Da sa na plazoch zarobit.:??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2006 19:49

ahoj som zo slovenska konkr.z Bratislavy a chcel by som sa dozvediet aj nieco ohladom komercneho vyuzitia chovu terariovych zvierat.Verim,ze kazdy aj ja osobne chovame tieto mile tvory hlavne z lasky,radosti z chovu a prip.rozmnozovania,ale mam aj taku otazku bokom,ze ci to niekomu vynieslo pekne peniaze,alebo aspon sa mu vratili investicie ktore vlozil do nakupu terarii,zvierat,prislusenstva,svrckov atd..chcel by som sa Vas spytat ci sa to niekomu aj po financnej stranke naozaj oplatii..vopred dakujem za prispevky do diskusie,zatial s pozdravom
Martin

11.10.2006 20:34

miki121 napsal(a):
ahoj som zo slovenska konkr.z Bratislavy a chcel by som sa dozvediet aj nieco ohladom komercneho vyuzitia chovu terariovych zvierat.Verim,ze kazdy aj ja osobne chovame tieto mile tvory hlavne z lasky,radosti z chovu a prip.rozmnozovania,ale mam aj taku otazku bokom,ze ci to niekomu vynieslo pekne peniaze,alebo aspon sa mu vratili investicie ktore vlozil do nakupu terarii,zvierat,prislusenstva,svrckov atd..chcel by som sa Vas spytat ci sa to niekomu aj po financnej stranke naozaj oplatii..vopred dakujem za prispevky do diskusie,zatial s pozdravom
Martin

zaujima niekoho tato komercna stranka teraristiky..??

12.10.2006 08:08

miki121 napsal(a):
zaujima niekoho tato komercna stranka teraristiky..??

Rozhodně ne na třech místech najednou.

MT

13.10.2006 16:52

miki121 napsal(a):
Martin

Na plazech se vydelat neda, teda jako ve smyslu zbohatnout...Kazdopadne existuje nekolik specializovanych firmicek ktere se tim docela obstojne uzivi a dokonce, rekl bych, i prosperuji...Vydelat si na krmeni, vytapeni a obcas nejaky to novy zvire je dost mozny......Kazdopadne to chce chovat neco co se dobre mnozi, prodava a je o to zajem....takze treba gekoncici, chamaci atd..ale jak rikam, zalezi kolik toho chovas, co chovas, jestli si produkujes krmeni a dalsi a dalsi aspekty...Takze se rozhodni:)
Hodne zdaru,)

13.10.2006 16:58

miki121 napsal(a):
Martin

Ahoj,
mno tak... Myslim si, ze je to dost relativni... To zalezi na hodne a hodne aspektech kolem. Podle me, je to podobny jako s klasickym podnikanim. Jde o to kde kdy a jak zacnes a jak si umis sehnat klientelu, jak mas "kvalitni" zvirata a tak. To k "vydelavani" na zviratech.
Privydelat si na naklady spojene s chovem se podle me urcite da, ale asi se tomu musis opravdu venovat... Ale zas, je to podle me jen "sezonni". Nemuzes na to spolihat.
Tak hodne stesti!

13.10.2006 17:17

sinaloe napsal(a):
Ahoj,
mno tak... Myslim si, ze je to dost relativni... To zalezi na hodne a hodne aspektech kolem. Podle me, je to podobny jako s klasickym podnikanim. Jde o to kde kdy a jak zacnes a jak si umis sehnat klientelu, jak mas "kvalitni" zvirata a tak. To k "vydelavani" na zviratech.
Privydelat si na naklady spojene s chovem se podle me urcite da, ale asi se tomu musis opravdu venovat... Ale zas, je to podle me jen "sezonni". Nemuzes na to spolihat.
Tak hodne stesti!

Kromě mých začátků jsem nikdy nedal ze svého rozpočtu do teraristiky ani korunu.Krmení,elektřinu a nové zvířata v pohodě pokryju z odchovů a někdy i zbyde na něco do bytu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík