zoe
napsal(a):
Ahoj mohl by mi někdo poslat fotky terárek s rozměry pro krajtu královskou buď na E - mail avera...@seznam.cz nebo je pošlete sem na diskuzi potřebuju nějakou inspiraci.Dík Zoe
Vyskousej ve vyhledavaci na nete pres obrazky, nebo primo stranky o regiuskach. Urcite inspiraci najdes. Ja ji nasel taky.
skeleton
napsal(a):
Vyskousej ve vyhledavaci na nete pres obrazky, nebo primo stranky o regiuskach. Urcite inspiraci najdes. Ja ji nasel taky.
jo to jo ale terárek tam moc není chtěla bych vědet třeba i zkušenosti s různými substráty např. jak je to s tím lignocelem někdo říká že je dobrej někdo že ne tak bych to chtěla porovnat
zoe
napsal(a):
jo to jo ale terárek tam moc není chtěla bych vědet třeba i zkušenosti s různými substráty např. jak je to s tím lignocelem někdo říká že je dobrej někdo že ne tak bych to chtěla porovnat
Já používám už několik let jen lignocel a nedám na něj dopustit.
Mě se líbí a vyhovuje mě. A snad i hadům. I regiusce.
Měj se!
laval
zoe
napsal(a):
Já používám v jednom teráriu lignocel s jemným štěrkem a jsem spokojený. V dalším mám hobliny na polovině plochy a štěrk na druhé a taky jsem spokojený :) Lignocel má jedinou nevýhodu - když se jde had vykoupat a pak se promenuje po skle, docela ho zaprasí - sice se to dá snadno otřít, ale je to práce navíc. Na šterku se had trochu osuší a hobliny na skle nedrží .)
cgc
napsal(a):
Já používám v jednom teráriu lignocel s jemným štěrkem a jsem spokojený. V dalším mám hobliny na polovině plochy a štěrk na druhé a taky jsem spokojený :) Lignocel má jedinou nevýhodu - když se jde had vykoupat a pak se promenuje po skle, docela ho zaprasí - sice se to dá snadno otřít, ale je to práce navíc. Na šterku se had trochu osuší a hobliny na skle nedrží .)
tak dík já mám lignocel v terárku jen chvíly a nemám s ním moc zkušeností tak jsem chtěla vědět názor zkušenějších,protože kdosi tady probíral,že lignocel je v případě pozření zvířetem nebezpečný??????!!!!!!!
zoe
napsal(a):
tak dík já mám lignocel v terárku jen chvíly a nemám s ním moc zkušeností tak jsem chtěla vědět názor zkušenějších,protože kdosi tady probíral,že lignocel je v případě pozření zvířetem nebezpečný??????!!!!!!!
Myslím, že nebezpečný není.
To by se mě asi guttaty nedožily šesti let a regiuska čtyř let.
U mě je to úplně v pohodě.
A sklo jim stejně čistím.
laval
laval
napsal(a):
Myslím, že nebezpečný není.
To by se mě asi guttaty nedožily šesti let a regiuska čtyř let.
U mě je to úplně v pohodě.
A sklo jim stejně čistím.
laval
Taky sem používal lignocel, ale po varováním a upozornění od zkušenějších teraristů jsem přešel na směs písku s rašelinou.
U kokosového vlákna je prý riziko, že v případě jeho pozření spolu s potravou, může v těle hada nabobtnat a způsobit tak dost velké problémy. Mě se to osobně nestalo, ale nějaké riziko to asi je, tak radši neriskuju