Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2017 06:31
Moni123

XXX.XXX.69.95

Už je to asi 5 dní co mi v bytě utekl had- asi 2 měsíční mládě korálovky kalifornské 40-45cm. Měla by být furt v pokoji protože nemá kudy se dostat pryč problém je že si myslím že je pod skříní nebo za postelí. Postel budem za chvíli dávat pryč kvůli stěhování takže to bysme mládě kdyžtak našli. Ale jestli je pod skříní, je nějaký způsob jak mládě nalákat? Je to fakt úzký prostor na výšku, asi tak 2cm ale na šířku asi 3m.

1.12.2017 16:19
podlolik

XXX.XXX.57.157

Zdravíčko, asi bych mrtvou myš položil vedle té skříně a čekal. Pokud by to nezabralo, tak přemístit tu skříň a na to místo se podívat. Popravdě mi to přijde jako dost nesmyslná otázka.

4.12.2017 10:14
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Myslím, že po mrtvé myši had nepůjde, ale ráda se nechám poučit znalejšími.
Někdo radil lákat na živou myš v pasti, kam se had vplazí, ale už se nedostane ven.
Pohledejte v diskuzi, určitě tu je někde vlákno o uprchlých hadech, ze zajímavosti jsem je četla, ale jako nehadař si to moc nepamatuju... Bývají prý často u topení nebo na zadní straně ledničky, kde je teplo.

6.2.2018 04:05
St.Ban

XXX.XXX.177.187

Ahoj, dal bych tam namočený vlhký, teplý ručník a do nízký krabičky bych zkusil dát osrstěný holátka co chodí a zrovna se mu rozlepili oči a nebo mrtví na ten ručník. Já sem takhle lákal užovku červenou okolo 30cm, když mi předtím zalezla pod plovoucí podlahu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík