Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2018 20:58
Krajta00

XXX.XXX.233.96

Dobrý den o víkendu si k sobě mám nastěhovat samečka krajty královské ale mám obavy z toho že bude agresivní jelikož máme v domě také kočku není možné že ji třeba ucítí a bude agresivní kdy s ním budu manipulovat? Zatím ho máme tyden jinde a byl zatím klidný a vše bylo v pohodě tak myslíte že by to mohl být problém? Děkuji za odpověď.

13.2.2018 21:30
podlolik

XXX.XXX.57.157

Zdravím, krajty královské jsou dost vybíravé na potravu a pach nějaké kočky by vůbec neměl mít vliv na agresivitu. Jednou se mi nešťastně stalo, že se mi setkala se psem. Myslel jsem, že s ní bude konec, ale skončilo to tak, že krajta psa ignorovala a pes krajtu olizoval...

13.2.2018 22:27
Krajta00

XXX.XXX.233.96

Joo super takže se nemusím bát, díky za odpověď :) stejně jsem ale pro jistotu alepson 5x převlékla peřiny a vysala celý dům od kočičích chlupů.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.2.2018 13:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

Krajta00 napsal(a):
Dobrý den o víkendu si k sobě mám nastěhovat samečka krajty královské ale mám obavy z toho že bude agresivní jelikož máme v domě také kočku není možné že ji třeba ucítí a bude agresivní kdy s ním budu manipulovat? Zatím ho máme tyden jinde a byl zatím klidný a vše bylo v pohodě tak myslíte že by to mohl být problém? Děkuji za odpověď.

...mám ke krajtě tři kočky, malého psa a králíka...nikdy nebyl problém...dokonce jednou krajta utekla a plazila se přes celý byt...našla se bez jakékoli újmy a jen díky kočkám, protože zalezla pod knihovnu a kočky celou dobu seděly nebo ležely před ní, díky tomu jsme jí našli...nedělá to s hadem nic ni když s ním manipuluju a kočky jsou zvědavé okol nás, krmení hada myší je vyloženě kino pro kočky i psa, sedí okolo terárií a zaujatě hledí...jen myši dávám pouze pinzetou abych nenačichla...

Přidejte reakci

Přidat smajlík