Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2021 10:08
Vosy17

XXX.XXX.208.32

Ahoj lidi,

mate tu někdo zkušenosti s chovem Leucistic regiusky? V sobotu jsem si dovezl tuhle krásnou samičku. Od chovatele jsem byl upozorněn, ze tito hadi dost trpí na různé skrabance a zarudnutí, tak abych se připadne nedivil, ze to vždy další svlek spraví. Pri koupi byla uplne v pořádku, ale hned první noc, se ji na "cele" objevila červená tečka viz. foto na vaze. To jsem byl ještě v klidu, rikal jsem si, ze se o něco skrabla, ale v noci na dnešek se ji to dost zvětšilo! Vypadá to skoro jako spálenina, což ale byt nemůže, protože pres noc je podložka i lampa vypnuta a navíc je v terarku Exo Terra a lampa je tak postavena mimo, na pletivu. Tak si rikam, jestli me tady někdo uklidni a nebo radši nezajet na veterinu?

Díky, Pavel

17.3.2021 12:05
Štěpán Hajdúch

XXX.XXX.246.231

No já bych poradil nejlépe tou veterinou mě to připadá jako kdyby se škrábla a při převozu se tam dostala nějaká infekce

17.3.2021 12:42
Vosy17

XXX.XXX.208.32

Jen ještě doplním, ze to není moje první krajta, takže podmínky ma v pořádku. A prevoz taky probíhal bez problémů, bylo to jen asi 40 km a byla v cistem plastovem breeding boxu na ubrousku.

17.3.2021 14:38
Vosy17

XXX.XXX.23.18

Tak mi to nedalo a na zitra ráno jsem objednán na veterinu. Každopádně, pokud někdo tyhle krásky mate doma, budu rad za nějaké postřehy.😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík