su 1.1 za 70 000Czk, tak ta klepne rovno. Obľubuješ, keby si robila v zoo, radiš sa tam, cez kontakty na znalcov, nie na fore, kde je 90℅ amateristov. Tak sa hraj inde na skúsenú a bohatú, troubo!

22.1.2017 22:47
Madagaskar

XXX.XXX.205.122

Nazdar,

pokud je možno za tuto cenu někde v rámci Evropy tyto chamíky koupit, pošli prosím odkaz - kontakt.
A neboj, nekleplo mě.

Díky.

23.1.2017 10:00
t.hops

XXX.XXX.3.15

Psát ze dělám za minimum a pak ze peníze neřeším chce bud dobryho sponzora nebo něco brát.delat v zoo a ptát se na zvíře?to tam nemaj odchovy, importy, chovatele?prijde mi to jako machrování.

Snakesss

23.1.2017 15:00
Snakesss

XXX.XXX.116.108

t.hops napsal(a):
Psát ze dělám za minimum a pak ze peníze neřeším chce bud dobryho sponzora nebo něco brát.delat v zoo a ptát se na zvíře?to tam nemaj odchovy, importy, chovatele?prijde mi to jako machrování.

Predne o tom pisem vyššie...!

Snakesss

23.1.2017 15:06
Snakesss

XXX.XXX.116.108

Madagaskar napsal(a):
Nazdar,

pokud je možno za tuto cenu někde v rámci Evropy tyto chamíky koupit, pošli prosím odkaz - kontakt.
A neboj, nekleplo mě.

Díky.

To bolo smerovanie k dokazujúcej sa, keďže delá za minimálku, no "penize neřesi", dokonca v ZOO jej nevedia poradit kolegovia. Sprostosti a machrovani Hanicky z Lazov! Vedel som o 1.1 za 3000ceciek, co je cca 70-75000Czk. Zbytočnosť vôbec tu riešiť, Hanicka si nevidi na konec raťafaku.

23.1.2017 19:15
Madagaskar

XXX.XXX.205.122

Rozumím, ale vážně mám o ně zájem, tak prosím pošli odkaz kde a kdy u koho jsi to viděl/měl tip.
Díky předem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík