bandor
napsal(a):
Zdar.Fakt pěkná,ale proč jí dáváš jen miši?Tak velkej had sežere mnohem vědčí kořist,jich musí zblajznout mraky aby se nažrala
Velkej had???
Proboha před půl rokem se ještě např. potkana bála!!!
Ve zwerimexu bohužel neměli žádné potkany,tak beru myši.
Mraky myší nesežere!!! Je to 2,5 roční užovka tenkoocasá,samozřejmě je žravá, ale bohatě ji stačí 4 velké myši.
bandor
napsal(a):
Zdar.Fakt pěkná,ale proč jí dáváš jen miši?Tak velkej had sežere mnohem vědčí kořist,jich musí zblajznout mraky aby se nažrala
Nezbývá mi než souhlasit. Je skutečně Nádherná/ý. I s tím, že sežere mnohem vetší kořist. 30 gramová klasika - bíla myška - je zákusek.
Moje pulroční elafka se dnes v noci vydala na lov, skolila dospelou křečici mého spolubydlícího a sežrala mu odrostlé mlade. Málem jsme obě přišli o život.
Nicméně hadici to vadí asi tak, jako někomu, kdo se právě pořádně nažral a nemá na práci nic jinýho, než si schrupnout. K tomu chybí už jenom pivečko a pěkný film.
redsnake
napsal(a):
Psohlavci hnědí
hroznýš královský
Tyto a další fotky a články naleznete na http://reptilweb.wz.cz
Redsnake (webmaster)
natalija
napsal(a):
Jen mne zajimalo, jestli kotata kupujes, nebo spiš asi dostavas. Pac jedno kote stoji cca 50.
Takze jak se urodi?
Jo jsou to většinou nechtěná koťata, která místo utopení skončí něčemu v žaludku. Gabunie má asi cca 0,0012 km, dlouho jsem ji nevážil, takže váhu nevím. Ale je těžká jak sviňa a na háku se pronese.
gadjukin
napsal(a):
Teda natalijo, řeknu ti, že ty tvoje stranky je docela brutus. Narvat na jednu stránu cca 150 fotek.... chudáci modemisté, ti si to teprve musí užívat ;-)
Jo jo, to říkají všichni modemáři :-) Marně mne mesice prosí, abych zmenšila náhledy, marně mne prosím, abych ubrala fotky :))
Ale po pravde, stranky jsou brutus, protože mam málo místa na disku :-) Takže puvodní myslenka je jen uschovna dat s indexem, aby mi to nezrušili. O kódování nemluvě
natalija
napsal(a):
Jo jo, to říkají všichni modemáři :-) Marně mne mesice prosí, abych zmenšila náhledy, marně mne prosím, abych ubrala fotky :))
Ale po pravde, stranky jsou brutus, protože mam málo místa na disku :-) Takže puvodní myslenka je jen uschovna dat s indexem, aby mi to nezrušili. O kódování nemluvě
Takový osobní dotaz. Ta blondýnka jsi ty?
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
můžete jsem vkládat své fotky z krmení
Takhle papá kobercovka....
keltmen
napsal(a):
Takhle papá kobercovka....
Tohle je sice odjinut,ale taky dobrý,né?
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
lampropeltis
napsal(a):
Tak takhle vcera moje python regius sporadala svoji prni mysku
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
tohle je GABRIEL
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Tak to je moje hroznýška.....no a to kotě-myslim že takhle to mělo za sebou rychleji než kdyby ho měl někdo utopit....
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
a tohle je guttata-snow striped
stefo
napsal(a):
a tohle je guttata-snow striped
pyromelana baští lepidu
chabrusek
napsal(a):
pyromelana baští lepidu
Acrantophis madagascariensis
chabrusek
napsal(a):
gonyosoma oxycephala samec.
chabrusek
napsal(a):
P.curtus brentensteini při obědě
chabrusek
napsal(a):
P.curtus brentensteini při obědě
A skoro po obědě
letosnake

kodl
napsal(a):
chlamst a je to
taky něco z krmení...Bitis arietans a křeček...
nerosekdas
napsal(a):
taky něco z krmení...Bitis arietans a křeček...
další...
lachesis
napsal(a):
tohle byl maso kralik jak prase:)
můj roční hrozňa
rompeprop
napsal(a):
můj roční hrozňa
po nažrání to musel pořádně spláchnout..
rompeprop
napsal(a):
po nažrání to musel pořádně spláchnout..
mimčo mojí přítelkyně,děsnej mazlík
natalija
napsal(a):
Nezbývá mi než souhlasit. Je skutečně Nádherná/ý. I s tím, že sežere mnohem vetší kořist. 30 gramová klasika - bíla myška - je zákusek.
Moje pulroční elafka se dnes v noci vydala na lov, skolila dospelou křečici mého spolubydlícího a sežrala mu odrostlé mlade. Málem jsme obě přišli o život.
Nicméně hadici to vadí asi tak, jako někomu, kdo se právě pořádně nažral a nemá na práci nic jinýho, než si schrupnout. K tomu chybí už jenom pivečko a pěkný film.
no to z Vas obou musel mit ten spolubydlo peknou radost
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
bafff
venomous
napsal(a):
Vipera renardi
mimčo mojí přítelkyně,děsnej mazlík!
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Morelia spilota mcdowelli
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Morelia spilota mcdowelli
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Morelia bredli
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Morelia bredli
propak
napsal(a):
krajta kobercova
tady je moje 2 měsíce stará korálovka
qarrotter

qarrotter
napsal(a):
....
Zdravim. Mam cca 5 mesacnu samicu constritora( je to krizenec) maa okolo 75cm. Posledne 2 mesiace zrala len mastomysi. Teraz som jej skusil dat potkana- cca 11cm v tele a had ho nechcel, naopak povedal by som ze sa ho bal. Je to normalne? Skusal som ziveho aj mrtveho- dokonca som jej nechal mrtveho cez noc v terariu ale nemala onho zaujem. Moze to byt preto ze je navyknuta na mastoysi? Ak ano, ako ju naucim opat brat potkany? Zvliekat sa zrejme nejde.
Dakujem pekne za rady a postrehy
hortulanus
napsal(a):
Zdravim. Mam cca 5 mesacnu samicu constritora( je to krizenec) maa okolo 75cm. Posledne 2 mesiace zrala len mastomysi. Teraz som jej skusil dat potkana- cca 11cm v tele a had ho nechcel, naopak povedal by som ze sa ho bal. Je to normalne? Skusal som ziveho aj mrtveho- dokonca som jej nechal mrtveho cez noc v terariu ale nemala onho zaujem. Moze to byt preto ze je navyknuta na mastoysi? Ak ano, ako ju naucim opat brat potkany? Zvliekat sa zrejme nejde.
Podle mě se bojí. Je to na něho moc velké a on je ještě ( mimčo) tak jde stranozu. Podle mně 75cm hroznýš i kdyby šlo o samici je moc potkánek. Dej mu ty mastomyši dvě a pak zase zkouška.
hortulanus
napsal(a):
Ahoj. Ja som veľhady tiež mal asi rok len na mastomyšiach, keď už im dve macaté mastomyši boli málo dal som menšieho potkana a bez problémov ich brali, teraz žerú veľké potkany. Na mastomyšiach som mal aj regiusky a tiež v pohode žerú potkany, odstav a odrastené.
ado
napsal(a):
Ahoj. Ja som veľhady tiež mal asi rok len na mastomyšiach, keď už im dve macaté mastomyši boli málo dal som menšieho potkana a bez problémov ich brali, teraz žerú veľké potkany. Na mastomyšiach som mal aj regiusky a tiež v pohode žerú potkany, odstav a odrastené.
Oki dakujem. Takze mozem nadalej krmit masotysami??? Nebude potom problem s tým ze ked jej budu masotysi male, prejst na potkany???
qarrotter

qarrotter

qarrotter

paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Morelia spilota cheynei
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Morelia spilota cheynei
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Botrochilus boa
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Botrochilus boa
australia gekony
napsal(a):
Ahoj.
Mas zaujímavé druhy hadov..Maš aj nejakú svoju www stránku?
Botrochilus boa má vážne zaujali..Tak veľa úspechov..
Dik, čau.
Niečo pripájam..Foto ARU v období prefarbovania..
australia gekony
napsal(a):
Niečo pripájam..Foto ARU v období prefarbovania..
ešte jedna..
qarrotter

australia gekony
napsal(a):
Kontakt na www stránky mám , veď profil..
Lampropeltis getulus californie
qarrotter

paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Sanzinia madagascariensis volontany
paintball
napsal(a):
Krmení mé užovky
Sanzinia madagascariensis volontany