Chameleon nechce žrát cvrčky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2017 19:13
ExoTerra-chameleon

XXX.XXX.211.154

Dobrý den, před třemi dny jsem si koupil na burze 1 měsíčního chameleona a nechce žrát cvrčky. Vždycky na ně jen kouká, ale vůbec nejeví zájem. Když jsem mu tam dal ale mouchu nebo mu tam vlétla octomilka tak je hned sežral. Podmínky jsou dle mého naprosto v pořádku i psychicky vypadá velmi dobře. Poradíme mi prosím v čem může být problém? (Vypadá to jako kdyby cvrčky nikdy třeba nejedl a neví co to je).

21.11.2017 21:16
Edánek

XXX.XXX.136.16

ExoTerra-chameleon napsal(a):
Dobrý den, před třemi dny jsem si koupil na burze 1 měsíčního chameleona a nechce žrát cvrčky. Vždycky na ně jen kouká, ale vůbec nejeví zájem. Když jsem mu tam dal ale mouchu nebo mu tam vlétla octomilka tak je hned sežral. Podmínky jsou dle mého naprosto v pořádku i psychicky vypadá velmi dobře. Poradíme mi prosím v čem může být problém? (Vypadá to jako kdyby cvrčky nikdy třeba nejedl a neví co to je).

..napadlo mně zda je přiměřená velikost cvrčků...

21.11.2017 21:48
ExoTerra-chameleon

XXX.XXX.211.154

Edánek napsal(a):
..napadlo mně zda je přiměřená velikost cvrčků...

Také mě to napadlo, ale zkoušel jsem vybrat ty nejmenší a ani tak je nežral (byli menší i než ty mouchy).

27.11.2017 15:50
zelenafarma

XXX.XXX.161.55

Také mi chamik nežere cvrčky ani mouchy. Už ho máme 4 roky a nikdy je nežral.Ze začátku jsem je zkoušela dávat ale teď už to neřeším. Pěkně bere sarančata, nejlíp ty okřídlená. Jinak mu moc chutnají zofobasy, ale ty dávám jen občas. Ze zeleniny okurky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík