Želvaři pomozte určit pohlaví

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2006 19:43

Toto je muj novy chovanec. Klapavka Sternotherus odoratus Nataša. Pohlavi tipuji na samici ale posudte sami.
Podle literatury ma ji samci delsi ocas zakonceny trnem a na zadnich nohach rohovinove stitky, také mají mit uzsi plastron. Bohuzel nemam s cim porovnat. Natasa ma trochu vpukly plastron, ale ocasek ma dost kratky a rohov.stitky nemá. Priklanim se spise k samici.
Chtel bych mit par, ale potrebuji vedet co mam doma.
Jinak Nataše je 5 let a ma 102mm (karapax).

19.10.2006 19:46

petrm napsal(a):
Toto je muj novy chovanec. Klapavka Sternotherus odoratus Nataša. Pohlavi tipuji na samici ale posudte sami.
Podle literatury ma ji samci delsi ocas zakonceny trnem a na zadnich nohach rohovinove stitky, také mají mit uzsi plastron. Bohuzel nemam s cim porovnat. Natasa ma trochu vpukly plastron, ale ocasek ma dost kratky a rohov.stitky nemá. Priklanim se spise k samici.
Chtel bych mit par, ale potrebuji vedet co mam doma.
Jinak Nataše je 5 let a ma 102mm (karapax).

tady posilam foto plastronu

19.10.2006 19:52

petrm napsal(a):
tady posilam foto plastronu

plastron

20.10.2006 07:23

petrm napsal(a):
ocasek

Řekl bych že je to samička já mám samce a ten má jednou tak dlouhej

21.10.2006 19:59

soumy napsal(a):
Řekl bych že je to samička já mám samce a ten má jednou tak dlouhej

Mohl bys prosim Te vlozit fotku? Pripadnne ho trochu popsat, jestli ma rohov. stitky na nohach atd.? Predem diky.

23.10.2006 19:57

petrm napsal(a):
Mohl bys prosim Te vlozit fotku? Pripadnne ho trochu popsat, jestli ma rohov. stitky na nohach atd.? Predem diky.

bohužel želva je už zazimovaná a fotky nemám ale mohl by jsem vyfotit želvu nádhernou ale je to samička sice dospělá ale samice ale mám suchozemské želvy u tich je to stejné tak jestli chcete na porovnání tak ty můžu

Přidejte reakci

Přidat smajlík