Jemenak

XXX.XXX.137.231
Mam dotaz snese se v teráriu Chameleon a Pagekončík.
Já sem cet v knize o chameleonech že může žít s menšími druhý gekonů. Pokud si myslíte že je to blbost prosím rozepisovat důvod.
Jemenak

XXX.XXX.137.231
Z tvé odpovědi není jasný význam prosím o vsvetleni.
chameleontomik

XXX.XXX.1.20
Jemenak
napsal(a):
Z tvé odpovědi není jasný význam prosím o vsvetleni.
Že ses kokos (S nahraď T).
evan

XXX.XXX.34.98
I kdyby měli nároky stejný, tak to nepůjde, chameleon prostě menšího gekona sežere nebo aspoň zakousne, klidně si to vyzkoušej, když jinak nedáš.
Kdyby bylo spolubydlícím zvíře ve stejný váhový kategorii, třeba jiný chameleon jemenský opačnýho pohlaví, tak se zase vzájemně budou stresovat tak, že jeden nejdýl do roka pojde (pokud ovšem není terárko přes celej pokoj).
Zvířata maj různý nároky na "spolubydlení" Pro některý je trýzněním, pokud jsou samy - potkani, morčata, jiná naopak trpí když sami nejsou - no a mezi ně patří většina chameleonů, například jemen. Dávaj se k sobě jen na páření a v přírodě se taky potkávaj jen kvůli rozmnožení
Je to tohle vysvětlení dostatečně polopatické?
Jemenak

XXX.XXX.137.231
Ty ses úplnej kokos potřebuji skoro stejné podmínky stromové terárium, teplota, vlhkost já se jen chtěl zeptat psali to v knize tak na mě nemusíš hnet útočit.
Jemenak

XXX.XXX.173.210
Chameleon 25-30°c a Pagekončík o trochu víc.
Jemenak

XXX.XXX.173.210
Tak asi je chováš blbě nejdřív si něco přečti a ikdyby si měl pravdu tak chameleon i stačí 26°c.
evan

XXX.XXX.49.117
Máš 2 možnosti:
A) tu knihu, kde se OPRAVDU
-nějakýmu zvířeti říká pagekončík a
-tvrdí, že s ním můžeš chovat jemeňáka a oba to přežijou
- a že "pagekončík" vyžaduje podobný podmínky jako jemeňák
-že pagekončík potřebuje o něco větší denní teplotu než jemeňák
vyhoď do modrýho kontejneru pro recyklaci
B) dej zvířata k sobě, počkej až bude "pagekončík" na pravdě Boží a pak uprav podmínky tak, aby vyhovovaly jemeňákovi (to jest mnohem míň vlhkosti, víc větrání a tepla a světla než by bylo každýmu pagekonovi milý)
ať zvolíš tak či tak, VYKAŠLI SE na to, přesvědčovat sebe nebo druhé o tom, že potřebují podobné podmínky, protože je to opravdu blbost. A proč je to blbost je tu už rozepsaný ažaž, doufám. A jak říkám, i kdyby nebyla, stejně je nemůžeš dát k sobě, tak co furt řešíš.
Jestli ti ten společnej chov furt hlodá v hlavě, tak se nastěhuj na víkend do ZOO do klece k šimpanzům, nebo orangutanům, velikost obdobná, potrava teplotní nároky taky podobné, tak tam nebude žádný problém, já jsem fakt četla, že někdo se šimpanzem bydlel. Ti garantuju, že příští týden už tyhle starosti stoprocentně mít nebudeš.
chameleontomik

XXX.XXX.182.253
Zajdi k lékaři jemenak a objednej si pozdní potrat, tisk této konverzace bude stačit.