Zdar!Dával jsem fotky do Jedáci a všiml jsem si,že i někteří další z vás!Toto téma nevyskočilo na první straně,což se mi zdálo docela škoda a proto zakládám Jedáci 2
Aspidelaps lubricus infuscatus 0,1
pomc
napsal(a):
Zdar!Dával jsem fotky do Jedáci a všiml jsem si,že i někteří další z vás!Toto téma nevyskočilo na první straně,což se mi zdálo docela škoda a proto zakládám Jedáci 2
2
pomc
napsal(a):
B.arietans-JAR,subadult 1,0-VS mastomyš
S.m.barbouri -1,0
kladno
napsal(a):
1,0 Sistrurus mil.barbouri
0,1 Sistrurus mil.barbouri
karlík

pomc
napsal(a):
Je to škoda, že takové fotky za chvíli zmizí pod dalšími příspěvky. Hoď něco na http://tera.poradna.net/
karlík
napsal(a):
Je to škoda, že takové fotky za chvíli zmizí pod dalšími příspěvky. Hoď něco na http://tera.poradna.net/
0,1 Vipera renardi
venomous
napsal(a):
1,0 Vipera ammodytes ammodytes
1,0 Trimeresurus albolabris
venomous
napsal(a):
1,0 Trimeresurus albolabris
0,1 Vipera ammodytes ammodytes
venomous
napsal(a):
0,1 Vipera ammodytes ammodytes
0,1 Bitis gabonica rhinoceros GHANA velka velikostni linie
venomous
napsal(a):
1,0 Bitis gabonica rhinoceros GHANA velka velikostni linie
venomous
napsal(a):
1,0 Bitis gabonica rhinoceros GHANA velka velikostni linie
bothriechis
napsal(a):
Nemá ten Trim.albolabris nějak divnej čumák?Jen se ptam.
Takhle vypada normalne to je tim jak otevrel tu tlamu jinak ji ma normalni, tady jeste jako miminko :)
bothriechis
napsal(a):
Nemá ten Trim.albolabris nějak divnej čumák?Jen se ptam.
Bitis a. somalica
bandor
napsal(a):
V. a. meridionalis 1,1
Je to 0,1 nevíte někdo o podobném 1,0 ?
kladno
napsal(a):
Tak to jo.Z kolika sourozenců pocházejí rodiče těchto mláďat? Jak je v současnosti velká tvá prvorodička?Já mám roční pár z odchovu 13-ti živých mláďat.Můj pár má nyní (v roce) cca 60 cm - každý kus.
To bohužel nevím,koupil jsem je loni a pár lidí si je už asi vystřídalo ,takže nevím ani přesný měsíc narození.Na svůj věk jsou i poměrně malí,mají tak 70-80cm.
karlos lomský

karlos lomský

pomc
napsal(a):
Crotalus cerberus 1,0 NZ97
bungarus
napsal(a):
Atropoides mexicanus 1,0
retarda
napsal(a):
Crotalus cerastes laterorepens
Sistrurus catenatus tergeminus
bungarus
napsal(a):
Crotalus horridus atricaudatus
pomc
napsal(a):
Bothrops venezuelensis 0,1
pomc
napsal(a):
M.lebetina obtusa
pomc
napsal(a):
Zdravím!! fotky jsou úžasný, hlavně gabunky jsou super!
nejste náhodou někdo z okolí Liberce, moc rád bych se přijel podívat na nějaký Jeďáky na živo a nejen v televizi.
Jeďáky mít doma nemůžu,ale moc vám všem fandim,ať se vám daří!!
pomc
napsal(a):
Páření 2.11.06 Crotalus atrox Albino x Hetero
bungarus
napsal(a):
Páření 2.11.06 Crotalus atrox Albino x Hetero
Dendroaspis viridis NZ05
krokodyl
napsal(a):
Jenom koukám. Co všechno už u nás leze v teráriích - mamby, hmmm. Retarda: pěkná kolekce. I ostatní. Krokodýl
1,0 A.c.c
venomous
napsal(a):
0,1 C. atrox
Vipera albizona (kavlita fotky nic moc, omlouvám se)
hippo
napsal(a):
Vipera albizona (kavlita fotky nic moc, omlouvám se)
Vipera xantina
hippo
napsal(a):
Vipera raddei raddei - adult
Vipera raddei raddei - juvenile
karlos lomský

hippo
napsal(a):
Vipera raddei raddei - juvenile
hezká sbírka xantinoidních hadů !!!
karlos lomský

karlos lomský
napsal(a):
hezká sbírka xantinoidních hadů !!!
taky přidám
karlos lomský

