chameleontomik

XXX.XXX.7.1
Zdravím,
mám dotaz
Moje krajta odmítá potravu. Jsem vegan, ale chtěl jsem hady, četl jsem, že krajty špatně jí a napadlo mě, že to je tím, že maso nechtějí, takže jsem si pořídil krajtu a dávám jí saláty, brokolice, květák, jablka, papriky..ale nejí... mám jí už pár let a cpu jí násilně, ale poslední dny začala hubnout.
Nevíte co s mým Bobem je?
Jelito

XXX.XXX.161.10
chameleontomik
napsal(a):
Zdravím,
mám dotaz
Moje krajta odmítá potravu. Jsem vegan, ale chtěl jsem hady, četl jsem, že krajty špatně jí a napadlo mě, že to je tím, že maso nechtějí, takže jsem si pořídil krajtu a dávám jí saláty, brokolice, květák, jablka, papriky..ale nejí... mám jí už pár let a cpu jí násilně, ale poslední dny začala hubnout.
To je přebytkem vlákniny - ubrat jablka a brokolici a naopak zařadit pomeranče, nektarinky a meruňky. Jestli ovšem už s Bobem není pozdě, mohlo by se mu to vyrazit na mozek a dostat tak nemoc šílených krajt (projevuje se to tak, že si lehají v posteli vedle majitele a měří si ho...)
julinka1202365

XXX.XXX.214.107
Ojojoj.
mloky

XXX.XXX.212.120
To jako fakt ?
Janae

XXX.XXX.197.12
chameleontomik
napsal(a):
Zdravím,
mám dotaz
A jak je na tom s pohybem? Pokud by se točila dokola a uzlovala se, vzala bych k úvahu ještě hadí chřipku. I když je to nepravděpodobné, vitamínů má asi dost.
chameleontomik

XXX.XXX.182.253
Hadí chřipka, a sakra, dám mu heřmánek. DĚKUJI
a pro pána t.hops sám seš Hnúp ty hňupe dej si raděj sifon.
chameleontomik

XXX.XXX.182.253
Tím, že to okomentuješ ty siláku co uráží do hňupů (vážně nejsem tvoje máma, že bys mě musel nadávat do hňupů) tak to obnovuješ a zasíráš dál co by třeba upadlo.
mloky

XXX.XXX.212.120
Počkat, to jako vážně někdo krmí krajtu brokolicí ?
Janae

XXX.XXX.197.12
mloky
napsal(a):
Počkat, to jako vážně někdo krmí krajtu brokolicí ?
Nejen brokolicí, to se musí prodražit.
Já bych krmila krvavé pomeranče, v tuto dobu jsou kvalitní a bílkoviny krajtě neuškodí.
mloky

XXX.XXX.212.120
Aha. Dneska jsem zrovna krmil, tak příští týden vyzkouším...
:D.