karlos lomský
napsal(a):
taky přidám
předtím málá wagnerka a tady renardka s mamkou
karlos lomský
napsal(a):
předtím málá wagnerka a tady renardka s mamkou
Calbolabris a jeho tochu divne zuby ked je ich tam o cosi viac ako by malo byt
sanko2
napsal(a):
Calbolabris a jeho tochu divne zuby ked je ich tam o cosi viac ako by malo byt
C albolabris
sanko2
napsal(a):
C albolabris
Na tomto obrazkunje tie zuby vidiet lepsie ale pre istotu tu vlozim aj link kde je fotiek viac a su kvalitnejsie...(dufam ze to nevadi)
v linku je medzera (pred phpB...) treba ju po skopirovani odstranit, inac sa to nedalo zobrazit
http://www.teraristika.sk/ phpBB2/viewtopic.php?t=65&start=50
sanko2
napsal(a):
Na tomto obrazkunje tie zuby vidiet lepsie ale pre istotu tu vlozim aj link kde je fotiek viac a su kvalitnejsie...(dufam ze to nevadi)
v linku je medzera (pred phpB...) treba ju po skopirovani odstranit, inac sa to nedalo zobrazit
http://www.teraristika.sk/ phpBB2/viewtopic.php?t=65&start=50
C.albolabris detailnejsie
euroviperidae
napsal(a):
Vipera ammodytes
Zdravim. Cca pred 3 týzdnami som si zaobstaral cca 2 rocneho (asi samca) A C.Contortrix
Zviera je zrave, v pohode. Asi po 3 dnoch co bol u mna som mu dal mys, kt. v pohode zozral . No o týzden som skusil dalsiu- tu len zabil a dalej si ju nevsimal. O par dni nato som skusil podat dalsiu mys no had opat mys len zabil a nezozral. Uz asi 10 dni je cudny. Cele dni aj noci lozi nespokojne po terarku- neviem preco, zo zaciatku to nerobil. Ako substrat mam raselinu. Ma tam misku s vodou, nejaky koren a skaly + ukryt zo skal. Najprv som mu svietil 25W ziarovkou tera( 70x35 - podstava). Myslel som ze ma vysoku teplotu tak som mu svietit prestal no aj tak to nepomohlo. Prosim chovatelia týchto hadov poradte mi ak mozte, naozaj neviem co mam robit. Zvliekat sa zrejme nejde.
Velmi pekne dakujem.
hortulanus
napsal(a):
Zdravim. Cca pred 3 týzdnami som si zaobstaral cca 2 rocneho (asi samca) A C.Contortrix
Zviera je zrave, v pohode. Asi po 3 dnoch co bol u mna som mu dal mys, kt. v pohode zozral . No o týzden som skusil dalsiu- tu len zabil a dalej si ju nevsimal. O par dni nato som skusil podat dalsiu mys no had opat mys len zabil a nezozral. Uz asi 10 dni je cudny. Cele dni aj noci lozi nespokojne po terarku- neviem preco, zo zaciatku to nerobil. Ako substrat mam raselinu. Ma tam misku s vodou, nejaky koren a skaly + ukryt zo skal. Najprv som mu svietil 25W ziarovkou tera( 70x35 - podstava). Myslel som ze ma vysoku teplotu tak som mu svietit prestal no aj tak to nepomohlo. Prosim chovatelia týchto hadov poradte mi ak mozte, naozaj neviem co mam robit. Zvliekat sa zrejme nejde.
Velmi pekne dakujem.
Čau!Odpověď si dostal už na nemoderce....chce šukat
Udělej mu aspoň klidové období,když ho teda zřejmě nechceš zimovat.
wíťa

hortulanus
napsal(a):
Ok. Staci mu teplota 18 stupnov, alebo mam dat menej?
Čau, já mám doma naprosto to samý co ty, udělej to co Ti radí tomáš (Pomc) tzv. měkký zimování = vypnout zdroj tepla(světlo), nepodávat potravu, doplňovat vodu do misky, 1x týdně rosit.
wíťa
napsal(a):
Čau, já mám doma naprosto to samý co ty, udělej to co Ti radí tomáš (Pomc) tzv. měkký zimování = vypnout zdroj tepla(světlo), nepodávat potravu, doplňovat vodu do misky, 1x týdně rosit.
A terárko přikrej dekou nebo ňákym hadrem, aby měl klid a nerušil ho okolní ruch.
Jo a hlavně mu sežeň holku
wíťa

euroviperidae
napsal(a):
Vipera ammodytes
0,1 Vipera ammodytes meridionalis
wíťa

wíťa
napsal(a):
0,1 Vipera ammodytes meridionalis
Sistrurus miliarius barbouri 1,0
karlos lomský

vv
napsal(a):
Dobry den,jsou to opravdu impozantni a zajimava zvirata,ja bych si je ale domu nevzal......hrozne bych se bal ze mi utece a nekoho ustkne.........jak to resite Vy?........nebojite se prece nekdy pri manipulaci s nimi?
for GAMARdžobat, moc pěkně zbarvené ammodytky,je možné je i získat ???
letošní prcek renardky
karlos lomský
napsal(a):
for GAMARdžobat, moc pěkně zbarvené ammodytky,je možné je i získat ???
letošní prcek renardky
Tady jsem nahrabal fotky z netu, pro obživení fóra doufám že to nikomu nebude vadit.
Lachesis melanocephala
hippo
napsal(a):
Tady jsem nahrabal fotky z netu, pro obživení fóra doufám že to nikomu nebude vadit.
Lachesis melanocephala
Vipera latifii
euroviperidae
napsal(a):
,,,tady gamardzobat,,ano,myslim,ze to bude realne v pristim roce,,verim ze budou
odchovy konecne,,,
V hadech se příliš nevyznám.Je tohle Deniagkistrodon acutus?
pomc
napsal(a):
Crotalus mitchelli stephensi
dnes
Cryptelytrops albolabris 0-2
bothriechis
napsal(a):
Viridovipera stejnegeri-severní Vietnam
A ještě jednou
bothriechis
napsal(a):
A ještě jednou